janinaokrasa 04.11.18, 23:18 Wyrazy wspólczucia dla wszystkich mieszkańców gminy za wybranie lenia śmierdzacego na wujta gminy.Czekamy z niecierpliwością na totalny upadek naszej gminy.Szkoda ,wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 00:13 Pragnę przypomnieć, że wybór był demokratyczny . Miejcie pretensje do wyborców albo do ustroju 😎😂 Znacie to powiedzenie - jest jak jest, a życie toczy się dalej. Będziemy tego wójta oceniać na kolejnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlalipa Re: Kondolencje 05.11.18, 00:39 Ciekawe jak w innych miejscach wybory? Który z naszych kandydatów wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 02:48 Naszych, czyli?🤔🤔🤔 Ja swoich kandydatów nigdzie nie miałem, może mnie mylisz z kimś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
niezlalipa Re: Kondolencje 05.11.18, 07:44 Czyli mieszkańców gminy. Czyli nie byłeś na wyborach.😊 Odpowiedz Link Zgłoś
niezlalipa Re: Kondolencje 05.11.18, 07:47 "moj" kandydat odpadł w pierwszej turze a teraz zagłosowałem na człowieka a nie na partię i mam nadzieję że nie będzie kierował się poglądami swojego ugrupowania. Odpowiedz Link Zgłoś
swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 14:17 Byłem,może w ostatnich dwudziestu latach że dwa razy mnie wyboru ominęły z powodu nagłych wyjazdów. " Mój" kandydat też odpadł w I turze:/ W naszej gminie chyba frekwencja była niska, szkoda,że ludzie nie rozumieją na czym polega przywilej i zarówno obowiązek głosowania,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 14:21 O.S.Jakie to ważne,że mamy prawo głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
parys555 Re: Kondolencje 05.11.18, 08:13 A ja gratuluje wszystkim mieszkańcom gminy mądrego wyboru. Czy nowy wójt jest leniem to się okaże,przegrany na pewno nim był.W niczym sie nie wykazał, no chyba że w organizowaniu wycieczek dla kgw i imprezowaniu z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfer326 Re: Kondolencje 06.11.18, 10:51 Tak przede wszystkim trzeba gratulować mieszkańcom za mądry wybór. Przegrani niech zamilkną. Odpowiedz Link Zgłoś
swojchlop8 Re: Kondolencje 06.11.18, 13:46 Lucyfer, demokracja nie polega na prowadzeniu wojenek. Ja nie widzę ani przegranych ani wybranych. Zajakis czas zobaczymy, czy wszyscy( mieszkańcy gminy) jesteśmy wygranymi, czy przegranymi. Czas pokaże, czy mamy mądrego " gospodarza", czy kolejnego , który robi sobie " prywatny folwark"z urzędu. Jestem ostrożny w pochwałach, bo trochę już ludzi widziałem na tym stołku i widziałem to zatrudnianie" znajomych królika", mściwości i pychę.Dlatego z oceną trzeba się wstrzymać. Prawo pracy nie pozwala zwalniać ludzi " bo tak mi się widzi", mobbing też jest prawnie karalny. A jednak rządzący mają bardzo relatywny stosunek do w.w.kwestii. Nie krytykujemy, poczekajmy na działania bo w słowach to każdy jest honorowym człowiekiem. Wszystko wychodzi dopiero w czynach. Dlatego życzę wojtowi siły ale p.w.klasy. Odpowiedz Link Zgłoś