Dodaj do ulubionych

gratulacje

22.11.10, 17:38
Jestem wstrząśnięty efektem wyborów. Rozczarowaliście mnie równo drodzy mieszkańcy miny tym, że poparliście kogoś takiego. Widać lubicie krętaczy, oszustów zmieniających zdanie w zalezności od koloru partii i manipulatorów, którzy zysk mają tylko dla siebie. wstyd mi za was. niestety obłuda po raz kolejny tryumfuje.

A jeszcze jedno wstyd ze tak mało ludzi głosowało na Wujkiewicza, tyle co on zrobił dla tej gminy to żaden jego następca nie zrobi. Wspomnę chociaż wodociągi w całej gminie, gdyby nie to to dalej byście chodzili srać za stodołę. no ale cóż wy wolicie byłych komunistów i ich wątpliwej jakości drogi i obietnice bez pokrycia.Gratuluję wam wyborcy...głupoty
Obserwuj wątek
    • konett Re: gratulacje 22.11.10, 19:12
      fakt, p. W nie był złym wójtem...
    • abcd-5 Re: gratulacje 22.11.10, 21:30
      mieszkaniecgminy.4 napisał:
      > tyle co on zrobił dla tej gminy to żaden jego następca nie zrobi. Wspomnę chociaż wodociągi w całej gminie, gdyby nie to to dalej byście chodzili srać za stodołę.

To jest chyba jeszcze lepsze niż recenzja siostrzyczek "M" :D:D:D:D:D
      • abcd-5 Re: gratulacje 22.11.10, 21:37
        Powiem Wam ludzie, że nie ma potrzeby oglądać w TV kabaretów, bo tu na forum można się bardziej uśmiać :D:D:D No niech ktoś zaprzeczy.
        A dosadność co niektórych jest naprawdę zdumiewająco rozbrajająca ;)
        • 2010misiek Re: gratulacje 22.11.10, 22:26
          siedziałem w komisji i wiem że dużo mocherów głosowało za obecnym wójtem! wstyd! ja oczywiście na swojego kandydata bo uważam, że on byłby odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu, a poza tym nie ubliżając nikomu weźcie pod uwagę wiek obecnego wójta... i uważam, że druga tura powinna wyglądać inaczej, pan Wujkiewicz powinien zostac doceniony!
          • konett Re: gratulacje 23.11.10, 08:45
            tak i myślisz,że zaraz dostaniesz pracę, bo Ci kandydat nowy obiecał. Powodzenia
            • wyborca_1 Re: gratulacje 23.11.10, 14:38
              Ty to naprawdę jesteś wróżką wszystko wiesz człowieku.Wykorzystaj lepiej swoje zdolności.Wywróż jakie będą numery w lotto .Po co marnujesz swój talent ,zacznij na nim zarabiać.
          • fa_nka Re: gratulacje 23.11.10, 08:57
            2010misiek napisał:

> siedziałem w komisji i wiem że dużo mocherów głosowało za obecnym wójtem! wstyd
            > ! ja oczywiście na swojego kandydata bo uważam, że on byłby odpowiednim człowie
            > kiem na odpowiednim miejscu, a poza tym nie ubliżając nikomu weźcie pod uwagę w
            > iek obecnego wójta... i uważam, że druga tura powinna wyglądać inaczej, pan Wuj
            > kiewicz powinien zostac doceniony!

Wujkiewicza mogłeś doceniać ja wójtem był, teraz za późno
            • 2010misiek Re: gratulacje 23.11.10, 14:47
              ja nie mowie ze dostane prace ale niech w urzedach i szkolach siedza osoby do tego uprawnione i z odpowiednimi kwalifikacjami a nie po znajomosci !
              • prawdziwy-mieszko Re: gratulacje 23.11.10, 18:24
                albo niech to będzie, że tak powiem "jawne" lub łatwo dostępne informacje np. poszukują nauczyciela japońskiego zgłasza się 5 kandydatów jest lista na stronach gminy termin wyznaczony do kiedy można składac dokumenty itp. każdy może się doinformować, kto się zgłosił i kto dostał pracę, kto jest potrzebny na staż jakie kwalifikacje i kto odbywa staż- to może by "koligacje" trochę, ale tylko "trochę " się wykluczyły, bo może byłoby im trochę wstyd przed mieszkańcami za takie jawne kumoterstwo..
                • wyborca_1 Re: gratulacje 23.11.10, 19:39
                  Niestety nie ma na to skutecznej metody,po prostu Polak potrafi na wszystko znaleźć sposób.Nawet jeśli jest obowiązek zorganizowania konkursu czy przetargu to i tak wygrywa ten kto ma wygrać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka