pedropedro 30.11.05, 17:03 proponuje uzadzic spotkanie forumowiczow w realu, czy sa chetni?i za co wylecial moj watek o pytonie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: proponuje sie spotkac 30.11.05, 17:06 No nie wiem, czy warto się z Tobą spotykać. Jeszcze się czymś zarazimy i co będzie? Jakąś gastryną, żółcią w żołądku czy czymś innym... Odpowiedz Link
six_a Re: ja chetnie polejemy se wosk w dupy pasi? 30.11.05, 19:59 no, no od tej strony Cię nie znałam, ale to wszystko przez to forum i jego nazwę. ja do dziś mam dylemat, czy na wątek: gdzie mieszkają użytkownicy tego forum, nie odpowiedzieć: w dupie Odpowiedz Link
armia12siurow Re: proponuje sie spotkac 30.11.05, 17:14 wyskoczylem z odbytu twojej starej a potem ja zruchalem w cewke moczowa i tak powstalo takie cos jak ty Odpowiedz Link
pyton31 Re: proponuje sie spotkac 30.11.05, 17:15 hahah jesteś żałosny, nie dość ze jesteś gównem, to nie wiesz skąd biorą się dzieci Odpowiedz Link
armia12siurow Re: proponuje sie spotkac 30.11.05, 17:19 hehe wiem prawda boli, ale malo wiesz o swojej starej, ze puszcza si ez psami , pijakami, cwelami, chorymi n ahiva, i daj esi erznac w dupe, cipe, oczy, nos, uszy, cewke moczowa, a ja nawet ja karmie psim gownem z gnoju, sram jej prosto w cipke a on atpo lubi, ciebie tez to czeka, chetnei si ez toba spotkac i walne kloca nawoj psi ryjek Odpowiedz Link
pyton31 Re: proponuje sie spotkac 30.11.05, 17:29 Naprawdę urzekła mnie twoja historia, ale masz zrytą czapę. Ciebie to chyba z dupy zdechłej krowy wyciągnęli bo z człowiekiem nie możesz mieć wiele wspólnego. Teraz pełzasz po padlinach, rynsztokach i gnojowiskach. Delektujesz się zjadaniem cudzych gówien, walisz konia przy padlinie, spuszczasz się w jej oczodoły a potem wylizujesz z nich swoją stęchłą spermę razem z larwami które się tam zalęgły. Odpowiedz Link
armia12siurow Re: proponuje sie spotkac 30.11.05, 17:32 o dobrze, i o to mi chodzilo zeby pyton pokazal swoja prawdziwa twarz hehe Odpowiedz Link