Dodaj do ulubionych

Najlepsze teksty klientów

• dragomir6 Re: Najlepsze teksty klientów 14.09.10, 23:15
      Swego czasu byłam kontrolerem kasowym. Koleżanka w kasie obsługiwała klienta - pana może w wieku 60 lat - była to jakaś dłuższa sprawa. Koleżanka nie patrzyła na niego bo była zajęta, ja już tam stałam, bo miałam wziąć - chyba to była książeczka - do skontrolowania i zaakceptowania. W którymś momencie facetowi chyba już się znudziło i wyjął sobie z buzi sztuczną szczękę. Co było dalej nie wiem, bo uciekłam na zaplecze
      • mlody_misiek Re: Najlepsze teksty klientów 15.09.10, 06:47
        To było dawno temu, przy przyjmowaniu wniosku o kredyt.
        P: Jaki ma Pan stosunek do służby wojskowej?
        K: Odbyty!
        • pko.love Re: Najlepsze teksty klientów 15.09.10, 16:20
          A moja klientka napisała, że "pozytywny"!!!
    • bru-no Re: Najlepsze teksty klientów 15.09.10, 06:50
      Do naszego oddziału w trakcie remontu wchodzi zdenerwowany klient i od drzwi już krzyczy na dysponenta:
      - Co to jest, co to ma znaczyć?!
      Pracownik banku nie wie co jest grane, jednak grzecznie podpytuje:
      - W czym mogę pomóc?
      - Co to za remonty i malowanie? Po jaką cholerę pomalowano cały budynek?
      Pracownik:
      - Dzięki temu nasza placówka wygląda ładniej, schludniej, aby nasi klienci czuli się lepiej.
      Klient:
      - Może i tak, tylko tam przy bankomacie miałem zapisany na ścianie numer PIN i za cholerę nie mogę teraz wypłacić!
    • spkojna Re: Najlepsze teksty klientów 15.09.10, 20:55
      teksty z poprzedniego banku, w którym pracowałam "na ladzie" :
      "Dzień dobry, włożyłem do bankomatu i mi wcięło !" (o karcie zatrzymanej przez bankomat),
      "Dzien dobry. Czy mogę u Pani się rozszerzyć" (uff, chodziło o założenie r-ku walutowego przy ROR),
      albo raz przyszedł klient z reklamacją : Że żona kartę mu dała i jak próbował cos wypłacić w bankomacie, to mu kartę zatrzymało ? No i dlaczego ? Dlaczego " A ja na to zartobliwie, że bankomat wiedział ,ze nie korzystał Pan ze swojej karty ;) "Na prawdę????" (uwierzył)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka