sarlo51 16.09.07, 04:14 Kto lubi biesiady? Tutaj sa bardzo popularne na polskich weselach.Tak bylam wczoraj na weselu.Jeszcze slysze ta muzyke w uszach.Miala wspanialy czas i sie bardzo ubawilam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanionka Re: Biesiady 16.09.07, 13:09 Sarlo,chyba wszyscy je lubimy. Kazdy kontakt z ludzmi w wesolej atmosferze daje ucieczke od codziennosci,wyluzowanie,radosc.A jesli sa tam jeszcze tance i wspolne spiewy to tym bardziej. Teraz coraz mniej takich spotkan,a jesli to bardziej oficjalne np. w lokalu.A ja z sentymentem wspominam spotkania przy ognisku,ktos z akordeonem ,ktos z gitara,godzinami moglismy spiewac,a to ludowe a to harcerskie piosenki,co kto znal.Takie,czesto ,spontaniczne spotkania byly najfajniejsze.Pieklismy w ognisku ziemniaki,kielbase na patyku,czasem ryby,jesli spotykalismy sie nad woda.Zawsze bylo bardzo wesolo. biesiady ,te duze,organizowane ,wygladaja troszke inaczej ,choc rownie radosnie. Milo spotykac sie z ludzmi Odpowiedz Link
abalko Re: Biesiady 16.09.07, 14:33 O tak, tak... Szczegolnie ogniska sa fajne. I pieczone ziemniaki takie smaczne... Las szumi, iskry leca z ogniska... Teskno sie zrobilo.. Odpowiedz Link
kochanionka Re: Biesiady 22.09.07, 20:55 Dzieki Sarlo,swietny pomysl z ta stronka. slow piosenki sokoly szukalam juz jakis czas temu,potem wylecialo mi z glowy,a teraz ,prosze,mam jak na tacy Odpowiedz Link