Dodaj do ulubionych

EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!

07.02.07, 22:28
Obserwuj wątek
    • szarotka72 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.07, 23:58
      Emilianowo - jaka ładna nazwa.Mieszkają tam chyba same Emilki.
      A dlaczego stolica Polski,chyba jest tam coś ciekawego.Może jakieś zabytki,
      może stary browar albo klasztor,albo jakieś tunele pod ziemią?
      • km251 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.07, 14:45
        Oczywiście Jestem za , ale proponuję aby gucio został ogłoszony królem Polski ,
        rzecz jasna w takim roku jaki sobie napisał w nicku.
        • gucio9919 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.07, 20:58
          Emilianowo to bardzo mała miejscowosc kolo Kamieńczyka.Pozdrawiam wszystkich
    • nowyxxl Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.07, 21:07
      Ludzie!!!! co wy z tymi stolicami powaryjowaliście.
      Niech se ona będzie tam gdzie jest-chyba że w tym
      Emilianowie macie podgrzewane chodniki ******A to co innego
      • gucio9919 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.07, 21:19
        Tak mamy podgrzewane chodniki i autostrade!!!!!!!!wiecie gdzie to jest????
        Znacie kogos z tej miejscowosci przeciez to kolo pieknej
        Topolki
        • szarotka72 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.07, 22:41
          Nie znam nikogo z Emilianowa i prawdę mówiąc nie mam pojęcia gdzie to jest.
      • sauber1 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.07, 22:08
        nowyxxl napisał:

> Ludzie!!!! co wy z tymi stolicami powaryjowaliście.
        > Niech se ona będzie tam gdzie jest

Tak masz rację jedna jest stolyca, właśnie z niej nadaję, siedzę w jakiejś
        hotelowej kawiarence na Pradze głośno, gwarno dużo śmiechu, a Emilianowo zwykła
        wioska z dużym budynkiem szkolnym ale za to w tym pobliskim lesie ładne gąski rosną
    • czeremcha77 Re: EMILIANOWO-STOLICA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.07, 19:08
      Ja stawiam na sąsiednią wioskę CZAMANIN, tam jest zawsze wesoło i można znaleźć
      się w Edenie i poczuć jak to jest w Raju. I można skosztować "boskich" napojów
      i odlecieć... A chłopaki tam jak malowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka