sarlo51 08.01.08, 01:23 www.dziennik.pl/kobieta/article102662/Wielki_horoskop_na_2008_rok.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kateoz Re: Horoskop na 2008rok 08.01.08, 03:13 O My God w zyciu nie czytalm bardziej dolujacego horoskopu....chyba przestane wierzyc w te przepowiednie bo inaczej tylko sie zalamac.wynika ,ze dla mnie rok 2008 to porazka zawodowa,zdrowotna i zwiazkowa.nie czytalam innych znakow,wystarczyl mi moj pierwszy BARAN. czy ktos sie ze mna zgodzi? Odpowiedz Link
kiranna Re: Horoskop na 2008rok 10.01.08, 22:54 a co Raki na to? bo ja chyba mam taki sam horoskop juz od kilku lat ) faktycznie ten jest troche dolujacy, tureckie sa bardziej optymistyczne Odpowiedz Link
zabianna Re: Horoskop na 2008rok 11.01.08, 21:59 Horoskopy bez wzgledu na to czy sie w nie wierzy, czy nie (raczej malo kto wierzy w te gazetowe) czyta sie dla poprawienia nastroju i zaczerpniecia z nich odrobiny optymizmu Gdyby wszystkie horoskopy byly takie jak ten malo kto by je czytal. Ja tam osobiscie wole te przeslodzone, przynajmniej milo sie czyta Pozdrawiam, Odpowiedz Link
sarlo51 Re: Horoskop na 2008rok 12.01.08, 00:58 Horoskopy ludzie czytaja dla ciekawosci.Ja czytam co dzien w gazecie.Lub slysze na radiu jak jade do pracy.Kto bierze to na powaznie.Sa ludzie to wieza we wrozki i bardzo duzo wydaja pieniedzy na nich.Obecnie nawet wroza przez telefon.Lecz ta rozmowa jest bardzo droga.Dla mnie to wystarczy z gazety na rozrywke i usmiechu na pare minut.Napewno duzo kobietek przeczytalo ten horoskop tutaj dla ciekawosci tylko i usmiechu. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link