rulan79 21.10.07, 16:31 Na spotkaniu z administratorem budynku poruszono temat okien, które miały być regulowane. O co chodzi z tą regulacją? We wtorek podpisujemy akt notarialny i chcemy wymienić przy tej okazji uwagi do BI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareque Re: regulowane okna 22.10.07, 12:16 Np u mnie opadła jedna cz. drzwi balkonowych i się nie chce zamykać(trzeba "podciągać" na siłe). Słyszałem że u kilku Sąsiadów jest podobny efekt przy oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
diuro Re: regulowane okna 23.10.07, 09:07 u mnie okna też nie bardzo...a o co chodzi z tą regulacją to nie wiem...w sumie to te skrzydła nieotwierające się wyglądają, jakby były w pełni przystosowane do otwierania tylko brak klamki...;-)...może da się przerobić?...mamy majsterklepkę?...;-) D/62 Odpowiedz Link Zgłoś
klenq Re: regulowane okna 23.10.07, 15:56 Czy chodzi Ci o skrzydło balkonowe? Jeśli tak, to jest ono otwieralne, tylko nie klamką, ale jak otworzysz skrzydło z klamką i spojrzysz na ramę okna bez klamki (od wewnętrznej strony na styku dwóch skrzydeł balkonowych, to masz na dola taki "wichajster", który podnosisz/ obracasz i zwalniasz wtedy zamek i możesz je otworzyć. Jeśli nie chodzi o to, to nie wiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
diuro Re: regulowane okna 30.10.07, 09:15 Tak, Tak... właśnie o to chodzi... i faktycznie...wichajster swoje zrobił;-) Dzięki... teraz życie stało się piękniejsze...;-) Pozdro D/62 Odpowiedz Link Zgłoś