Dodaj do ulubionych

Kondolencje

04.11.18, 23:18
Wyrazy wspólczucia dla wszystkich mieszkańców gminy za wybranie lenia śmierdzacego na wujta gminy.Czekamy z niecierpliwością na totalny upadek naszej gminy.Szkoda ,wielka szkoda.
Obserwuj wątek
    • 82x.xx Re: Kondolencje 04.11.18, 23:33
      Prosze go nie skreślać na starcie!
    • swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 00:13
      Pragnę przypomnieć, że wybór był demokratyczny . Miejcie pretensje do wyborców albo do ustroju 😎😂
      Znacie to powiedzenie - jest jak jest, a życie toczy się dalej. Będziemy tego wójta oceniać na kolejnych wyborach.
      • niezlalipa Re: Kondolencje 05.11.18, 00:39
        Ciekawe jak w innych miejscach wybory? Który z naszych kandydatów wygrał.
        • swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 02:48
          Naszych, czyli?🤔🤔🤔
          Ja swoich kandydatów nigdzie nie miałem, może mnie mylisz z kimś innym?
          • niezlalipa Re: Kondolencje 05.11.18, 07:44
            Czyli mieszkańców gminy. Czyli nie byłeś na wyborach.😊
            • niezlalipa Re: Kondolencje 05.11.18, 07:47
              "moj" kandydat odpadł w pierwszej turze a teraz zagłosowałem na człowieka a nie na partię i mam nadzieję że nie będzie kierował się poglądami swojego ugrupowania.
              • swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 14:17
                Byłem,może w ostatnich dwudziestu latach że dwa razy mnie wyboru ominęły z powodu nagłych wyjazdów.
                " Mój" kandydat też odpadł w I turze:/
                W naszej gminie chyba frekwencja była niska, szkoda,że ludzie nie rozumieją na czym polega przywilej i zarówno obowiązek głosowania,prawda?
                • swojchlop8 Re: Kondolencje 05.11.18, 14:21
                  O.S.Jakie to ważne,że mamy prawo głosu.
    • parys555 Re: Kondolencje 05.11.18, 08:13
      A ja gratuluje wszystkim mieszkańcom gminy mądrego wyboru.
      Czy nowy wójt jest leniem to się okaże,przegrany na pewno nim był.W niczym sie nie wykazał, no chyba że w organizowaniu wycieczek dla kgw i imprezowaniu z nimi
    • 4asdfgh Re: Kondolencje 05.11.18, 19:47
      Wyrazy współczucia za ortografię
      • lucyfer326 Re: Kondolencje 06.11.18, 10:51
        Tak przede wszystkim trzeba gratulować mieszkańcom za mądry wybór. Przegrani niech zamilkną.
        • swojchlop8 Re: Kondolencje 06.11.18, 13:46
          Lucyfer, demokracja nie polega na prowadzeniu wojenek. Ja nie widzę ani przegranych ani wybranych. Zajakis czas zobaczymy, czy wszyscy( mieszkańcy gminy) jesteśmy wygranymi, czy przegranymi. Czas pokaże, czy mamy mądrego " gospodarza", czy kolejnego , który robi sobie " prywatny folwark"z urzędu. Jestem ostrożny w pochwałach, bo trochę już ludzi widziałem na tym stołku i widziałem to zatrudnianie" znajomych królika", mściwości i pychę.Dlatego z oceną trzeba się wstrzymać.
          Prawo pracy nie pozwala zwalniać ludzi " bo tak mi się widzi", mobbing też jest prawnie karalny. A jednak rządzący mają bardzo relatywny stosunek do w.w.kwestii.
          Nie krytykujemy, poczekajmy na działania bo w słowach to każdy jest honorowym człowiekiem. Wszystko wychodzi dopiero w czynach. Dlatego życzę wojtowi siły ale p.w.klasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka