Dodaj do ulubionych

zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection

12.12.05, 10:49
POmijając fakt śmiechu Andrju na temat , czy dziwkę można wgwałcić... wracają
dwie sprawy:

1. Legalizację prostytucji - główni przeciwnicy to tacy jak pan G. z
Samejbrony "przykładni ojcowie", bo każdy kiedyś się nawali i pójdzie w tango
2. Obciach partii z przymiotnikiem "chrzescijański" itd. z powodu , jak
wyżej -

wiem , ze to niepopularne, bo wielu uczestników tego i bliźniaczych forów to
elektorat pisu, lpr-u i samejbrony ale tak to już jest
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:51
      znaczy się, ktoś ją wydupczył i nie zapłacił?
      • domina19 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:53
        nie, sama nie chciała zapłatysmile
      • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:54
        a Ty gazet nie czytasz i telewizję z radiem wyłaczyli?
        zgwałcił europoseł dziwkę - nie zapłacił i zdjął prezerwatywę
        wejdź na se.com.plsmile
        • domina19 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:55
          zdjął i nie zapłacił, odwrotnie istłod
          • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:58
            ok, nieważne chodzi o coś innego
            • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:59
              c.eastwood napisał:

> ok, nieważne chodzi o coś innego

wiem o co chodzi..... tylko akurat dzisiaj jestem apolityczna smile)
              • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:11
                chyba apatycznasmile
                a może apetyczna
                • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:13
                  apatyczna to zaraz przestanę być, bo idę w tango ze szmatą, a apetyczna - aż
                  tak tłuściutka jeszcze nie jestem smile))
                  • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:14
                    dlaczego tak mówisz o Pytonie?smile
                    • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:14
                      c.eastwood napisał:

> dlaczego tak mówisz o Pytonie?smile

no wiesz????? smile)) sprzątać idę, jak zawsze ostatnimi czasy.... ale
                      przynajmniej już koniec widzę w oddali smile)
                      • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:15
                        czyj koniec?smile
                        • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:20
                          remontu smile)) a cos Ty taki podejrzliwy dzisiaj? smile)
                          • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:21
                            nie , normalnie smile
                            Tobie się coś kojarzy non stop kolorsmile
                            • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:22
                              tylko nie kolor.... od 10 m-cy nie mam z nimi nic wspólnego smile)
                              • c.eastwood to łoni jeszcze żyją i nadają? n/t 12.12.05, 11:25

• mamba30 Re: to łoni jeszcze żyją i nadają? n/t 12.12.05, 11:29
                                  niom, tylko straszny chłam... jak już z pracy odchodziłam to była masakra, a
                                  chwilę później znowu zmienili format, dla mnie ponownie na gorsze
                                  • c.eastwood Re: to łoni jeszcze żyją i nadają? n/t 12.12.05, 11:31
                                    krzyżyk na drohę i ch.u.j. na grób smile
                                    • mamba30 Re: to łoni jeszcze żyją i nadają? n/t 12.12.05, 11:33
                                      i tak chyba za duża przyjemność smile))
        • mamba30 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 10:57
          c.eastwood napisał:

> a Ty gazet nie czytasz i telewizję z radiem wyłaczyli?
          > zgwałcił europoseł dziwkę - nie zapłacił i zdjął prezerwatywę
          > wejdź na se.com.plsmile

nie mam czasu bo się remon tuję sad(
    • marta.uparta prostytucja jest w Polsce legalna 12.12.05, 10:55
      jedynie sutenerstwo nie. Z tego co wiem o prostytucji.
      • c.eastwood Re: prostytucja jest w Polsce legalna 12.12.05, 11:13
        gwałty też?
        • marta.uparta gwałty nie... 12.12.05, 11:25
          ...przynajmniej nie w świetle prawa. Chociaż wiesz jak to sądy ujmują: "została
          zgwałcona bo się o to prosiła." No cytat z Leppera i jego śmiech mnie wczoraj
          po prostu rozwalił. Jaki burak.
          • c.eastwood Re: gwałty nie... 12.12.05, 11:29
            już go przywołali do pionu
            dzisiaj przepraszał
            • marta.uparta Re: gwałty nie... 12.12.05, 11:41
              widziałam i to. Przepraszał, bo musiał, nie sadzę żeby prywatnie zmienił zdanie.
              • c.eastwood Re: gwałty nie... 12.12.05, 11:49
                na stówę nie ale chyba na to nie liczyłaś smile?
                • marta.uparta Re: gwałty nie... 12.12.05, 11:57
                  nieee, Endrju musi być soba i zachowac własny pion moralnysmile
    • kobieta_na_pasach ja uwazam,ze ona byla podstawiona 12.12.05, 11:09
      tyle krzyku o brak prezerwatywy? to ona nie wie,ze polski chlop to czysty chlop
      i nie skazony?
      • c.eastwood Re: ja uwazam,ze ona byla podstawiona 12.12.05, 11:12
        jasne - czysty jak zwoje w twoim mózgu
        • kobieta_na_pasach Re: ja uwazam,ze ona byla podstawiona 12.12.05, 11:28
          c.eastwood napisał:

> jasne - czysty jak zwoje w twoim mózgu

lepiej miec czyste swoje w mozgu niz pusty lebsmile
          • c.eastwood Re: ja uwazam,ze ona byla podstawiona 12.12.05, 11:30
            idź pojeżdzij na rowerku albo sprawdź czy kolarze nie jadą
            • kobieta_na_pasach Re: ja uwazam,ze ona byla podstawiona 12.12.05, 11:38
              c.eastwood napisał:

> idź pojeżdzij na rowerku albo sprawdź czy kolarze nie jadą

na rowerze jezdze tylko wiosna i latem. w wyscigach kolarskich nie biore
              udzialu, jezdze rekreacyjnie.
    • bitch.with.a.brain Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:25
      Gwalt to gwalt,zawod ofiary nei ma nic do rzeczy
      • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:31
        owszem ma smile
        • trzydziecha1 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:34
          eee tam, prostytutki są po prostu generalnie bardziej narażone na przemoc. Ale
          gwałt to gwałt.
          • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:41
            nie powiedziałbym - wydaje się , ze niezyt trudno byłoby wybronić gościa przed
            sądem
            odpowiedzialnośc polityczna to jednak zupełnie inna sprawa
            • trzydziecha1 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 11:49
              Na pewno zrobiono badania i próbki DNA potwierdzą czyn, a nikt nie uwierzy, że
              prostytutka dała mu za darmo i bez gumy. Juz łątwiej byłoby z nie - prostytutką
              go wybronić;PPP Słyszałam o wyroku skazujacym za gwałt, w którym kobiecie udało
              sie przekonać napastnika do nałożenia prezerwatywy. Mimo to go skazano.
              • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:03
                masz sporo racji ale na pewno doprowadziłbym do uwolnienia faceta
                rzecz jednak nie w tym, że ... tylko w tym
                , że pacjent ( jak to z samejbrony) utrzymuje, że ona kłamie
                ale dziwka zawsze będzie dziwką i jak sie jej zapłaci będzie "po herbacie '
                • trzydziecha1 Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:05
                  Jak DNA bedzie jego to się facet nie wybroni smile) no waysmile) Nikt nie uwierzy że
                  się prostytutka zakochała od pierwszego wejrzenia i chciała mieć z nim
                  dziecko? ;PPP
                  • c.eastwood chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:07
                    w takim przystojniaku? a władza? a kasa? a biało-czerwony krawat?
                    a zdjecie Leppera? a czar osobisty?
                    a kultura i męskość? a seksualna wirtuozeria...smile
                    nie ma szans
                    • trzydziecha1 Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:08
                      taaaa i dlatego sie zgodziła bez gumy? ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                      • c.eastwood Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:12
                        zapłaci odszkodowanie jakieś malutkie za skąpstwo przy kupnie prezerwatyw
                        marnej , plskiej jakości smile
                        • trzydziecha1 Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:14
                          wiesz, jeśli ją bardziej usatysfakcjonuje odszkodowanie, niż posadzenie go do
                          paki to jej sprawa smile))
                          • c.eastwood Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:19
                            pryncypialna dziwka smile?
                            • trzydziecha1 Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:35
                              nieee po prostu mściwa q.wa ;PPPPP
                              • c.eastwood Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:47
                                takie są w zaniku
                                "normalne" k-wy to biznesmanki smile
                                • trzydziecha1 Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:48
                                  Być moze dzięki temu uda mu się za dwie paki wyjść z tego bez paki ;PP
                                  • c.eastwood Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 13:59
                                    ale będzie się musiał troszke postarać, zeby jeszcze byc politrukiem smile
                                    • trzydziecha1 Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:05
                                      i bez tego skandalu nie był smile) kupił sobie miejsce w Samoobronie i na liscie.
                                      • krysica Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:07
                                        no i dzieki temu teraz wiemy jak sie nazywa i jak wygląda....przedtem był
                                        anonimowy dla większoscismile
                                        • trzydziecha1 Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:08
                                          dokładnie big_grinD
                                        • raduch Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:13
                                          krysica napisała:

> no i dzieki temu teraz wiemy jak sie nazywa i jak wygląda....przedtem był
                                          > anonimowy dla większoscismile

Taaak, tylko czy od krawata w paski lepszy uniform w pasy? smile
                                          • c.eastwood nowe fakty 12.12.05, 14:19
                                            facet powiedział, że to ......prowokacja z strony gazpromu smile)))))))))))
                                            serio
                                            • trzydziecha1 Re: nowe fakty 12.12.05, 14:32
                                              aaaa po historii z talibami w Klewkach nic mnie juz nie zdziwi big_grinDDDDDD
                                              • c.eastwood Re: nowe fakty 12.12.05, 15:33
                                                zobaczymy jaki będzie epilog
                                                ja stawiam na swój a Trzydziecha pewnie na swój
                                            • krysica Re: nowe fakty 12.12.05, 14:32
                                              kontrolowana jeszczesmile
                                          • krysica Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:31
                                            pionowe wyszczuplają....
                                            na Twoje pytanie niech poseł odpowiesmile)
                                            • raduch Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:36
                                              krysica napisała:

> pionowe wyszczuplają....

No ba, a nawet słowo "dieta" teraz będzie miało dlań całkiem inne znaczenie. big_grin

> na Twoje pytanie niech poseł odpowiesmile)

Nie zpytam, niech już siedzi cicho.
                                              • krysica Re: chyba pani raczy żartować:) 12.12.05, 14:38
                                                Właśnie i niech sławe zdobywa w inny sposób albo niech juz w ogóle nic nie
                                                zdobywasmile)
    • krysica Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 12:05
      sławni sie nasi robia w tej Brukseli...
      • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:03
        stolyca U.E- wiadomo smile
        • krysica Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:13
          na zadupiu nie wiadomosmile
          • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:20
            tylko nie zadupiu
            w tym kontekście ?smile
            • krysica Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:29
              wiedzy w temacie gwałtusmile
              • c.eastwood Re: zgwałcona k-wa w Brukseli - resurection 12.12.05, 13:47
                dobra , dobrasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka