sebcioo 05.10.09, 17:43 www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,7075733,W_Wielkiej_Brytanii_nawet_powietrze_tuczy.html W sumie to tylko okreslenie z tematu mi sie spodobalo z tego artykulu. Poza nim nie bylo nic czego bym nie wiedzial. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 18:49 Nom. Ja jak sie tu przenioslam to chyba do size 12 doszlam ale juz wrocilam do normy Odpowiedz Link
sebcioo Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 18:59 Ja u siebie zaobserwowalem ze po paru miesiacach zarcia kurczakow mialem straszne parcie ... na warzywa. MUSIALEM je jesc, od innego zarcia prawie mnie odrzucalo. Zaczalem, sam z siebie, robic salatki, jesc salate, marchewki jako przekaske, gotowac zupy itp itd. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 19:13 angole to jedza chipsy od rana ja 2 tyg temu jechalam do szpitala o 7 rano, ludzie jedli chipsy, wracalam kolo 8-8.30 dzieci do szkoly jada jedza ciastka i pija slodkie napoje MASAKRA, a pozniej kreca filmy dokumentalne o nastolatkach, ktorych marzeniem jest liposukcja Poza tym ktos w komentarzach pod artykulem slusznie zauwazyl, ze to alkohol plus to co sie zjada po wypiciu paru piw czy wina, tyle, ze tych kalorii z alkoholu nikt nie liczy Odpowiedz Link
alpepe Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 19:27 prawda jest taka, że te kobiety roztyłyby się w Polsce tak samo, mało to kobiet mówi, że utyła po dziecku? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 20:02 nie wiem jak w PL bo dawno nie bylam ale tutaj to masakra jest - naprawde. Plus jak pisalam wyzej ludzie niby nic nie jedza ale pija alkohol, plus herbatka z cukrem i mlekiem, ze nie wspomne ile osob w drodze z/do pracy pije slynna mocha ze starbucks-a a ona ma tylko 800 kalorii do tego obowiazkowy muffin czyli nastepne 600. Odpowiedz Link
alpepe Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 20:09 ja ostatnio robiłam zakupy w Plusie, przede mną kobieta ok. 25 lat góra, 160 wzrostu, 100 kg jak nie więcej. Monstrum, rozmiar odzieży co najmniej 50. W wózku zupki w proszku z makaronem, batoniki, słodkie napoje, i pizza bodajże. Kwintesencja niezdrowej żywności, zero warzyw, zero owoców. Gdybym ja to jadła, co ona kupowała, to o ile nie zeszłabym na marskość wątroby, to wyglądałabym jak ona. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 20:20 w UK najlepszy jest iceland raj mrozonek po funcie Odpowiedz Link
six_a Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 20:05 faceci tam też tak wyglądają? ranyboskie Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 20:19 faceci wygladaja jak hugh grant Odpowiedz Link
six_a Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 22:30 aha, czyli na seks do stanów latają Odpowiedz Link
sebcioo Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 22:50 Tylko ze wspomniany hugh grant woli seks z czarnymi prostymi-tutkami w samochodzie. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 08:56 dlatego opalilam sie cale wakacje ale niestety czarna nie bylam Odpowiedz Link
sebcioo Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 09:21 Kolor skory to jedno a paskudna czarna facjata to drugie. Chodzi mi np o tą tufte z ktora go kiedys zlapali. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 10:09 a tam bylo minelo, wybaczylam mu Odpowiedz Link
six_a Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 09:01 no, ale i tak nie w ojczyźnie. zdrajca u nas od razu byłby dzień żałoby, utrata obywatelstwa, komisja śledcza albo wszystko na raz. Odpowiedz Link
vandikia Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 05.10.09, 23:56 rzyg to już wolę być za chuda hah może spróbuję przez miesiąc opisany jadłospis? i zobacze czy dziala faktycznie no i wkurza mnie wcięcie w art nt chudnięcia.. wszedzie ostatnio to spotykam, jakby ludzie nie mieli nic innego do roboty, zadnych innych marzeń, tylko zrzucić kilogramy jeżeli ktoś ma tendencję do tycia, to upaść dupę nie problem albo żre jakieś gówniane posiłki, czipsy itd.. a jak ktoś chory, to te mega cud diety i tak nie pomogą Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 09:01 e tam za chuda ladnie wygladasz ja bym chciala miec takie nozki jak ty ale ja ogolnie nie mam szczuplych plus od biegania jeszcze mi sie masa zrobila wieksza jak chcesz przytyc to jedz jak angielki: od rana batonik - ale nie taki czekoladowy ani zadna czekolada, musi byc najgorszy shit popij slodkim napojem albo cola, cukier Ci skoczy i za godz abo 2 bedziesz glodna znowu pozniej jakas mocha a na lunch koniecznie KFC no i winko wieczorem a pozniej ja slysze opowiesci, no przeciez ja prawie nic nie jem no fakt objetosciowo moze malo ale kalorycznie... Odpowiedz Link
sebcioo Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 09:25 Zapomnialas o chipsach i frytkach z curry (mniam mniam sa). Albo indyjskie take-away (mrau). BTW pizza z chedarem to masakra, to wyrob pizzopodobny Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 09:57 fryty od ciapatego z kebab-vana obowiazkowo w sobote o 1-2 am A tak serio to trudno tu trzymac wage, nawet nie chodzi o jedzenie tylko o to ludzi. U mnie w pracy np twierdza, ze ja sie glodze. Bo raz czy 2 razy powiedzialam, ze glodna jestem i nic nie zjadlam, a nie zjadlam bo bylam glodna kolo 10-11 a o 12 ide do domu na obiad wiec nie widzialam sensu kupowania czegos, bo pozniej bym obiadu nie zjadla dla mnie logiczne dla nich w ogole Odpowiedz Link
lambert77 Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 10:14 bo oni zjedzą jak są głodni a potem i tak opierdolą obiad bo przecież o 12 miał być obiad i przez to zjedzą 2 razy więcej. Niby też logiczne tylko że oni są tłuści a ty nie Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Heathrow Fat Injection Syndrom 06.10.09, 10:28 ale wiesz jedna idiotka powie, ze ja sie glodze to zaraz wszyscy zauwaza, no prawda bo nie jem ciastek w pracy, bo slodze herbate slodzikiem (oczywiscie nikt nie wpadnie na pomysl, ze poprostu nie lubie ciastek) i sie zaczyna jazda... a zeby nie bylo, to ja nie jestem chuda, bo jakbym chuda byla to nie wiem chyba by mnie na sile karmic zaczeli Odpowiedz Link
sebcioo Re: jednym słowem... 06.10.09, 11:01 lambert77 napisał: > ... się babki zbrytoliły Raczej zbryliły Odpowiedz Link
lambert77 Re: jednym słowem... 06.10.09, 11:38 A ja się kiedyś dziwiłem, że WB zachciało się być Imperium z koloniami. No ale mając do wyboru służbę w koloniach i bzykanie niewolnic a bzykanie brytyjek na wyspie Taki duży a taki głupi jestem Odpowiedz Link