Dodaj do ulubionych

Gratulacje

29.10.18, 16:22
Gratuluję autorowi podrobionego wyroku sądowego. Jest to wielki talent. Pragnę zwrócić Ci uwagę, iż koszty sądowe jakie tam są podane nalicza się w tej postaci dopiero od 2018 roku. A wyrok z 2016???
Kazdego kto rozpowszechnial te treści serdecznie pozdrawiam. Puk puk. Kto tam? Policja proszę otworzyć. Już niedługo w kilku domach.
Obserwuj wątek
    • czarny232 Re: Gratulacje 29.10.18, 16:34
      Haha czyżby zwolennicy sułtana występowali w pasiakach za preparowanie fałszywych dowodów?
      • czarny232 Re: Gratulacje 29.10.18, 16:39
        Czarny chleb i czarna kawa dla zwolenników obecnej pseudo władzy
        😀
        • przewrazliwiony Re: Gratulacje 29.10.18, 21:54
          Mam nadzieję, że te okropne chwyty obecnego wójta znajdą finał w sądzie. A wtedy, za 5 lat, ktoś będzie miał materiał na negatywną kampanię. Tego chcecie zwolennicy Pana Dybowskiego? Te 5 lat szybko minie.
          • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 16:54
            W więzieniu czas tak szybko nie leci
            😀
    • wyborca_1 Re: Gratulacje 30.10.18, 18:52
      Na miejscu p Arka nie odpuściłabym i nie zgadzam się , że to jakiś talent go wyprodukował bo albo mamy głupców w sądach albo głupiec to podrabiał. Stawiam na drugą opcję . Brak logiki bije w oczy bo albo ktoś został skazany i zawieszono mu wykonanie wyroku albo zawieszono warunkowo postępowanie ale wtedy nie mógł zostać skazany. Poza tym samo upublicznienie wyroku jest przestępstwem. Upublicznienie wyroku jest formą kary i możliwe jest za zgodą sądu i przez prokuraturę. W dodatku uczyniono to w okresie wyborów co mogło wpłynąć na wyniki. Oj niedobrze.
      • kermi8 Re: Gratulacje 30.10.18, 19:49
        22 września 2018 roku ktoś zwrócił się z wnioskiem do sądu o udostępnienie informacji, ktoś kto miał w tym cel. Według mnie nie był to szary obywatel.
        • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 20:21
          Sułtan szybko zakończy swoją mierną karierę polityczną. Twój czas dobiega końca.
    • 4asdfgh Re: Gratulacje 30.10.18, 20:23
      co to znowu za brednie

• miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 20:34
        Odprężcie się!
        Zróbcie tak jak ja - miejcie wy_spokojone! Co będzie to będzie ;)
        Świat się nie zawali cokolwiek by się stało.

www.youtube.com/watch?v=lqbFWLKjlP4

Wymachiwanie szabelką z jednej i z drugiej strony. Typowo polskie.
        • wyborca_1 Re: Gratulacje 30.10.18, 20:45
          Czy miałbyś wy...spokojone gdyby na Ciebie preparowano dowody jeśli to prawda?
          • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 20:57
            Preparują dowody Ci którzy mają coś na sumieniu i obawiają się rychlej zmiany władzy
            😀
          • miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 20:59
            Ja jako ja? Oczywiście. W tej gminie jestem tak na prawdę nikim.

Jak dobrze wiesz wyborca_1 miałem z tym wszystkim co tu piszecie również problem, ale tak jak mi radziliście - zasięgnąłem opinii w wśród większej ilości ludzi i że tak powiem stałem się Szwajcarią, oazą spokoju. Teraz nie wiem nic, wcześniej miałem chociaż jakąś konkretną wyrobioną opinię. Teraz nie mam żadnej.
            I tak jest mi lepiej.
            Ale nie opuszczę Was!

PONIEWAŻ BĘDĘ STARTOWAŁ ZA 5 LAT!
            GDY ZOBACZYCIE MÓJ PLAKAT, MOJE NAZWISKO I NAZWĘ MOJEGO KOMITETU - KWW MIAUJ, UŚMIECHNIECIE SIĘ, W USZACH ZAGRA WAM BENNY HILL I ELEKTRYCZNE GITARY - ODDACIE NA MNIE SWÓJ GŁOS.
            PONIEWAŻ TYLKO JA GWARANTUJĘ ŻE NIE ZROBIĘ NIC
            A OBIECAM WAM WSZYSTKO!

POZDRAWIAM

MIAUJ
            • bambi978 Re: Gratulacje 30.10.18, 21:13
              Miauj czy Pan czasem nie nazywa się Kononowicz? ;) Nie będzie niczego. Więc ja chce sweterek ;)
              • miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 21:20
                Swoje poglądy opieram na kilku autorytetach i z każdego wybieram to co mi pasuje. Te osoby to: Pan Kononowicz, Pan Cejrowski, Pan Wałęsa, Pan Korwin, Pan Kwaśniewski, Pan Chruszczow, Pan Pinochet, Pan Gomułka i Piotruś Pan.
                ;D
              • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 21:20
                Obecna władza i jej zwolennicy kwalifikują się na ostra terapię psychotropowa w zakładzie dla psychicznie chorych. Pozdro from England
                • miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 21:22
                  Pozdro from Boland!
                  • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 21:26
                    Pozdr from szambo polityczne Topólka
                    😀
                • miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 21:27
                  Btw, wszyscy z tego forum by otrzymali refundację 100% na leczenie psychotropami po przeczytaniu tego forum przez lekarza. ;)
                  Zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Wylogujcie sie i poczytajcie wszyscy swoje wpisy od początku. Oczywiście z podkładem który dodałem w innym wątku.
                  • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 21:34
                    Niech przeczytają za pięć lat i się od tego zdystansuja ☺️
                  • miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 21:37
                    Oczywiście elektrowstrząsy gratis.

ZAPISY JUŻ DZIŚ. POD TYM POSTEM!
                    KWW MIAUJ
                    WYBORY 2023 czy tam 2024
                    • miauj Re: Gratulacje 30.10.18, 21:41
                      Z CAŁYM SZACUNKIEM ALE CIEBIE CZARNY TEŻ ZAPRASZAM. NIE POMINĘ TU NIKOGO ;)

W ZAMIAN PROPONUJĘ STANOWISKO NACZELNEGO NACZELNIKA PASTWISKA STADIONU BARABABEU NA DĘBIANKACH.
                      • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 21:54
                        Schowaj się misiu bo na koty polują miau miau
                        • wyborca_1 Re: Gratulacje 30.10.18, 21:57
                          Na FB jest oświadczenie p Arka radzę przeczytać.
                        • przewrazliwiony Re: Gratulacje 30.10.18, 22:02
                          Zapraszam FB, gdzie można zweryfikować te kłamliwe wieści o kontrkandydacie Pana Dybowskiego. Pewnie liczył, że się z nim spotka w 2 turze. Dlatego preparował te dokumenty. Ludzie!!!! Bądźcie mądrzy. Jeśli ktoś taki jak ten pan wójt robi takie rzeczy wobec konkurentów, to może zrobić wobec Was!!!!! Mam nadzieję, że to skończy się w sądzie.
                          • czarny232 Re: Gratulacje 30.10.18, 22:12
                            To wszystko skończy się w drugiej rundzie wyborów gminnych. Inteligentni ludzie z gminy nie będą głosować na obecną władzę która pierdzi w fotel i bawi się za wasze podatki. Potrzeba Nam wszystkim dobrej zmiany. Pozdro
    • wredny131313 Re: Gratulacje 31.10.18, 20:26
      No i co Panie pożal się Boże expert od ,,podrabiania Wyroków" ma Pan coś jeszcze do powiedzenia! Proponuje przepraszam na początek!
      • bambi978 Re: Gratulacje 31.10.18, 22:08
        To co widzisz; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka