Dodaj do ulubionych

obnażyć |Syropa

22.06.07, 22:24
tenże akuratny drapieżny tytuł, ma Was skłonić kochani do zebrania wiadomości
o niejakim Gua Syropie... co to od zawsze jest wielką zagadką tego forum...
ukrywa się pod płaszczykiem stęsknionego Legionowianina na emigracji, a nie
wiadomo czy nie obserwuje nas zza krzaczka i chichocze pod niebieskim
centrum... tak, tak... więc tak właściwie co o NIM wiemy ?
proponuje żeby zebrać wiadomości...
Obserwuj wątek
    • zuziknatropie Re: obnażyć |Syropa 22.06.07, 22:27
      iwka coś Ty taka rozgrzana dzisiaj?? daj życ syropowi:)
      • zuziknatropie Re: obnażyć |Syropa 22.06.07, 22:27
        ps. syrop ma baardzo fascynujacy głos...hihi
        • w.iwo Re: obnażyć |Syropa 22.06.07, 22:31
          Syrop miał odwiedzić Legionowo gdzieś w okolicach stycznia tego roku...

ps. pewnie sprawa hormonów ;o)
        • foamclene Re: obnażyć |Syropa 22.06.07, 23:49
          widzialm gdzies zdjecie oka :)
          i blond grzywy (byc moze jest juz tylko wspomnieniem ;)

...ale do pelnej rekonstrukcji jeszcze nam daleko

• guayazyl1 Re: obnażyć |Syropa 23.06.07, 18:55
            foamclene napisała:
            widzialm gdzies zdjecie [...]blond grzywy
            -------------
            włosy mam ale z tą grzywą to lekka przesada...a w ogole to zmięszany jestem.
            :)
    • kampfschwimmer Re: obnażyć |Syropa 23.06.07, 01:57
      Widać, że konkursy plastyczne bywają inspirujące...

Kiedyś na sieci było zdjęcie niejakiego Włodka z motocyklem.
      • w.iwo Re: obnażyć |Syropa 23.06.07, 16:18
        czemu ?
        przecież nie chodzi o paskudę zegrzyńską tylko o naszego Syropka... a jest
        jakieś podobieństwo ? jak coś wiesz to natychmiast daj tę cenną informację na
        forum...
      • guayazyl1 Re: obnażyć |Syropa 23.06.07, 18:50
        kampfschwimmer napisał:
        Kiedyś na sieci było zdjęcie niejakiego Włodka z motocyklem.
        --------------
        jak byl to facet w dzinsach na niebieskim Suzuki to moglem byc ja. ale
        zaprzeczam zebym kiedykolwiek na tym motocyklu jechal. zdjecie bylo dla picu.
        podjałem ryzykowną próbę zrobienia wrazenia na jednej pani co jest obcykana w
        sprawach motocyklowych. oczywiscie okazalo sie, ze niepotrzebnie sie
        fatygowalem. ktos inny byl szybszy i wrazenie zrobil przede mną.
        • mike56 Re: obnażyć |Syropa 23.06.07, 20:40
          guayazyl1 napisał:
          > kampfschwimmer napisał:
          > Kiedyś na sieci było zdjęcie niejakiego Włodka z motocyklem.
          > --------------
          tak, było takie; ale co to ma za znaczenie;
        • foamclene Re: obnażyć |Syropa 25.06.07, 08:59
          a bo kto to slyszal, zeby na kobiecie wrazenie zrobilo suzuki?
          no moze saleta na b-kingu, ale tylko dlatego ze nie nosi skarpetek ;)
    • ralphie Re: obnażyć |Syropa 23.06.07, 23:19
      chyba znalazłem ale obnażać nie będę ;)

www.espefa.com.pl/gfx/lek_gyajazyl_duzy.jpg
    • ralphie 1. pewnik? 23.06.07, 23:24
      Raczej nie zza krzaczka, a zza kółka ;) i wie, że na czerwonym stajemy ;)

www.tubecodes.com/details.php?video_id=hwc6Wnnsvmc
    • foamclene znalazlam oczy i bazgroly 25.06.07, 09:13
      img243.imageshack.us/img243/2260/mojecj9.jpg
      na bank w trojce szkolony ;)
      img402.imageshack.us/img402/1484/prupkapismawd1.jpg

• w.iwo Re: znalazlam oczy i bazgroly 25.06.07, 17:48
        ale oczy to takie wzruszające ma... no nie ?
        takie jak u spanielka co to patrzy na szyneczkę... ;o)))
        • guayazyl1 Re: znalazlam oczy i bazgroly 25.06.07, 18:17
          Ci dam spaniela... prawdziwe jest tylko moje prawe oko. jego lustrzane odbicie
          to juz fotomontaz Magdy. wiadomo, ze symetria jest malo ciekawa. za wyjatkiem
          kobiecych piersi.
          • w.iwo Re: znalazlam oczy i bazgroly 25.06.07, 20:48
            bardzo rzadko trafia się symetria, taka co nie wyjdzie spod skalpela :o)
            ale Syropku, musisz przyznać żeś jest niezwykle tajemniczy gość... a to kobitki
            zawsze kręciło i ciągnęło jak muchy do lepu... ;o) mógłbyś coś wreszcie
            uczciwego napisać o sobie... hmmm ? jak Ci się podoba moja prowokacja -
            sprostasz blondynce ?
            • guayazyl1 Re: znalazlam oczy i bazgroly 26.06.07, 17:28
              w.iwo zapytała:
              sprostasz blondynce ?
              --------------
              no i nie wiem panie czy tu jest jakis podtekst :)

peesik: ja na forum napisalem az tak duzo o sobie tylko dlatego, ze mnie nikt
              nie zna. wiec jak bede kiedys na Twoim wieczorku poetyckim to spokojnie podejde
              i zapytam: czym dla Pani autorki jest intymnosc?..
              • w.iwo Re: znalazlam oczy i bazgroly 30.06.07, 23:56
                kochany, wieczorek poetycki to ja mogę Tobie urządzić całkiem prywatny, bo nie
                spodziewam się żeby ludzie jakoś specjalnie gromadzili się żeby czytać myśli
                pisane blondynki hehe
                tylko nie liczyłabym na czytanie poezji, najwyżej na niebiańską kawę czy
                chrupanie paluszków z kminkiem ;o)

i tak szczerze mój Panie toś nie napisał wiele o sobie... żadnych konkretnych
                wiadomości... jak u Cyganki co wróżką była ;o)
                • w.iwo Re: znalazlam oczy i bazgroly 02.07.07, 18:20
                  1. czasami lubisz kobiety
                  2. masz siostrę
                  3. lubisz słodkości
                  4. lubisz święty spokój
                  5. albo jesteś mężczyzną albo lubisz robić fotki owłosionym męskim nogom
                  6. masz całkiem świeże wiadomości z Legionowa
                  7. wymigujesz się od kawy i spotkania twarzą w twarz
                  8. masz cięty język
                  9. no i chyba czasem lubisz kobiety
              • zuziknatropie Re: znalazlam oczy i bazgroly 03.07.07, 11:25
                muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/big-cyc-i-jerzy-polomski-bo-z-dziewczynami,29226
                • w.iwo ideał :o) 03.07.07, 16:59
                  shrek.trzeci.filmweb.pl/Shrek+Trzeci+2007+galeria,FilmGaleria,id=125973
                  • w.iwo Re: ideał :o) 03.07.07, 17:00
                    to ten rudawy, w kapeluszu i za dużych butach...
                    • guayazyl1 odpowiedzi redakcji... 04.07.07, 22:13
                      droga Pani autorko,
                      niby się urlopuję od komputerka ale jednem okiem zerkam. a jak jest cuś o mnie
                      to czytam obowiązkowo. skarżysz się Pani, ze nie chcę z panią twarzą w twarz.
                      nic podobnego:
                      s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=to-ja.jpg
                      no i ten...uciekam...pa!
                      • w.iwo Re: odpowiedzi redakcji... 06.07.07, 20:42
                        ale mój Panie, toć tam musi Ci być niewygodnie... i pewnikiem wiatry hulają...
                        nereczki przewieją jeszcze... a u mnie na werandzie cieplutko i kocyk zapodam i
                        kawę przyniosę... ostatecznie jakieś przyzwoitki też mogą być, jeśli się Pan o
                        swoją cnotę obawiasz hehe
                        • guayazyl1 Re: odpowiedzi redakcji... 07.07.07, 19:30
                          droga Pani autorko,
                          zdjęcie, ktore Pani wspominasz powstało na polach grunwaldzkich dzien przed
                          słynną bitwą polsko-krzyzacką. straciło więc nieco na aktualnosci.
                          tym nie mniej na zdrowie nie narzekam, a męskosci w ktorą Pani od czasu do
                          czasu jakby powątpiewasz mogę łatwo dowiesc. wystarczy napisac do mnie z
                          rzeczową propozycją zebym w koncu wiedział na czym stoję.
                          corki Twoje mogę przysposobic. rozmowę z Tygrysem musisz jednak wziąc na
                          siebie. nie lubie patrzec jak facet płacze. i miejmy to w koncu za sobą.

dziękuję za okazane mi zainteresowanie i zyczliwosc.
                          • w.iwo Re: odpowiedzi redakcji... 24.07.07, 12:58
                            wzięło mnie na wspomnienia... szukałam czegoś w przeszłości i nie znalazłam...
                            ale rzucił mi się w oczy wpis i poszukiwania innych osób...
                            z sympatycznej kiedyś przeszłości...
                            "Re: j.w.
                            Co chwila coś mie zaskakuje.Myślałem że Guayazyl jest kobietą a to jak widzę
                            chyba facet.Dziwny jest ten świat.
                            autor: andkolo 2005-06-12 21:07:36"
                            zdaje się mój panie żeś zagadką od dawna :o)
                            tyle żeś teraz jakiś twardszy się zrobił (pewnie zakrętka niedokręcona ;o))
                            i może odrobinkę zgorzchniały...

czasem jednak przestaję cię lubić jak piszesz - "wystarczy napisac do mnie z
                            corki Twoje mogę przysposobic" - jakoś mnie dreszcz przeszedł po tym tekście
                            teraz odczytanym... mój panie... moje córki są w wieku szkolnym, jeszcze
                            malutki, ostatnio przysposabiane do Komunii... (bez komentarza)

i nijak się doszukać inteligentnej i pełnej humoru gry słownej w tym nie mogę, a
                            staram się to robić zawsze...
                            było oczywiście konkretne zaproszenie na kawę, skierowane również do niektórych
                            użytkowników Cafe Forum... nic zdrożnego... niektórzy skorzystali z
                            zaproszenia... bardzo miły wieczór, dużo rozmów, planów... myślę że zawsze warto
                            poszerzać grono przyjaciół...

• w.iwo Re: odpowiedzi redakcji... 24.07.07, 13:06
                              ... nie chce mi się pisać

• w.iwo Re: do Gua ... 24.07.07, 17:02
                                proszę się wytłumaczyć z w/w tekstu
                                • guayazyl1 Re: do Gua ... 24.07.07, 18:20
                                  o kurna,
                                  ze tez chciało Ci sie grzebac w zamierzchłej przeszłosci.
                                  jesli na koncu mojej notki jest taki emotikon :)to znaczy, ze nie ma co czytac
                                  tego dosłownie. przepraszam wiec ale nie bede sie z tego tłumaczył. co zas sie
                                  tyczy słowa "przysposobic" to nie miałem na mysli nic zdroznego o co zdaje sie
                                  mnie podejrzewasz. podług encyklopedii przysposobienie to tyle co adopcja,
                                  przybranie dziecka za swoje.

poniewaz odczytanie mnie staje sie jakims problemem to zmienie nieco swoje
                                  listy do Pani albo zrezygnuje z nich zupełnie.

pozdrawljaju
                                  • w.iwo Re: do Gua ... 24.07.07, 18:56
                                    Guayazyl, jak piszesz : "a męskosci w ktorą Pani od czasu do
                                    czasu jakby powątpiewasz mogę łatwo dowiesc. wystarczy napisac do mnie z
                                    corki Twoje mogę przysposobic."
                                    w świetle wypowiedzi o męskości ... to musisz liczyć się z tym w jaki sposób
                                    zostanie to odebrane...

z racji tego że wirtualnie jesteś moim przyjacielem, nie zbluzgałam Cię od razu
                                    tylko poprosiłam o wytłumaczenie... "mój dom moja twierdza" jak to mówią...
                                    każdy kto naruszy w jakiś sposób prywatną strefę, musi się przygotować na
                                    warczenie... a wystarczyłoby przeprosić za niefortunne sformułowanie a nie
                                    krygować się jak niewinna nierozumiana panienka...
                                    • w.iwo Re: do Gua ... 24.07.07, 19:09
                                      portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=przysposobienie&tr=pol-all&ch=1&x=32&y=11
                                      a słowniki zawodne są czasem we współczesności...
                                      • guayazyl1 Re: do Gua ... 24.07.07, 19:57
                                        Autor: w.iwo ☺
                                        Data: 24.07.07, 18:56
                                        ... "mój dom moja twierdza" jak to mówią...
                                        każdy kto naruszy w jakiś sposób prywatną strefę, musi się przygotować na
                                        warczenie...
                                        --------------------
                                        jesli kazdą wymiane zdan bedziesz tak drobiazgowo analizowac po roku, to
                                        dojdziesz do jeszcze bardziej rewelacyjnych wnioskow.
                                        • w.iwo Re: do Gua ... 25.07.07, 10:08
                                          szukałam w archiwum pierwszego mojego spotkania w realu na kawie w Marysieńce w
                                          2005 lub 2006
                                          Syropku... ten urywek Twojej wypowiedzi jest z bieżącego wątku...
                                          • narewa PAX..pax.. 25.07.07, 10:46
                                            jeśli Wy dwoje,moi ulubieni współautorzy Cafe,zaczynacie takie to dyskusje,to
                                            koniec Cafe,miłych pogawędek..nie będzie już niczego,jako mówi Kononowicz..
                                            Iwonko,Guajazylu...przekażcie sobie gałązkę oliwną .i spokój ma być..kochani...
                                            • guayazyl1 Re: PAX..pax.. 25.07.07, 18:15
                                              oczywiscie, ze przeprosze Iwone, bo powiedziec przepraszam nie jest trudno, a
                                              moj list nie był najwyzszych lotow.
                                              mam jednak prosbe zeby na przyszłosc nie zakładac podobnych wątkow. jesli droga
                                              nam jest nasza prywatnosc to nie "obnażajmy Syropa" ani kogoklwiek, nie
                                              gmerajmy po internecie w poszukiwaniu jego sladow, nie dywagujmy czy to
                                              meżczyzna czy kobieta, a moze jakas hybryda. na mojej wizytowce stoi jak byk
                                              żem facet. jesli ktos bedzie mimo wszystko miał jakies wątpliwosci to dostanie
                                              taką samą odpowiedz jaką dostała Iwona czyli: spotkaj sie ze mną to sie
                                              przekonasz. a ja drugi raz przepraszał nie bede :)

i na koniec.
                                              nie kłapmy o sobie, swojej rodzinie, swoich intymnosciach bez potrzeby. to co
                                              upublicznimy zyje swoim zyciem. kazdy ma do tego dostep i moze robic z tym co
                                              chce. przwaznie nie mamy wpływu na dalsze losy takich informacji.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka