Dodaj do ulubionych

lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką?

20.03.14, 19:28

Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 21.03.14, 14:57
      My mamy Bosha.
    • pszczolaasia Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 25.03.14, 09:46
      mialam indesita. fajna byla ale sie rozpierdolila skutecznie po 8 latach czem mnie wnerwila maksymalnie...
      Bosh halsuje w nocytongue_out boshe- mialam 2 - kazdy tak samo halasuje. chyba ze zabudowany bosh wtedy nie slychac. tego halasu. bo dalej halasuje. kiedys sluchalam specjalnie.
      teraz mam simensa. fajna tak...
      czescsmile
      • annajustyna Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 26.03.14, 19:42
        Siemens i Bosch to ta sama marka (BSH). I co z tego, ze halasuje? Spisz w kuchni, czy jak?
        • pszczolaasia Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 04.04.14, 11:47
          tongue_out
          mam sypialnie przy kuchni- w domu a na dzialce rozrywkowej tak mam kuchnie polaczaona z pokojem i slysze jak rzezi po nocach. taka uroda firmy.
          siemens tak nie halasuje.
          i teraz klu problemu. ja pisze o beco a nie boshubig_grin zawsze mi sie te dwie firmy mieszaja za przeproszeniem....
          • raduch Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 04.04.14, 18:41
            Ach tak. To wiele wyjaśnia. Coś jakby mylić mercedesa z matizem. big_grin
            • pszczolaasia Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 07.04.14, 09:57
              och spadaj wiesz?tongue_outbig_grin
            • mazgalis Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 07.04.14, 13:47
              raduch napisał:

> Ach tak. To wiele wyjaśnia. Coś jakby mylić mercedesa z matizem. big_grin

Dawno temu żona mojego koleżki doświadczyła niezapowiedzianej wizyty ekipy policyjnych antyterrorystów, którzy byli mocno zainteresowani niedawno nabytym przez młodą rodzinę samochodem (funkiel nówka 1 wł. w rajchu etc). Który podejrzewali o bycie skradzionym i nielegalnie przerzuconym przez Odrę.
              Jednak chłopa akuratnie nie było w domu, samochodu też.
              Na zadane przez policjanta na pytanie: Jaki mąż ma samochód? dziewczyna (z dzieckiem przy piersi, jakby co) odpowiedziała: Biały.
    • vandikia Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 30.03.14, 23:11
      ja mam teraz whirlpoola (całe agd w zasadzie po znajomości, wiec darowanemu koniowi itd..) ale nie jest źle a po lodówce gorenje lata temu jest wręcz zajebiście, wkurza mnie że nie mogę ustawić konkretnej temperatury w lodówce i zamrażalce

• anus-hka Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 31.03.14, 13:51
        no i?
        kupiłaś?
        big_grin
        • niedzwiedzica_sousie Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 12.05.14, 13:43
          kupiła. Boscha. nie hałasuje. chłodzi. więcej nie wymagam hehe
    • mazgalis awogle to o amorach lepiej cóś zapodaj 01.04.14, 17:21
      a nie o hodowaniu listerii. tongue_out
    • brudos Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 16.05.14, 15:12
      ja jestem chory i zafiksowany na lodówki SMEGa.... są mega fajne, tak samo jak ich cena;/
      • anrra12 Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 25.06.14, 11:08
        ceny lodówek powalają niektórych, ja za moją LG dałam mniej niż 2 tys i według mnie to optymalna kwota, lodówka jest w sam raz, pakowna, dla 3-4 osobowej rodziny wystarczy spokojnie
        • annajustyna Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 25.06.14, 22:58
          Mysmy za Bosha dali ok. 550 €
          • mazgalis Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 02.07.14, 23:10
            O boshe! shock
    • saczek1 Re: lodówkę muszę kupić, kto podpowie jaką? 11.08.14, 22:25
      A co za różnica jakiej firmy kupisz ? Teraz i tak czas działania jest przewidziany na 5-10 lat a potem trzeba kupić nową. Chyba że kupisz jakąś wypasioną a nie najtańszą to może Ci podziała ze 15 lat . Powodzenia
    • pietrek666 Dobrą :) 10.07.15, 00:48

• hania_880 Re: Dobrą :) 13.10.15, 10:29
        Haha z pewnoscią dobrą tongue_out
        Ja mam w domu taką retro, ale mimo że fajny design to się sprawdza. Jest funkcjonalna, dobrze się czyści, jak na razie działa bez zarzutu.
        Zaraz powiecie ze robie reklame, ale inaczej nie poakze wam o jaka mi chodzi ;p
        Zobaczcie moją piękną i cudowną lodóweczkę: gorenje.pl/produkty/urzadzenia-gospodarstwa-domowego/chlodnictwo-i-zamrazarki/modeli/chlodziarko-zamrazarka-wolnostojaca/444785
        I serio! jest bardzo dobra.
        • browanx Re: Dobrą :) 14.10.15, 17:13
          Może dobra ale link nie działasmile
          • anus-hka Re: Dobrą :) 15.10.15, 22:21
            Kryptoreklama tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka