08.12.10, 15:09
ostatnio nie wytrzymuje napiecia w domu, stres mnie zzera... nie wiedzialam, ze malzenstwo mieszane, z tyloma roznicami, moze byc az tak trudne. wiedzialam, ze nie bedzie latwo, ale nie przypuszczalam, ze bede az tak zestresowana kazdym odmiennym zdaniem, kazda opinia z ktora sie nie zgadzam itp..

czy dla was roznice kulturowe i religijne tez sa tak trudne do przedyskutowania? my na poczatku strasznie sie klcilismy, teraz udalo sie to zmienic na rozmowy. ale nawet rozmowy moga bardzo zestresowac. moze jest jeszcze za wczesnie i jak juz wszystko obgadamy bedzie dobrze? juz nie wiem do kogo sie zwrocic po prostu, nigdy nie pisalam o takich problemach na forach i czuje sie glupio tak sie przed wami otwierac...
Obserwuj wątek
    • tatavla Re: kryzys 08.12.10, 23:30
      Wyslalam Ci maila na adres gazetowy, ale chyba jest jakis problem techniczny. Sprobuje jutro ponownie. A moze masz jeszcze jakis inny adres?
      • kasia_07 Re: kryzys 09.12.10, 11:48
        Też chciałam wysłac na gazetowego,ale mail wrócił przed chwiląuncertain
      • kiranna Re: kryzys 09.12.10, 12:52
        dziewczyny, sprobujcie skontaktowac sie z madalenee klikajac na jej login. wiadomosc powinna byc wyslana na adres @ podany przy zakladaniu konta. zgloszenie do forum przyszlo z innego konta niz gazeta.pl, wiec prawdopodobnie gazetowego maila nie posiada.
        niestety, bez jej zgody nie moge podac tego adresu do publicznej wiadomosci.
        • madalenee Re: kryzys 09.12.10, 13:50
          magdalenakarakaya@gmail.com
          madalenee@gmail.com
          xeroo@tlen.pl

dziekuje
          • kasia_07 Re: kryzys 09.12.10, 14:41
            Wysłałam ponownie, mam nadzieję ze tym razem dotrzesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka