Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam....

06.12.13, 22:17
wszystkich pracujących jutro:)

wreszcie nadrobimy zaległości...archiwum...porządek w dokumentacji...itp...itd...

(pies z kulawą nogą się nie zjawi w placówce ale to będzie nasza wina, nasza bardzo wielka wina, że nie wykonaliśmy sztucznych kontaktów celem umówienia na sobotni kredyt)

Obserwuj wątek
    • benbenek-cd Re: Pozdrawiam.... 06.12.13, 22:32
      agrafek10 napisał(a):

> wszystkich pracujących jutro:)
      >
      > wreszcie nadrobimy zaległości...archiwum...porządek w dokumentacji...itp...itd.
      > ..
      >
      > (pies z kulawą nogą się nie zjawi w placówce ale to będzie nasza wina, nasza ba
      > rdzo wielka wina, że nie wykonaliśmy sztucznych kontaktów celem umówienia na so
      > botni kredyt)
      >
      >
      Oooo...Tu, na tym forum w tym tu wątku to ja się stobą zgadzam. I to tu całkowicie. Co za tu pomysł dziwny ktoś tu w Pko wymyśla żeby pracować tu w tym banku w soboty. Klienci tu w Polsce już tu nie potrzebują oddziałów. Bo i po co. Jest tu w banku, tu w Polsce, tu w świecie internet i tam wszyscy co chcą to robią. Co klient może tu w banku w soboty robić to ja tu pojęcia nie mam. Może zechcieli by się tu wypowiedzieć specjaliści od organizacji sprzedaży poco tu ktoś takie pszestarzałe pomysły wymyśla
      • skuter44 Re: Pozdrawiam.... 07.12.13, 00:03
        Nie wypowiadam się na ten konkretny temat.
        Tylko wspomnę.
        Kilka ładnych lat temu wstecz organizowaliśmy latem promocję kredytów hipotecznych na budowach. Inwestorów tam można/wtedy zastać najczęściej. Trzy samochody, po dwie osoby, teren miasta i gminy podzielony na trzy (wiadomo było gdzie są granice zespołu). Praca 3-4 godziny , od 10-tej. Za to wolne w ciągu tygodnia. Te rejony były pod stałą opieką/promocją pracowników. W zespołach byli kierujący oddziałem.Nieraz w tym czasie stażyści roznosili oferty kredytu, robili szersze rozeznanie.
        Nikt nie narzekał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka