Dodaj do ulubionych

automat biletowy ZTM

17.11.10, 20:01
Proponuje zadanie dla naszych przyszłych radnych:

Załatwcie nam automat biletowy/aktywator biletów ZTM w Nowej Iwicznej :)

Mógłby stanąć obok bankomatu lub w okolicach stacji. W weekend albo wieczorem nie mozna nawet biletu kupić lub doladowac karty miejskiej. A skoro mamy juz dobrodziejstwo jakim jest strefa Warszawskiej Karty Miejskiej, to po co przeplacac u konduktora w pociagu?

pozdrawiam :)

Obserwuj wątek
    • siciliana Re: automat biletowy ZTM 18.11.10, 07:28
      Witam
      Jaki bilet ZTM trzeba kupic (jednorazowy) zeby przejechac koleja ze stacji Nowa Iwiczna do Warszawy? Niestety jestem ignorantka i nie mialam nawet pojecia ze nie musze przeplacac u konduktora (jezdze okazyjnie wiec nie potrzebuje Karty Miejskiej)
      dziekuje
      • dragonik35 Re: automat biletowy ZTM 18.11.10, 09:20
        Na jednorazowym nie pojedziesz pociągiem. Ale kupując dobowy i aktywując go w Iwicznej (lub u konduktora, ale jak jest tlok to jest to trudne zadanie i stresujące, bo kanary tylko czekaja na zagubionych pasazerów) to mozna jezdzic do woli wszystkimi rodzajami zbiorkomu i nie trzeba kupowac kolejnego biletu po wyjsciu z pociągu.
        • rowojtek Re: automat biletowy ZTM 18.11.10, 17:34
          jeśli ktoś jeździ okazyjnie to nieźle sprawdza się mPay. W weekend czy wieczorem rzeczywiście nie ma gdzie biletu kupić, więc możliwość kupienia przez komórkę jest atrakcyjną alternatywą.
    • justyna-gaweda Re: automat biletowy ZTM 19.11.10, 21:03
      Od 2 lat zajmuje się sprawą megafonu , na początku grudnia powinien już funkcjonować na stacji PKP NI. Mam nadzieję ,że z automatem będzie łatwiej .
      Po dokończeniu prac na parkingu tam będzie najlepsza lokalizacja .

Justyna Gawęda
      htpp://www.nowaiwiczna.com
      • dragonik35 Re: automat biletowy ZTM 22.11.10, 09:32
        Tak myślałem, że tylko p. Justyna odpowie na mój post i nie zawiodłem się. Dlatego m.in. wczoraj miała ode mnie głos w wyborach samorządowych :)
        Powodzenia w nowej kadencji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka