dom323 25.11.06, 11:34 Po co Pan Daniel zakłada to forum? Mieszka w Osięcinach co go obchodzą sprawy gminy Topóolka? Może chciał zrobić z tego tubę propagandową dla Pana Kalinowskiego na którego głosował razem z tatusiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewatywa6 Re: Daniel 25.11.06, 14:59 Wczoraj jeden z durnych internautów tego forum , nie wiem ministrant czy strażak, napisał taką bzdurę ,że aż mnie zatkało. Teraz tamta wypowiedź przy tej to pięknie brzmięcy dzwon. Ze stylu wynika że to jednak ta sama osoba dlatego lewatywka się należy na samym początku. Panie- moężczyzna pan, a może pani, a może i jedno i drugie, bo tekst taki obojniacki. To że młody i zdrowy na ciele i na umysle ( bo jedno musi iśc w parze z drugim), że pożądliwym z lekka okiem spogląda na wdzięki kobiet to źle? To co chciałbyś mieć na wójtowym stołku ciotę albo obojniaka ? Lewatywa dla twojego mózgu to mało. Czego ty szukasz. To już twój trzeci nick czy czwarty, a od razu cię poznaję, a wiesz dlaczego? bo tylko tobie robię co jakiś czas skuteczne płukanie mózgu przez co zmieniasz nick. Zmień jeszcze raz to ludzie dowiedzą sie kim jesteś wtedy dopiero będzie kaszana. Pamiętaj Nic co ludzkie nie powinno być obce. Nie znoszę obojnioaków bo zazdroszczą i jednym i drugim , a ty, choć nie jesteś małym chłopczykiem zachowuesz się jakby ci ktoś przyrodzenie zacisnął szpagatem Jest cisza wyborcza i się nie odzywaj bo będą kłopoty Cześć Pogadamy w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
krystiankolowski Re: Daniel 25.11.06, 20:16 Właśnie doszły mnie słuchy,że na naszym forum sprytnie manipuluje się nickami. Dość oryginalny to sposób wyrażania poglądów, gdy wpadnie się na 'nowatorski' (?) skądinąd pomysł, by szerzyć propagandę polityczną pod tajemniczym nickiem 'krystekk':) Spieszę więc powiadomić sznownego kolegę, tudzież koleżankę, lewatywę oraz innych internautów, że krystekk to niestety nie ta osoba, do której słowa lewatywy zostały skierowane. Podpisując się własnym imieniem i nazwiskiem, chcę uciąć plotki i poinformować jednocześnie, że chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania. Z góry jednak zaznaczam, że moje preferencje polityczne zachowam dla siebie, gdyż nie mam śmiałości krytykować, czy też chwalić naszych kandydatów, choćby z tego powodu, że brak mi doświadczeń we współpracy z nimi. Nie chciałbym, zatem, uprzedzać faktów i głosić opinii o ludziach, jeśli mogą się one okazać niesłuszne. To samo radzę innym uczestnikom forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś