Dodaj do ulubionych

Spotkanie - sobota

09.01.07, 08:29
jako ze telefonicznie juz udalo mi sie z czescia z Was umowic to mam
nadzieje, ze jeszcze komus bedzie pasowac smile
spotykamy sie w sobote na Bagdad Cad. (czesc Azjatycka Istanbulu) kolo
godzinki 17.00 z MADO (Mado jest gdzies mniej wiecej po srodku Bagdat Cad.)

Wstepnie myslimy, ze bede ja i walid, angelika z mezem i emisiem, sylwia z
mezem i erykiem i vanessa, asia z mezem, no i oczywiscie mam nadzieje ze
paulinka i marcin dojada wink
no kto jeszcze ma ochote ... dajcie znac komu pasuje

do zobaczenia smile
Obserwuj wątek
    • yoannay Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 11:26
      my tez bedziemy(jesli nic sie nie zmieni do sobotysmile

pozdrawiamy
      Asia&Olivier&Gokhan
      • angelikastanula Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 12:20
        ciesze sie ze bede miala okazje cie poznac smile

• yoannay Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 12:46
          my tez sie cieszymysmile
    • kiranna Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 12:53
      angelıko, chyba przyjdzıe nam spotkac sıe ınnym razem sad przepraszam, ale w
      sobote bede prawdopodobnıe zajeta. oczywıscıe, gdyby cos sıe zmıenılo, dam
      znac. zycze wesolej zabawy smile
      • basiaistanbul Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 13:27
        Zycze milego spotkaniasmile
        pozdrowienia dla wszystkich
        Basia
        • marcinmilew Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 14:05
          bedziemy o ile nie bedziemy musieli przymusowo zwiedzac kolejny raz Ankary wink
          pozdr
          marcin i paulina
          • melek77 Re: Spotkanie - sobota 09.01.07, 20:53
            Nasza Trojeczka bedzie na pewno smile.

Pozdrawiamy!
            A.
            • angelikastanula Re: Spotkanie - sobota 11.01.07, 10:11
              mam taka mala propozycje zwiazana z moimi wczorajszymi odkryciami.
              Na Bagdad Cad. jest tez DIVAN Pastanesi, bardzo sympatyczne miejsce podzielone
              na dwie czesci (jakby dwa oddzielne kawiarnie) - z czego jedna jest dla osob
              niepalacych.
              Naliczylam, ze z osob ktore wyrazily chec uczestnictwa bedzie nas 12 osob
              doroslych + 5 dzieciakow (w tym jedno w drodze). Z tego co sie orientuje to
              wszyscy, z osob ktore sie wybieraja na spotkanie i z ktorymi mialam okazje sie
              poznac to sa osoby niepalace (poza Asia, ktorej jeszcze nie widzialam i nie mam
              takiej informacji smile ) wiec sobie pomyslalam ze dla zdrowia maluchow i naszego
              wlasnego milo bylo by sie spotkac w takiej niepalacej kawiarni, ciastkarni.
              Dajcie mi znac co o tym myslicie ?
              DIVAN Pastanesi jest kawalek za MADO jadac od strony Bostanci, po prawej
              stronie ulicy - slicznie udekorowane - nie da sie przegapic smile
              Poza tym maja niesamowity wybor ciast i tortow, a ze jak juz kilku osobom
              wspominalam bede miala w tym czasie urodziny - to chcialabym Was na takie
              pyszne ciacho zaprosic smile
              Jedyne czego sie obawiam, to ze miejsce to moze byc pelne w sobotnie popoludnie
              i niestety nie mozna zrobic tam rezerwacji ...

W kazdym razie czekam na Wasze opinie ...

a moze jeszcze ktos ma ochote do nas dolaczyc ?

pozdr.
              a.
              • angelikastanula Re: Spotkanie - sobota 11.01.07, 10:52
                jest jeszcze mala zmiana co do godziny smile
                dowiedzialam sie ze czesc europejska dojedzie do nas na godzine 16, wiec my tez
                bedziemy juz kolo 16 ... a na tych ktorzy moga byc poznej obiecuje ze poczkamy
                z ciachem smile
                • yoannay Re: Spotkanie - sobota 11.01.07, 13:18
                  nasza cala ``trojeczka``tez niepalacasmile)i 16odpowiadasmile
                  do zobaczenia

ps.ja nie moge ciasteksad
                  ale chetnie sie z Wami spotkam i poznamsmilewoda mi wystarczysmile
                  • melek77 Re: Spotkanie - sobota 11.01.07, 20:18
                    Angeliko! Bardzo dobry pomysl smile. Jestesmy juz z Gosia umowione, wiec na 16
                    powinnismy dotrzec.
                    Do zobaczenia!
                    A.
                    • angelikastanula Re: Spotkanie - sobota 12.01.07, 07:38
                      fajnie smile
                      w takim razie proponuje, ze kto pierwszy dotrze do DIVANu to bedzie staral sie
                      zarezerwowac miejsce dla nadchodzacej reszty osob smile
                      jezeli sie nie uda to wokol jest duzo roznych innych kawiarni i restauracji smile
                      w tym nawet McDonaldsmile mamy swoje numery to sie zdzwonimy smile
                      wiec do zobaczenia ...
                      a.

ps.
                      mysle angeliko ze dla ciebie sylwia chyba juz na zawsze pozostanie
                      gosia smile smile smile smile
                      • aylin34 Re: Spotkanie - sobota 12.01.07, 11:24
                        Ale macie fajnie zazdroszcze wam ale ja mam za daleko.Moze jak odwiedze Turcje
                        a wybieramy sie w pazdzierniku do Antalyi to moze mi sie uda wybrac do Istambulu
                        (bardzo bym chciala)to sie z wami umowie.Pozdrawiam
                        • angelikastanula Re: Spotkanie - sobota 12.01.07, 13:56
                          za ktoryms kolejnym razem na pewno bedziesz miala okazje smile
                          • melek77 Re: Spotkanie - sobota 12.01.07, 21:17
                            Angeliko!
                            Na to wyglada, ze zostanie Gosia smile, najwazniejsze ze juz wiem gdzie jej szukac
                            w telefonie wink.

Do zobaczenia!
                            A.
                            • basiaistanbul Re: Spotkanie - sobota 13.01.07, 16:36
                              Angeliko masz dzisiaj urodzinysmile
                              zycze wszystkiego co najlepsze dla ciebiesmile
                              pozdrawiam wszystkich
                              Basia
                              • yoannay Re: Spotkanie - sobota 13.01.07, 16:45
                                Angelika,wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich urodzinsmile)
                                niestety nie udalo nam sie spotkacsadtaki urok Stambulu,godzine w korkach 40min
                                szukanie parkingusadw koncu gdzies przystanelismy aby nakarmic malego ale zbyt
                                daleko do Divan`usadi wrocilismy do domku...
                                mam nadzieje,ze nastepnym razem sie spotkamysmile)
                          • kiranna Re: Spotkanie - sobota 13.01.07, 23:55
                            Angeliko, ja rowniez skladam Ci najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe smile Mialam
                            cicha nadzieje, ze jednak uda mi sie to zrobic osobiscie, poniewaz bylismy z
                            mezem u znajomych calkiem niedaleko, ale jak to bywa, pogaduszki z
                            przyjaciolmi przeciagnely sie niemal do polnocy wink Mam nadzieje, ze Wasza
                            imprezka byla rownie udana smile) do zobaczenia nastepnym razem!
                            • angelikastanula Re: Spotkanie - sobota 14.01.07, 10:04
                              Basiu, Aniu i Asiu bardzo dziekuje za zyczenia i mam nadzieje ze kolejnym razem
                              uda nam sie spotkac razem bo juz sie za Wami stesknilamsmile
                              Angelice, Celilowi, Emisiowi, Sywli, Nuno, Vanessie i Erykowi, Asi, Sercanowi i
                              Bartu i Paulince i Marcinowi ktorzy docierali do nas trzy godziny dziekuje za
                              obecnosc smile
                              Wieczor byl przemily, bardzo sie ciesze, ze w Turcji znalazlam przyjaciol i ze
                              ten szczegolny dzien moglam dzielic z Wami ... naprawde bardzo dziekuje i
                              bardzo sie ciesze, chyba wreszcie jakos sie tutaj zadomowie smile Dziekuje jeszcze
                              raz za przemile prezenty i zyczenia i chcialam powiedziec ze moj salon caly
                              pachnie liliami smile

oczywiscie juz czekam na kolejne spotkanie ...
                              buziaczki
                              angelika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka