Dodaj do ulubionych

problem z debetem

20.01.14, 17:35
KTO POMOŻE ? ZA PÓŹNO WPŁACIŁAM ZA DEBET , ZABLOKOWANO MI GO , DEBET WYNOSIŁ 1000 ZŁ I NA iPKO POJAWIŁO MI SIĘ ŻE DOSTĘPNE ŚRODKI -1000 ZŁ DZIŚ WPŁACIŁAM 1300 ZŁ NA KONTO , KIEDY ZWRÓCA MI DEBET JUTRO CZY AŻ ZA MIESIĄC POMÓŻCIE
Obserwuj wątek
    • ukryty_wafel Re: problem z debetem 20.01.14, 19:29
      Jak dobrze pojdzie to jutro po 14:50 jesli nie było tam większych problemow.
      • dziura_zabita_dechami Re: problem z debetem 20.01.14, 20:09
        ukryty_wafel napisał:

> Jak dobrze pojdzie to jutro po 14:50 jesli nie było tam większych problemow.

Hmm jakiż to regulamin mówi i w jakim punkcie, że "Jak dobrze pójdzie debet jest udostępniany..(...)" ?
    • fig-a75 Re: problem z debetem 20.01.14, 20:40
      co do godziny - to się nie wypowiem.
      jeżeli saldo ujemne utrzymywało się ponad 30 dni - debet się zamyka. po wpłacie pieniędzy - następnego dnia odnowi się na kolejne maksymalnie 30 dni. zakładając oczywiście, że są stałe wpływy (wynagrodzenie, emerytura, renta )
      przy debecie należy pamiętać o jednym - gdy wpływają pieniądze i pojawia się saldo dodatnie - taki stan ma się utrzymać przez 24 godziny, choćby na plusie miała "przenocować" jedynie złotóweczka. i potem na nowo można "wchodzić na minus"

aby uniknąć takich przykrych niespodzianek i nerwów proponuję uruchomienie kredytu odnawialnego, np w wysokości obecnego debetu.
      • henianordycka Re: problem z debetem 20.01.14, 21:11
        Pani Izabello rozwiązanie w kredytem jek najbardziej jest wskazane. no i.. doradca się z punktów ucieszy:)
        • tujejekscelencja Re: problem z debetem 20.01.14, 22:24
          Witam,
          I wszyscy pamiętamy słowa poty, który ongiś rzekł: "kredyty i debety, to prawdziwe życia podniety".
          Pozdrawiam
          Wasza Jej Ekscelencja.
    • iza25081990 Re: problem z debetem 21.01.14, 15:36
      dzięki wszystkim debet dzisiaj wrócił pomimo , że sama wpłaciłam pienidze jako wpłata systematyczna
      • ukryty_wafel Re: problem z debetem 21.01.14, 18:45
        No to sie cieszymy, że sie udało :)
      • dziura_zabita_dechami Re: problem z debetem 22.01.14, 20:21
        iza25081990 napisała:

> dzięki wszystkim debet dzisiaj wrócił pomimo , że sama wpłaciłam pienidze jako
        > wpłata systematyczna

Maszyna losująca była dla Ciebie łaskawa ;)
        • ukryty_wafel Re: problem z debetem 22.01.14, 23:07
          Bzdura. Odrobina wiedzy wystarczy :) Ale ty jej nie masz wiec ty na pytanie klientki nie mogles nic napisac. Ja od dawna mam watpliwosci abyś pracował w naszym Banku. Tym tekstem dałeś ku temu kolejny powod by w to wątpić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka