Dodaj do ulubionych

Nagroda Roczna

03.12.13, 19:30
Nagroda roczna czy któś coś wie na ten temat :)??
Obserwuj wątek
    • pkoaleksia Re: Nagroda Roczna 04.12.13, 21:57
      owszem, nagrody są ale dla wybrańców, zawsze dostają ci sami, reszta się nie liczy. Przykre....
      • wargusia1 Re: Nagroda Roczna 05.12.13, 19:42
        hmm a kiedy Ci wybrańcy mogą się ją spodziewać bo w zeszłym roku w listopadzie już były ;/
        • hansk Re: Nagroda Roczna 05.12.13, 21:06
          jutro po 320 zł
    • benbenek-cd Re: Nagroda Roczna 05.12.13, 21:17
      wargusia1 napisała:

> Nagroda roczna czy któś coś wie na ten temat :)??

Oooo...To tu taki ciekawy na tym forum temat jest. Ja tu w tym ciekawym na tym tu forum temacie myślę, że taką tu nagrodę o której ty tu tak piszesz to powinni dostać tylko tu nieliczni. Tylko tu tacy którzy tu, w Pko na nią zasłużyli najbardziej, bo tu największe plany robili, albo inne tu najlepsze dla banku pomysły dali. Ja tu, na tym tu forum też tu myślę, że taka tu nagroda to tu powinna być takim tu super wyróżnieniem. I taka tu nagroda powinna być tu w Pko dla kilku tylko tu osób, bo dzięki temu one by tu ją większą dostali. Ja tu, na tym forum myślę że lepiej dać tu w tej nagrodzie trzem osobą po 5 tysięcy niż 50 osobą po 300 zł. Ale to jest tu takie moje niefachowe, nieprofesjonalne wypowiedzenie się. Dobrze by tu, na tym forum było żeby mogli się tu wypowiedzieć fachowcy specjalni od systemów motywacyjnych, żeby nam tu na forum wytłumaczyli czy lepiej jak mniej dostaje więcej, czy jak więcej dostaje mniej
    • wargusia1 Re: Nagroda Roczna 06.12.13, 20:20
      No ja nie mówie że nagroda ma być dla wszystkich ale jak dana osoba wykonuje plany powyżej 130 -150 % i to co kwartał to chyba jest powód by takiego pracownika nagrodzić ?
      Ale widzę ze w PKO potrafią tylko zastraszać MS i zabierać
      • agrafek10 Re: Nagroda Roczna 06.12.13, 21:34
        Nagrody już otrzymała- kadra menedżerska :)

Sądzę, że im się należało. Ale ja tak naprawdę nie orientuję się czy naprawdę się im należało. Może jacyś eksperci od nagród zabraliby głos bo ja sądzę że im się należało ale tak naprawdę to co ja mogę powiedzieć na ten temat. Dlatego jestem zdania i uważam że tutaj naprawdę powinni zabrać głos ci, którzy się naprawdę na tym znają.

Jednocześnie przepraszam za brak błędów ortograficznych ;))))))))))))))
      • benbenek-cd Re: Nagroda Roczna 06.12.13, 22:38
        wargusia1 napisała:

> No ja nie mówie że nagroda ma być dla wszystkich ale jak dana osoba wykonuje pl
        > any powyżej 130 -150 % i to co kwartał to chyba jest powód by takiego pracownik
        > a nagrodzić ?
        > Ale widzę ze w PKO potrafią tylko zastraszać MS i zabierać

Eeee...Tu w tym wątku na tym tu forum to ja się tu z tobą nie zgadzam. O nie. Co tu na tym temacie ma te 150%. Ja tu, na tym tu forum to tu sobie myślę że nagroda taka tu roczna powinna być tu tylko dla kilku osób. Tych tu najlepszych. Nie procenty tu żadne decydować tu powinny ale całościowa ocena tu z całego roku. Jak ktoś tu miał 150% to tu trzeba szukać tych co tu mieli 200% a miże i 300. Takich tu najlepszych 5 10 trzeba nagrodzić na prawdè wysokimi tu nagrodami. I to by tu miało sens. Albo i nie. Bo tu też by trzeba że by specjaliści od motywowanie się tu wypowiedzieli i nam tu, prowadzacym ostre, ale tu niefachowe, niepełne dyskutowania, co jest lepsze, dawać tu większości i mało czy tu niewielu ale dużo. Ja myślę że to drugie. Albo nie. Ale to muszą tu powiedzieć specjaliści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka