wsk18 21.06.07, 22:46 SOBUDKA*** Niewinni młodością z grzesznymi myślami w noc św.Jana poszliśmy z wiankami Nim zgasła świeczka i świetliki w trawie szczęśliwi,zmęczeni siedliśmy przy kawie. paz.23\24-06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Zapach lata 22.06.07, 18:54 wsk18 napisał: > SOBUDKA*** > Niewinni młodością z grzesznymi myślami > w noc św.Jana poszliśmy z wiankami > Nim zgasła świeczka i świetliki w trawie > szczęśliwi,zmęczeni siedliśmy przy kawie. > paz.23\24-06 Myślałem o takim letnim wątku, by zaprosić tu na pogaduchy ludzi przybywających tą porą, może sami tu zerkną i ... Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Zapach lata 24.06.07, 23:12 Lato było piękne tej wiosny, ciekawe jaka będzie wiosna tego lata Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Zapach lata 25.06.07, 23:05 Szkoda że lato zaczyna się zapachem krwi i kij bejzbolowych No cóż prawo i sprawiedliwość na własną rękę??(*) Odpowiedz Link Zgłoś
pipipala Re: Zapach lata 26.06.07, 10:53 Nowyxxl o jakim zapachu krwi mówisz? gdzieś już jakaś zadyma była? moge prosić kilka bliższych informacji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia9930 Re: Zapach lata 08.07.07, 18:36 wsk18 napisał: > SOBUDKA*** > Niewinni młodością z grzesznymi myślami > w noc św.Jana poszliśmy z wiankami > Nim zgasła świeczka i świetliki w trawie > szczęśliwi,zmęczeni siedliśmy przy kawie. > paz.23\24-06 Z łeską w oku to przeczytałam ach te wspomnienia jak by to o nas było mam nadzieję że wsk nas nie podglądał.dięki za łeskę Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Zapach lata 25.07.07, 22:38 " mam nadzieję że wsk nas nie podglądał.dięki za łeskę" Nie podglądał zwykły zbieg okoliczności,ale ja nie o tym. Lato ,lato i... od św. ANKI CHŁODNE WIECZORY I RANKI Gorące serca niech zwalczają chłód. Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Zapach lata 03.08.07, 21:41 Witam wszystkich po leżakowaniu.Jeszcze mały odpoczynek po urlopie i wracam do normalności.Pytanie do Saubera co z tym deszczem? miałeś zakręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Zapach lata 04.08.07, 16:13 nowyxxl napisał: > Pytanie do Saubera co z tym deszczem? miałeś zakręcić. WSK-a prosił o deszcz, to ma, ciekawe ile za rzepak dostał??? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Zapach lata 21.06.08, 23:16 Wszystkie kolory wiosny Ukryte w zapachu lata Nawet miłość jak w maju Wciąż chwyta za serce Chłodne dłonie w dotyku Wzbudzają namiętność ........ paz. wsk Letnie pozdrowienia dla wszystkich od wski Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Zapach lata 29.06.08, 00:04 wsk18 napisał: > SOBUDKA*** > Niewinni młodością z grzesznymi myślami > w noc św.Jana poszliśmy z wiankami > Nim zgasła świeczka i świetliki w trawie > szczęśliwi,zmęczeni siedliśmy przy kawie. > paz.23\24-06 No tak, my tu gadu, gadu, a czas leci, lato ledwo się zaczęło, a zaraz będziemy do zimy się rychtować. Jak to mówią, po św. Janie woda chrzczona, kąpać się już można, a pięknie pachnie tego roku, to co, może jakąś wspólna imprezka, może ktoś z nad Jeziora wpadnie na genialny pomysł, ja tam jestem zawsze za :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Zapach lata 10.07.08, 01:26 Lato latem a pada już któryś dzień z kolei. Urodzaj będzie latoś na "zielsko", chyba "chłopy" nie będą się wieszać ze szczęścia, żeby tylko nie zmoczyć ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: Zapach lata 10.07.08, 06:27 celebrując poranek kawa wprawia w ruch maszynę mojego ciała powietrze szkliste wnika we mnie jasnością Odpowiedz Link Zgłoś