istna 12.12.05, 13:47 Cudny pomysł wg mnie, niestety nie mój, na forum moda dziewczyna pyta jak się ubrać Pomysł na imprezę uroczy i rady forumowiczek tyż Ludzie maja fantazję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 13:50 Byłam kiedys na takiej babskiej imprezie, temat przewodni "Andzia dzisiaj ma wychodne". Bardzo udana impreza, wpisowe - flaszka wina + sałatka. Impreza nad imprezy Odpowiedz Link
istna Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 13:53 Eh, ja byłam czas temu jakiś na peerelowej Muzyka densingowa, na stole wóda, kaszanka, galaretka i ocet Inna rzecz, że w pewnym momencie zamiast wódki polałam sobie octu, a zorientowałam się po pierwszym (solidnym) łyku)))))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:04 kolejny przykład na to że kobiety teraz zupełnie nie zwracaja na to co biorą do buzi) Odpowiedz Link
istna Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:08 Gdzie się podziały wszystkie moje cięte riposty??)) Odpowiedz Link
szejtan Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:12 > Riposta spóźniona: z ust mi to wyjąłeś Ale cały czas miałaś to na końcu języka? Odpowiedz Link
szejtan Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:15 > Raczej miałam gulę w gardle... "głębokim"? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:11 może po prostu lepsze są oralne a nie robione rękami)) Odpowiedz Link
maretina Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:09 widokzmarsa napisał: > kolejny przykład na to że kobiety teraz zupełnie nie zwracaja na to co biorą do > buzi) a faceci nie wiedza gdzie TO stoi nie powinno TO byc dobrem ogolnie dostepnym Odpowiedz Link
maretina Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:05 musza sie bawic przy radiu maryja. ktos musi za rydzyka sie przebrac)))) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: moherowy sylwester:) 12.12.05, 14:28 ja mogę za dziewicę Maryję robic, a co, bluźnierstwo???? Odpowiedz Link