wsk18 02.02.08, 20:02 Szukam drugiej połówki jedną już wypiłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk18 Re: Kącik Matrymonialny 05.02.08, 19:23 I co nikt nie szuka drugiej połówki? Mamo! czy krawat nie będzie zbyt osobistym prezentem dla mojego chłopaka to zależy od czego mamo od tego gdzie chceż go mu zawiązać:) To tak na ostatki-życzę smacznego śledzika a jutro popiołu Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kącik Matrymonialny 15.02.08, 18:33 czy byłeś kiedy? -pyta się kolega,kolegi innego zdania niż twoja dziewczyna? oczywiście wiele razy tylko ona o tym niewie Odpowiedz Link Zgłoś
jarek10991 Re: Kącik Matrymonialny 16.02.08, 21:40 wsk jesteś po prostu prostak tak jak Twój loging wsk gdyż chceż pisze się tak CHCESZ!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEZ SZ NA KOńCU A NIE PRZEZ ż !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSTAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kącik Matrymonialny 17.02.08, 00:23 jarek10991 napisał: > wsk jesteś po prostu prostak tak jak Twój loging nie kumam chyba jestem,ale trochę pokory to Ci nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Kącik Matrymonialny 17.02.08, 03:02 Nigdy cnota nie cieszyła się takim uznaniem jak pieniądz. Za darmo boli gardło, nie dostaniesz nic ładnego, czasem deszcz jest i nie zawsze gdy potrzebny, ale żeby rzygać w klozecie lokalu prima sorta trzeba zapłacić za wódkę, a prostactwem nie zawracaj sobie głowy, ludzie tak już miewają od zarania czasów, jak nie potrafią czyś mądrym sie wykazać, emanują głupotą, co tu z resztą doskonale widać Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: Kącik Matrymonialny 23.02.08, 14:02 dla wsk www.youtube.com/watch?v=Ov8fY4jcJKw Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Kącik Matrymonialny 23.02.08, 17:20 Wieś ma przyszłość uk.youtube.com/watch?v=mty_MSniEss&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Kącik Matrymonialny 23.02.08, 22:03 Nie widzę powodów, dla których warto by się wyśmiewać z Wsk-i, normalny to człowiek i nie udaje nikogo innego, niż jest w rzeczywistości, a to że dobrze mu sie żyje na wsi, to tylko powód do dumy. Pisz chłopie z radością, masz pełne prawo być tu Sobą, a ładnie to robisz, lubi Cię tu większość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kącik Matrymonialny 25.02.08, 20:37 astryda7 napisała: > dla wsk > www.youtube.com/watch?v=Ov8fY4jcJKw szkoda że nie widziałem jak kręcisz bym się troche ogarnoł Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: Kącik Matrymonialny 25.02.08, 23:54 wsk18 napisał: > szkoda że nie widziałem jak kręcisz bym się troche ogarnoł ok. następnym razem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kącik Matrymonialny 12.07.08, 22:38 astryda7 napisała: > wsk18 napisał: > > > szkoda że nie widziałem jak kręcisz bym się troche ogarnoł > > ok. następnym razem :-))) ok. jak sobie pościelesz to mnie zawołaj:)? Odpowiedz Link Zgłoś