Dodaj do ulubionych

nowy pracownik - majewski

11.03.11, 20:52
co sądzicie o nowym "pracowniku" majewskim, przywitał Was dzisiaj w pracy :-)
Obserwuj wątek
    • dragomir6 Re: nowy pracownik - majewski 11.03.11, 21:30
      Taaaa.... włączyłam kompa, żeby się podpisać i poszłam na zaplecze. Wracam a tu z ekranu Majewski do mnie gada :))). Może to i dobrze, że to on będzie "naszą twarzą"? Przynajmniej będzie śmiesznie.
      • samsung81 Re: nowy pracownik - majewski 11.03.11, 21:46
        no nie wiem czy to dobry pomysł żeby on reklamował PKO, do Szymona nic nie mam, ale moim zdaniem nie powinno być śmiesznie, np Kowalczyk reklamuje Polbank, inny M. Konrad, no ale zobaczymy, młodsi zrozumieją, starsi nie wiem...
        • dragomir6 Re: nowy pracownik - majewski 11.03.11, 22:14
          Może o to właśnie im chodzi? O młodszych? Żeby przekonać jak największą liczbę młodszych. Ale Szymon nie jest już taki najmłodszy. Może to i dobry krok? Poważni byliśmy bardzo długo i może faktycznie czas na zmiany o 180 stopni?
          • samsung81 Re: nowy pracownik - majewski 11.03.11, 22:19
            może masz rację
            • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 08:32
              Może z tym Szymonem jest podobnie jak i ze zmianą logo.
              Mają dotrzeć, trafić i przekonać do banku młodych Polaków ?
              • lukaj1953 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 09:46
                może jestem zbytnim pesymistą, ale ani nie trafią do młodych,do starszych tym bardziej.Karty -ich cena odstraszy klientów i powiększą się tylko kolejki do kas po wypłaty emerytur/rent.
                Stracimy następnych klientów, a wtedy w maju -może ktoś pomyśli ??
                • tola2009 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 09:53
                  Podzielam Twoja opinię i nawet wiem na kogo zwalą całą winę.
                  • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 14:50
                    Najpierw chciałbym aby nowe logo pomogło bankowi
                    w zwiększeniu dochodów i pozyskaniu nowych klientów.
                    Nie życzę źle bankowi (jak to nierozważnie czynią tu
                    niektórzy pracownicy).
                    Nie wykluczam jednak , że będzie tak jak przewidujecie.
                    Jesteście bowiem najbliżej problemów i spraw banku.
                    Gdyby tak - nie daj Bóg - było , będzie więc okazja
                    do dyskusji na forum, na temat nietrafnej decyzji
                    o zmianie logo banku.
                    Tylko jak to będzie można udowodnić ?
                    Chyba przez badanie opinii publicznej.
                    Zarządzający bankiem zmniejszenie dochodów
                    (z powodu zmiany logo) przecież zlikwidują/ zatuszują
                    podnosząc kolejny raz jakąś opłatę czy prowizję.
                    • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 14:51
                      Miałem na myśli zarówno reklamy Majewskiego jak i zmienione logo.
                      • tola2009 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 20:13
                        A ja miałam na myśli nową ofertę. Mieszkam na terenie, gdzie konta otwiera się głównie na zasiłki z PUP lub rodzinne, a "kasiastych" można policzyć na palcach. Ubogi region, lecz góra uważa, że mamy potencjał.
                      • chr13 Re: nowy pracownik - majewski 25.03.11, 19:01
                        A ja jako starszy pracownik nie trawię naśmiewania się nowego pracownika ze starszych pracowników. Uważałem PKO BP SA za bank z tradycjami i historią, za instytucję przyjazną emerytom a nie komedię odgrywaną przez kontrowersyjnego błazna. Może lepiej było iść na całość i wziąć Wojewódzkiego z Figurskim? Poza tym nie mam ochoty finansować wynagrodzenia Pana Szymona. Żegnaj PKO BP SA.
                        • gips.01 Re: nowy pracownik - majewski 26.03.11, 23:21
                          ile etatów za gaże nowego pracownika poleci.
                        • vranix Re: nowy pracownik - majewski 27.03.11, 15:07

> A ja jako starszy pracownik nie trawię naśmiewania się nowego pracownika ze sta
                          > rszych pracowników. Uważałem PKO BP SA za bank z tradycjami i historią, za inst
                          > ytucję przyjazną emerytom a nie komedię odgrywaną przez kontrowersyjnego błazna
                          > . Może lepiej było iść na całość i wziąć Wojewódzkiego z Figurskim? Poza tym ni
                          > e mam ochoty finansować wynagrodzenia Pana Szymona. Żegnaj PKO BP SA.

O, to symptomatyczne.

Po pierwsze, Majewski jest bardzo rozpoznawalny a to na plus, moze nie kazdy lubi jego wygłupy, ale mam wrazenie ze wiekszosc tak. Przynajmniej tych młodszych. A do nich ma trafic ta reklama, to jasne.

Nasmiewanie z pracowników - gdzie Ty to widzisz?

I co masz do Wojewódzkiego? Ja go lubię, cenię za lotny dowcip, inteligencje i poczucie humoru.
                          Wybacz, ale Twój post zalatuje lekkim aromatem moherka. Jasne, ten bank emerytami stoi. Tylko, jak przyznał sam prezes, wykruszają oni sie w sposób naturalny. Kto ich zastąpi? Ci trochę młodsi raczej nie będą zwracac uwagi na atut: "jedyny polski bank", zwłaszcza ze nie do konca to atut. Bardziej wyrobieni ekonomicznie pojda do konkurencji, jesli nie dostosujemy sie do rynku.

Mieszkam w miescie aglomeracji warszawskiej, blisko stolicy. w ubiegłym roku jednym z wiekszych zaskoczen był widok, kolejki emerytów pod oddziałem, gdzies tak pół godziny przed jego otwarciem. Normalnie pełna abstrakcja, jak widac dla niektorych PRL sie nigdy nie skonczy.

Zmiana loga. Gdzies czytałem, ze zrobiono nastepujace badanie:
                          przedstawiono ludziom kilka roznych ofert produktów bankowych, z prosba o ocene, nie ujawniajac jednak z jakich bankow pochodza. Nasz bank wypadał całkiem niezle, wysoko oceniany, do momentu az pokazano nazwy bankow. Wtedy oceny momentalnie spadły.
                          Jak widac, moze lepszym krokiem zamiast odswiezenia, byłby całkowita zmiana loga.

I na koniec: Konto za Zero uwazam za całkiem dobra oferte, brakuje mu tylko jednej rzeczy: bezplatnych wszystkich bankomatow w kraju. Wtedy sam bym je założył, mimo ze mam Bankiera.

1
                          • chr13 Re: nowy pracownik - majewski 27.03.11, 16:21
                            Co do loga - jeszcze w lutym 2010 roku "The Banker" wyceniił je na miliard dolarów. Poczytaj: www.wprost.pl/ar/187564/Logo-PKO-warte-miliard-dolarow/
                            Rozumiem że nowe logo będzie fajniejsze i zyska większą popularność i wycenę rynkową. Może śliweczka za rok będzie jeszcze bardziej czerwona.

Lubisz Wojewódzkiego? A ja nie. Każdy ma swoje preferencje. Pytanie czy PKO BP SA stać na adresowanie swojej oferty do ściśle wybranej grypy odbiorców czy zachować umiar i być bankiem przyjaznym wszystkim Polakom?

Kolejka emerytów pod Bankiem? Hańba dla PKO BP SA. Teraz ich won pogonimy. Co za porządki żeby zaśmiecali chodnik przed budynkiem. Trzeba pozbyć się najwierniejszych klientów na siłę. Może inny bank doceni stabiloność ich emerytur, stałość dochodów i możliwości kredytowe. PKO BP SA ich nie chce.

Co do konta za zero nie będę tu zabierał głosu. Każdy umowę umie przeczytać. Taryfę prowizji i opłat też.

A Twoje określenie mnie jako mohera traktuję jako komplement.
                            • vranix Re: nowy pracownik - majewski 12.04.11, 20:19
                              widzisz, nie trzeba było długo czekać, a życie zweryfikowało to co
                              napisałem, potwierdzając moje słowa - pisałem o Pruszkowie.

banki.wp.pl/kat,6599,title,Szymonek-zmienia-bank-Powoli,wid,13311659,wiadomosc.html?ticaid=1c1db&_ticrsn=3
                              • chr13 Re: nowy pracownik - majewski 14.04.11, 00:18
                                Mianowicie co życie potwierdziło? Kolejkę pod oddziałem? Bo nie rozumiem.
                                • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 14.04.11, 05:25
                                  Właśnie. Vranix. Na tym wątku (wcześniej) wypowiadałeś się dwa razy. Raz pozytywnie o eksperymencie z Majewskim a raz negatywnie. Teraz twierdzisz , że a nie mówiłem ?"

Stąd chr13 napisał:

"Mianowicie co życie potwierdziło? Kolejkę pod oddziałem? Bo nie rozumiem."
                                  • vranix Re: nowy pracownik - majewski 14.04.11, 06:47
                                    czuk1 napisał:

> Właśnie. Vranix. Na tym wątku (wcześniej) wypowiadałeś się dwa razy. Raz pozy
                                    > tywnie o eksperymencie z Majewskim a raz negatywnie. Teraz twierdzisz , że a ni
                                    > e mówiłem ?"
                                    >
                                    > Stąd chr13 napisał:
                                    >

co do reklamy, mam uczucia ambiwalentne, poczatkowo mi sie nie podobalo, teraz mysle, ze scenariusze ukladal sam Szymon, bo to w jego stylu jest. taki widocznie ma byc target tych reklam.

zas co do oddzialu, to ten tekst potwierdza, ze jest on zywcem z PRLu przeniesiony, zarowno jesli chodzi o wystroj jak i obsluge. ciekawe czy jego dyrektor wyleci z roboty.

nie wiem czy jest byc z czego dumnym, no ale wy obydwaj najwyrazniej nie widzicie problemu? zapewne te babcie obslugiwane bez kolejki mialy konta VIP?

> "Mianowicie co życie potwierdziło? Kolejkę pod oddziałem? Bo nie rozumiem."
                                    • maria88 Re: nowy pracownik - majewski 14.04.11, 12:07
                                      Jeździłam sporo po kraju. Wygląd placówek - mimo ostrego nadzoru, wielu nadzorców (Centrala, rod-y) jest bardzo zróżnicowany. To zależy od gospodarczy placówek i dyrektorów rod-ów.
                                      Dla przykładu: w Łańcucie - ciasno i duszno. W Zakopanem, ale kilka lat temu -zaniedbane otoczenie, syf, brudno w banku, rupiecie na biurkach i za biurkami,picie kawy - na oczach klientów. Odpadające okładziny kamienne.

A te reklamy Majewskiego ? to żadna rewelacja.
                                    • chr13 Re: nowy pracownik - majewski 14.04.11, 18:16
                                      Być może i z PRLu. Nie wiem. Pewnie wiele jest oddziałów gdzie dach cieknie, z kibla wali, parkingu nie ma, stoją stare meble. Ale co zmienią nowe kolory kropki nad nowymi kolorami skarbonki? I Szymon za 3 mililiony? Co to zmieni w nastawieniu pracowników czujących się oszukanymi bo na nową czcionkę, logo i reklamę przeznaczy się grube setki milionów? To jest ta zmiana jakości?
                                      • chr13 Re: nowy pracownik - majewski 14.04.11, 19:23
                                        Acha Vranix. Powiedz czy w Pruszkowie w Oddziale jest klima, chrom, szkło, nowoczesne meble, pokoje do rozmów z klientami? Opisz nam ten oddział.
    • pko.love Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 09:42
      Nie mają juz na co wydać naszych ciężko zarobionych pieniędzy (często wyżebranych u klientów, którym wciska się kolejny niepotrzebny produkt). A Majewskiego mogę sobie obejrzeć w telewizji.
      • hansk Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 19:48
        teraz już wiecie że nasze podwyżki musi skonsumować nowy pracownik, proponuję dla niego trochę nierozwiązywalnych spraw np. analizę wniosku na konsorcjum - może będzie szybko i fajnie
      • a_grafka_2 Re: nowy pracownik - majewski 12.03.11, 19:58
        a ja mam trochę inne zdanie, pewnie , że całe przedsięwzięcie co najmniej o rok lub dwa za późno, ale korzystanie z bankomatów na całym świecie bez prowizji to jest coś!Przecież to PKO ponosi koszta tych transakcji, więc, drogi kliencie, przyjmij to do wiadomości ;)))))
        • lukaj1953 Re: nowy pracownik - majewski 13.03.11, 10:34
          a co nie ma potencjału-a ci klienci z zasiłkami po 500 przez 12 m-cy?????
          • tola2009 Re: nowy pracownik - majewski 13.03.11, 12:38
            Rzeczywiście, nie pomyślałam o tym. Dla Tych osób oferta jest bardzo atrakcyjna i konkurencyjna.
            • agillera Re: nowy pracownik - majewski 13.03.11, 12:45
              Pan Szymon pisze, że przez pomyłkę może wypić kawę z naszych kubków. Czy Pan Szymon wie, że używanie kubków na stanowisku obsługi klienta jest niezgodne ze standardami ? ( Czegoś tu marketing nie dopracował ) no chyba że Pan Szymon odwiedzi tylko Centralę :) A tak mi sie coś wydaje.
              • winnicki2 Re: nowy pracownik - majewski 13.03.11, 18:15
                towarzysz dyrektor czuk się uczy i dopuszcza mozliwość nietrafnej i bardzo drogiej decyzji ze zmianą logo banku ha ha ... nie dostaniemy podwyżek w wyniku tych zmian.
                Nowe ror-y to dobry pomysł,nie było innego wyjscia,pko ma najgorszy ror na rynku; młodzi ludzie dostają praktycznie konto za darmo i do nich jest skierowna reklama z szymonem,chcemy zmienić profil klienta z emeryta na mlodego kowalskiego z grubym portfelem,zobaczymy co z tego wyniknie.
                Gdyby udała się akwizycja bzwbk może byłoby inaczej ale jest jak jest.
                • pracownik987 Re: nowy pracownik - majewski 13.03.11, 20:26
                  zgadzam się z przedmówcą w sprawie reklamy z Sz.Majewskim. Moim zdaniem w końcu Bank zaistnieje z reklamą w mediach. Zobaczcie, reklamy różnych ROR innych banków ( BZWBK, Millenium , ING ) sa od dawna w TV, radio. My nigdzie. Jak w końcu Bank wydaje pieniądze na reklamę rachunków ROR to WY narzekacie. Bez reklamy nowi klienci nie przyjdą, czy sprzedaż ma polegać na Waszym telemarketingu??
                  Jeżeli chodzi o pieniądze na reklamę to napewno one były już dawno zabudżetowane na ten cel, a nie teraz nagle zabiorą z Waszych podwyżek. To są dwa inne budżety.
                  Mnie osobiście się podoba reklama z Szymonem i czekam na następne odsłony :)
                  • julsza Re: nowy pracownik - majewski 14.03.11, 20:46
                    pracownik987 napisała:

> zgadzam się z przedmówcą w sprawie reklamy z Sz.Majewskim. Moim zdaniem w końcu
                    > Bank zaistnieje z reklamą w mediach.
                    No jak? a Mini Ratka ??? :D

> Zobaczcie, reklamy różnych ROR innych ban
                    > ków ( BZWBK, Millenium , ING ) sa od dawna w TV, radio. My nigdzie.
                    A co mieli reklamowac? Superkonto wymyslone 12 lat temu???
                    • butterfly48 Re: nowy pracownik - majewski 14.03.11, 21:58
                      hmmm do promowania nowej oferty Banku mogli zaprosić Pana Małysza, z całą pewnością przyciągnąłby więcej klientów! Sorry, z całym szacunkiem dla Pana Majewskiego ale nie jest On poważną osobą i nie chciałabym aby klienci poprzez pryzmat Jego osoby traktowali nas niepoważnie. Poza tym jest sporo ludzi również i młodych którzy nie lubią jego żartów i jego osoby.
                      • qween1 Re: nowy pracownik - majewski 14.03.11, 22:15
                        do butterfly - Małysz z całym szacunkiem dla Niego już się znudził w reklamach, aktualnie herbatka "tekanne" i serki ....:-( uważam że szymon jest super. Zresztą ...... jeszcze się taki nie urodził aby wszystkim dogodził :-)
    • prezes_23 Re: nowy pracownik - majewski 15.03.11, 21:04
      Reklama kierowana jest do osób w wieku 24 - 30 lat. Centrum dowodzenia na Puławskiej ma nadzieję, że osoba Szymona trafi do tej właśnie grupy. Miejmy nadzieję, że przyniesie to oczekiwany skutek. W przeciwnym wypadku kupa kasy pójdzie na marne. Nie rozumiem natomiast zmiany logo, koloru kropki, czcionki itp. To już przerabialiśmy... Ale wtedy były też, jakże oczekiwane i w chwili obecnej podwyżki. Prezes H. Pieronkiewicz dała zarobić kasę. Niewypałem było, to chyba za jej kadencji, służbowe umundurowanie.
      Obecnego Prezesa już nie krytykuję bo znów zostanę zjechany. Sorki, ale za długo chyba już w tym siedzę i widzę, że na lepsze się raczej nie zanosi. Jego interesują głównie słupki, wyższe, coraz wyższe.
      • skuter44 Re: nowy pracownik - majewski 16.03.11, 07:55
        To bardzo wartościowa , dla nas, wypowiedź.
    • cheyenne20 Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 15:31
      Majewski to przygłup i do przygłupów ta reklama dotrze.
      W drodzy pracownicy PKO będziecie tych przygłupów musieli
      marketingowo obrobić.
      Renty, zasiłki, emerytury i stypendia to Wasz żer.
      Kasa idzie do Kondrata !
    • agusia_68 Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 15:48
      wstyd, porażka i kompromitacja.......antyreklama.
    • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 18:55
      Mamy dwa identyczne wątki, na ten sam temat.
      Mam więc podstawę by zaprezentować dwa identyczne (swoje) posty.

---------------------------------------------------------------------------
      Te dwie reklamy Majewskiego nie są rewelacyjne, są wręcz kontrowersyjne . Nie przyciągną też chyba do banku młodych , nowych klientów .
      Wg mnie - w filmiku zapowiadającym cykl reklamowy z Majewskim - nieobiektywny był przegląd klientów banku, sylwetki klientów zostały przerysowane i nierzeczywiste. W sumie, jest to satyra na klientelę banku.
      W drugim filmiku reklamującym nowe konto, mamy zaś satyrę na pracowników banku i osobę tworzącą nowe produkty. Pracowników szkoli i produkt wymyśla osoba niekompetentna. (jeśli nawet tak jest w rzeczywistości ? , to po co tę "tajemnicę" powstawania produktu wynosić z banku). W tym filmiku wyeksponowana jest brak fachowości i przypadkowość w tworzeniu nowego produktu , przez niekompetentnego zarządcę . Pracownicy jego pokazani są jako bezwolne baranki.
      Nie można tworzyć takich nierzeczywistych reklam . Może okazać się bowiem, że co niektóry potencjalny klient faktycznie w nie uwierzy... i nie przyjdzie do tak przedstawionego banku. A cel filmiku był przecież inny - przyciągnąć nowych klientów do banku.
      Nie sądzę by (dotychczasowe) wygłupy Majewskiego w sprawach istotnych dla banku (prezentacja banku poprzez pokazanie jego klientów , pracowników banku oraz promocja świeżo tworzonego, nowego produktu) zostały pozytywnie odebrane przez telewidzów. Scenariusze, treść i forma przekazu zaprezentowana w reklamówkach nie zapowiada , że cykl reklamowy i obecność w nim Majewskiego będą trafione.
      Obym się mylił
      • winnicki2 Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 19:33
        Cała kampania ma kosztowac w porywach 60 mln, plan zmiany barw i logo ok 100 mln, sama zmiana kilka razy więcej , widzicie na co są przeznaczne zyski, napewno nie na wyzsze pensje.
        nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć rachunek w pko i przenieść się do konkurencji,przyjmą mnie z otwartymi rekami.
        Namówie jeszcze całą rodzine i znajomych :)))))))
        Zobaczcie ile nas jest,nasze rodziny i znajomi
        • vranix Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 20:12
          tak jak pisałem - celem tego zarządu nie jest podwyższanie niczyich pensji, tylko maksymalizacja zysku.

Co do nowej oferty - nic specjalnego, konkurencja ma to juz od dawna i to więcej.
          To po prostu koniecznosć - dostosowanie sie do rynku.

CO do reklamy - niewypał.
          Bo: Majewski dosc kontrowersyjny, reklama durna, a gwoźdź do trumny to przeciek (kontrolowany?) o wysokości gazy.

Wielu ludzi stąd odejdzie, po prostu czując się okradziona.
          • ja.tomasz Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 23:50
            mysle ze okradziona i nie tylko... prośze . a to na deser. w holandii może by było newsem :((

www.se.pl/rozrywka/plotki/syn-majewskiego-zatrzymany-za-narkotyki_140977.html
      • sarenka50084 Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 19:33
        Nawet się z tym zgadzam.
    • armagedon2012 Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 21:43
      Katastrofa!!!
      Po wolnych dwóch dniach, kiedy to klienci siedzieli przed telewizorami i naoglądali się naszej wspaniałej reklamy o koncie za zero, dzisiaj od rana szturmowali oddział.
      Co klient to zmiana rachunku - i to od ręki?!!.Nie ma mowy, że przyjmę wstępnie wniosek, przygotuję wszystko jak zejdę z okienka z pierwszej zmiany i dokumenty będą gotowe na następny dzień. NIE,NIE I JESZCZE RAZ NIE!.Klient nasz pan - tylko nam się to nie zalicza do niczego.Zastanawiam się, dlaczego reklama zaczęła się od konta za zero, dlaczego nie od konta pierwszego. Albo z adnotacją, że konto za zero tylko dla nowych klientów : )
      Jak jutro będzie taki sam dzień ( a zawsze mówią, jaki poniedziałek taki cały tydzień) to nic tylko do wariatkowa.
      I teraz przydałby się analityk lub zaplecze , doradca przyjmuje wniosek a resztę robi się na „pokojach” i chętnie widziałabym tam prezesa i Majewskiego,niech uczciwie odpracują to, co dostają !!!
      Od dziś nie oglądam już programu Szymona na TVN.

• ja.tomasz Re: nowy pracownik - majewski 21.03.11, 23:51
        mysle ze powinien to zaczac juz odpracowywac z synem.

www.se.pl/rozrywka/plotki/syn-majewskiego-zatrzymany-za-narkotyki_140977.html
        • skuter44 Re: nowy pracownik - majewski 24.03.11, 07:37
          Naganne zachowania syna Szymona Majewskiego obniżają wartość reklamy bankowej prowadzonej przez jego ojca. To oczywiste.
      • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 24.03.11, 16:40
        armagedon2012 napisała, m.in. :
        > Katastrofa!!!
        > Po wolnych dwóch dniach, kiedy to klienci siedzieli przed telewizorami i naoglą
        > dali się naszej wspaniałej reklamy o koncie za zero, dzisiaj od rana szturmowal
        > i oddział.

Ale to fajna , sarkastyczna satyra.
        • doradca.pl Re: nowy pracownik - majewski 24.03.11, 19:23
          klienci szturmują do nas , ale by przekształcić dotychczasowe konta na konto za zero, mamy dooooooooość, zajmuje to dużo czasu i do niczego się nie liczy, a miało być tak fajnie, nadal brak założonych nowych kont (nowy klient nowy pid)
      • dragomir6 Re: nowy pracownik - majewski 25.03.11, 07:22
        To dobrze, że jeszcze masz możliwość zejścia z okienka po zmianie. My w małych placówkach nie mamy takiej możliwości i siedzimy na ladzie od dzwona do dzwona i nie ma żadnego zaplecza. Wszystko robisz już, od ręki na żywym organizmie.
        • ja.tomasz Re: nowy pracownik - majewski 29.03.11, 13:16
          Ktos temu Panu jeszcze wierzy z pracownikow PKO ??? FAKTY SA BEZLITOSNE

... reklama jest totalną manipulacją/ kłamstwem

"zero za prowadzenie konta"
          w spocie tv, pani jeszcze dodaje "dla wszystkich?"

A mikroskopijny druczek na dole reklamy i plakacie wyjaśnia że jest bezpłatne tylko dla klientów o stałych 2000zł wpływach/m-c.

A co było rok temu !!!
          ...Nowy szef PKO BP obiecuje też, że PKO BP będzie unikał stosowania gwiazdek i niedomówień na plakatach reklamowych, ulotkach i w reklamach telewizyjnych. - Będziemy się starali posługiwać jak najczytelniejszymi komunikatami. - obiecuje Jagiełło...."

wyborcza.biz/biznes/1,101562,7296782,Nowy_prezes_PKO_BP_obiecuje_klientom_oferty_bez_gwiazdek.html

• antoni142 Re: nowy pracownik - majewski 29.03.11, 15:24
            Zgadzam się kolejna propozycja niedostosowana do realiów w naszym dzikim kraju. Dziś chciałam przekształcić mój rachunek. I co się dowiaduję, że owszem wszystko za darmo ale jest jeden warunek 2000 złotych co miesiąc wpływa na konto i nie może być to wpłata własna. Ponieważ wpływa mi 1450 złotych, nie kwalifikuję się na jakąkolwiek korzyść z tytułu posiadania konta w PKO BP SA. Dziś przeczytałam na onet.pl , że ma być nas polaków 15 milionów. I chyba coś w tym jest. Bo dla reszty nie ma pracy, możliwości nauki, ochrony zdrowia, mieszkań itd. I wcale nasza elita z tego powodu nie wyrywa sobie włosów z głowy.Potwierdzeniem trafności tej opinii jest konto za zero. Ile osób w Polsce ma miesięczne wpływy w wysokości 2 tys z tytułu poborów. Czyli dla kogo jest to konto. Dla nielicznych tych wybranych. Kolejne oszustwo reklamowe. Pozdrawiam
            • czuk1 Re: nowy pracownik - majewski 29.03.11, 17:13

Właśnie przed chwilą (zainspirowany przez Antoniego) poruszyłem ten problem - na wątku "zmiana konta", ale trochę w innym aspekcie.
    • politesst Re: nowy pracownik - majewski 03.04.11, 12:00
      Jest kolejny filmik Majewskiego. Słaby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka