sebcioo 16.04.10, 16:08 Sobota, niedziela o twarte do 18-ej, i ZAKAZ sprzedazy alkoholu. Durnie durnie durnie. Jak zamkna knajpy to sie wqwie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Do 13-ej oczywiscie. 16.04.10, 16:23 Cale Twoje zycie toczy sie w tych sklepach? Odpowiedz Link
zoofka Re: Durnie znowu zamykaja sklepy - mmagi wykrakal 16.04.10, 16:38 a ja naiwna myślałam, że tylko w Wawce tymczasem okazuje się, że nie tylko. Kuźwa zaczyna mnie to złościć i uprzedzając pytania: nie moje życie nie toczy się w sklepach. Ale tyle pracuję, że nie mam już siły a nawet czasem możliwości na zakupy w tygodniu... Odpowiedz Link
sebcioo Re: Durnie znowu zamykaja sklepy - mmagi wykrakal 16.04.10, 16:52 W Wawie zakaz sprzedazy i podawania jest do 18-ej w sobote. U mnie zakaz sprzedawania jest przez CALY weekend. Jak sprawdze wiecej sklepow to poinformuje. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Durnie znowu zamykaja sklepy - mmagi wykrakal 16.04.10, 20:44 Ja tez nie mam, chodze w sobote do sklepu... Odpowiedz Link
six_a Re: Durnie znowu zamykaja sklepy - mmagi wykrakal 16.04.10, 16:52 ojtam macdonalda nie zamkno, spoko. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 CASTORAMA 16.04.10, 17:24 Bielany Wrocławskie - całą niedzielę OTWARTA. W pobliżu Tesco, Obi, Ikea i inne - ZAMKNIĘTE. Reflektujesz? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: CASTORAMA 16.04.10, 17:38 No już nie narzekaj. Grunt, że coś otwarte. I mają na dodatek nową dostawę donic i roślinek. Ale i tak kiepsko myślą marketingowo - powinni byli jeszcze walnąć wielki billboard - w niedzielę cały towar 10% taniej! Odpowiedz Link
slowo.koniec Re: CASTORAMA 17.04.10, 08:56 Ja ze względu na to, co robię w swojej pracy - jestem na przymusowym urlopie z powodu żałoby. Ze strachem patrzę na wiadomości i informacje, że pogrzeb może się opóźnić. Odpowiedz Link
annajustyna W ramach rekompensaty bedziecie sobie 17.04.10, 09:17 mogli za darmo autobusami pojezdzic... Odpowiedz Link
sebcioo Re: W ramach rekompensaty bedziecie sobie 17.04.10, 10:18 Jakimi autobusami? Pojezdzic az do zemdlenia - koniec podobny jak podczas picia alkoholu Odpowiedz Link
annajustyna Re: W ramach rekompensaty bedziecie sobie 17.04.10, 11:19 No to tramwajem... Odpowiedz Link
sebcioo W ramach rekompensaty mozna sie ... napic 17.04.10, 11:51 Najblizszy tramwaj niecale 200km ode mnie - ot sie najezdze. Odpowiedz Link
lambert77 miałem właśnie o tym napisać... 19.04.10, 07:31 ... gazetki jak gazetki pośmiałem się, stwierdziłem, że spec od marketingu musiał bardzo przeżyć katastrofę i miał to już być koniec mojego dziwowania się aż tu zobaczyłem jak kolesie na bilbordach kauflandu przylepiają wykurwiście wielkie czarno białe reklamy Gdyby mi było po drodze do innego sklepu to bym zrezygnował z kauflandu. J.bani świętsi od papieża chcieli być. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Durnie znowu zamykaja sklepy - mmagi wykrakal 18.04.10, 22:49 mój mąż nakupował w piątek chleba jak potłuczony. Patrzę własnie do chlebaka, a tam połtora bochenka jeszcze. Chyba będę musiała ususzyć. Dla konia. Odpowiedz Link
sebcioo Re: Durnie znowu zamykaja sklepy - mmagi wykrakal 18.04.10, 22:52 Masz gdzies jakis park ze stawem z labedziami lub kaczkami? No ewentualnie golebie moga byc. Bedziesz miala frajde a i ptaki sie utucza Odpowiedz Link