katalonka85 07.05.13, 10:58 Szukam dobrego dentysty w Toruniu, który naprawi zęba po totalnym partaczu. Słyszałam, że dr. Bugajski z DENmedu na Kościuszki to zębowy cudotwórca. Ktoś był u niego? Jakie macie wrażenia? Dobry jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwalkam Re: dobry dentysta (Toruń) 04.08.13, 20:39 Ja polecam dr Macieja Drosda albo kogoś z jego ekipy są rewelacyjni i nie ma rzeczy dla nich niemożliwych, a z tego co wiem, to teraz mają jeszcze jakieś rabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
samson85 Re: dobry dentysta (Toruń) 23.10.13, 11:17 W DENmedzie leczę się u dr. Pankowskiego - mogę go polecić z czystym sumieniem, życzliwy i kompetentny człowiek, świetny specjalista. Pan dr Bugajski też ma dobrą renomę. Ogólnie polecam te klinikę, dbają o pacjenta i mają świetny sprzęt. Ja robiłem u nich zeba kanałowo pod mikroskopem, bo poprzedni "specjalista" nie wypełnił do końca kanałów i ząb cały czas bolał. Fakt - trzeba trochę zapłacić za leczenie, ale na zdrowiu nie warto oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
bynio_ok Re: dobry dentysta (Toruń) 30.11.15, 19:43 A ja polecę ten gabinet stomatologiczny Odpowiedz Link Zgłoś