asiulka81 03.01.06, 13:01 Dopiero jestem 4 dni na diecie a brzuch juz mi sie tak zajebiscie spłaszczył Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:05 nie wiem, zobaczy sie, mi na kg nie zalezy, generalnie zawsze widze w lustrze czy juz jest dobrze czy jeszcze nie ale teraz to planuje porzadnie zleciec z wagi, mam 176 cm wzrostu i nosze rozmiar 38, a chce zleciec do 36 tylko szkoda ze cycki zmaleją Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:09 asiulka81 napisała: tylko > szkoda ze cycki zmaleją Nie koniecznie , ale bardzo prawdopodobne A jakąś sparwdzoną dietę stosujesz czy sama sobie według własnego uznania zrobiłaś?? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:12 no cycki zmaleją na bank, zawsze mi maleją jak chudne, a raz to nawet z C do A mi spadły... zadnej sprawdzonej diety nie stosuje, nie chciałoby mi sie, po prostu jem mniej, staram sie nie stresowac, nie jem po 18, moj ostatni posiłek to jakis owoc, a nie jak przedtem tabliczka czekolady! Z natury jestem starsznym obżartuchem i łasuchem a teraz po prostu jem normalnie i juz widze efekty! Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:13 To super , że są efekty D To Twoje postanowienie noworoczne??) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:20 to nie jest moje postnowienie noworoczne. Po porstu juz nadszedł czas aby wyeliminowac to co dołuje w moim zyciu. No przeciez nie mozna stale sie opychac ( zajadac negatywne emocje ) a pozniej wyc ze sie przytyło... teraz bede starała sie to kontrolowac Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:09 asiulka81 napisała: > Dopiero jestem 4 dni na diecie a brzuch juz mi sie tak za.....ie > spłaszczył > to dziwne, bo z glodu raczej wywala. moze po prostu gazy ci odeszly? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 13:13 z jakiego głodu? alez ja jestem najedzona!!! wcale nie czuje głodu! Odpowiedz Link
tina122 Rozmiar 38 i mówiłaś kiedys o zbednych kilogramach 03.01.06, 20:28 Zwariowałaś,prawda? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Rozmiar 38 i mówiłaś kiedys o zbednych kilogr 03.01.06, 20:39 tina122 napisała: > Zwariowałaś,prawda no Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Moja dieta :) 03.01.06, 21:14 no jak ci się miał nie spłaszczyc jak dwóch pijanych hydraulików na nim spało??) Dobrze ze remont skończyli.. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Moja dieta :) 03.01.06, 22:50 widokzmarsa napisał: > no jak ci się miał nie spłaszczyc jak dwóch pijanych hydraulików na nim spało?? > ) > Dobrze ze remont skończyli.. przepychali i przepychali az przepchali rure, ufffff )) to dopiero była noc Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Moja dieta :) 03.01.06, 23:20 nie znam się na rozmiarach ale czy ty zamierzasz znowu zapodać jakiś anorektyczny okres)? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Moja dieta :) 04.01.06, 00:14 widokzmarsa napisał: > nie znam się na rozmiarach ale czy ty zamierzasz znowu zapodać jakiś > anorektyczny okres)? chce byc po prostu znowu szczupła i chce przestac opychac sie słodyczami które nic dobrego nie wnoszą do mojego organizmu a wrecz tylko szkodzą. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 11:58 och..litosci.. niestety dla ciebie, mmagi ma racje, po prostu porzadnie sie wy..proznilas, ze tak powiem hehe nie istnieje cudowna dieta, przy ktorej traci sie wage w kilka dni.. jedyny sposob na autentyczna, trwala utrate sadla to aktywnosc fizyczna. moje referencje w tym temacie to 6letnia anoreksja, o dietach"cud" i mniej cud moge powiedziec WSZYSTKO! heheh Odpowiedz Link
asiulka81 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 12:25 O dietach i innych rzeczach to ja tez mam pojecie, przejscia anorektyczno- bulimiczne tez nie sa mi obce, o traceniu wagi to ja nigdzie nie pisałam (nawet nie mam w domu tego wstretnego sprzetu zwanego "wagą"), tylko o tym ze brzuszek mi sie lekko spłaszczył po kilku dniach. A dzisiaj zaobserwowałm tez zeszczuplenie twarzy Sama aktywnosc fizyczna nie jest dobrym sposobem na trwała utrate sadła. To tez znam z autosji. Kiedys sporo cwiczyłam i zawsze wysiłek konczył sie wielkim wpieprzaniem żarcia. Sport musi byc połączony z dieta!!! Tylko wtedy można schudnąc. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 12:35 nie, no jak po cwiczeniach ktos sie napycha to jasne, ze nic one nie dadza hehe ale przy zrownowazonym odzywianiu, jedyne co mozna zorbic to cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc! wprowadzenie jakiejkolwiek diety da efekt tylko pod warunkiem, ze bedzie sie ja trzymac juz do konca zycia. kiedy tylko wroci sie do ograniczonego skladnika sadlo wraca i to dzikim tempem, organizm magazynuje na "gorsze czasy" kiedy znow tego nie dostanie. lepiej czas poswiecony na paplanie glupot spozytkowac na cwiczenia. sorry, ale bzdury straszne opowiadasz.. tak czy inaczej zycze milego dnia pozdrawiam Odpowiedz Link
asiulka81 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 12:41 grubaska20 napisała: > nie, no jak po cwiczeniach ktos sie napycha to jasne, ze nic one nie dadza > hehe ale przy zrownowazonym odzywianiu, jedyne co mozna zorbic to cwiczyc, > cwiczyc, cwiczyc! wprowadzenie jakiejkolwiek diety da efekt tylko pod > warunkiem, ze bedzie sie ja trzymac juz do konca zycia. kiedy tylko wroci sie > do ograniczonego skladnika sadlo wraca i to dzikim tempem, organizm magazynuje > na "gorsze czasy" kiedy znow tego nie dostanie. lepiej czas poswiecony na > paplanie glupot spozytkowac na cwiczenia. > sorry, ale bzdury straszne opowiadasz.. tak czy inaczej zycze milego dnia > pozdrawiam a niby z wysiłkiem fizycznym nie jest tak ze tez musisz do konca zycia trenowac??? bo prawda jest taka ze jak tylko przestaniesz cwiczyc to znowu nabierzesz ciała! według mnie to ty bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 13:04 hehe to fajne co sie komu podoba nie zamierzam cie przekonywac) daj znac, kiedy po swojej kilkudniowej diecie zaczniesz normalnie jesc, opowiesz nam jak wtedy bedzie wygladal twoj brzuch powodzenia Odpowiedz Link
asiulka81 moja Droga Grubasko 04.01.06, 14:19 Widze ze nie czytałas moich poprzednich postów. Czepiasz sie. A jak bys przeczytała uważnie to dowiedziałabys sie ze moja dieta polega własnie na normalnym jedzeniu!!! Po prostu zrezygnowałam z opychania sie o 1 w nocy frytkami albo zajadania pizzy na sniadanie tudziez wpieprzaniu kilograma ciastek z powodu smutku i juz widze efekty! Ale widze ze ty tylko umiesz prawisz złosliwości... bez komentarza. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: moja Droga Grubasko 04.01.06, 14:32 alez jestes w bledzie.. kochana, ja nie robie zadnych zlosliwosci..! po prostu mam swoje zdanie w tej kwestii i nie uda ci sie mnie przekonac, a i ja nie zamierzam przekonywac ciebie. nie mozna efektywanie, realnie schudnac, wysmuklic brzucha, a juz napewno nie twarzy w kilka dni. to co widzisz jest: -brzuch: efekt oproznienia przewodu pokarmowego, dostarczenie mniejszej ilosci pokarmow, ktore nie rozpychaja wnetrznosci. to nie jest wiec zadne wysmuklenie. pusta na przyklad siatka, tez wydaje sie plaska.. -buzia: chwilowa reakcja organizmu na zmniejszenie ilosci dostarczanego organizmowi pozywienia, byc moze odwodnilas nieco organizm.. moja rada- wycwiczony, stalowy brzuch nie wypycha sie po jedzeniu, mocne miesnie brzucha trzymaja wszystko w kupie i nie widac golym okiem czy jestes po jedzeniu przy przed. aaaaaaaaaale ty masz na ten temat swoje zdanie.. twoje wolne prawo Odpowiedz Link
asiulka81 Re: moja Droga Grubasko 04.01.06, 14:35 grubaska20 napisała: > moja rada- wycwiczony, stalowy brzuch nie wypycha sie po jedzeniu, mocne > miesnie brzucha trzymaja wszystko w kupie i nie widac golym okiem czy jestes po jedzeniu przy przed. wycwiczony stalowy brzuch zupełnie mi sie nie podoba... błeeee... kobieta powinna miec troszke tłuszczyku. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: moja Droga Grubasko 04.01.06, 14:50 aaa.. no to chyba ze tak.. n amnie rubensowskie ksztalty nie robia wrazenia hehe wiesz, wszystko jest tez kwestia stylu zycia.. ja praferuje aktywny cwiczenia, rower, steper, basen.. jeszcze w 33tygodniu ciazy robilam 16 dlugosci. ale kazdy zyje po swojemu Odpowiedz Link
asiulka81 Re: moja Droga Grubasko 04.01.06, 14:53 ciekawe czy jak bedziesz stara to bedziesz tez z takim zapałem robiła te 16 długości... he he... Odpowiedz Link
grubaska20 Re: moja Droga Grubasko 04.01.06, 15:15 wiesz, napewno z wiekiem wydolnosc organizmu spada.. ale napewno tez bede nieporownywalnie zdrowsza od reszty starszych pan, ktore cale zycie mialy miekkie, niecwiczone brzuchy, dupska i cala reszte do tego bede duuuuuuuzo weselsza, bo nic tak nie wplywa na nastroj, jak wysilek fizyczny z reszta.. ja tu nie bede propagowac aktywnego stylu zycia.. bo mi sie zwyczajnie nie chce hehe, po prostu nie czuje do tego powolania pozdrawiam, ciao Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 13:01 jak się czlowiek bardzo zaweźmie to mozna schudnąć bez ćwiczeń i mozna schudnąć na samej diecie(czy ba głodówkach i bez diety). Co do pojęcia diety to już inna sprawa. Większość ludzi odchudza się źle ale co można zrobić jak nawet lekarze nie wiedzą co jest dla człowieka zdrowe i zalecają jakieś beztłuszowe i bezmiesne bzdury na chlebie i odpadach zbozowych. zaprzestanie wpierd.alania węglowodanów właściwia zapewnia na zawsze szczupłą sylwetkę i nawet ćwiczyć nie trzeba ale ćwiczenia zdrowe są. Odpowiedz Link
mamba30 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 13:07 właściwie dobrane proporcje są najlepsze.... można wpieprzać białko z węglowodanami i białko z tłuszczami, ale nie ma nic gorszego od mieszanki węglowodanów i tłuszczów Odpowiedz Link
asiulka81 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 14:21 Boze a ja własnie uwielbiam połączenie węglowodanów i tłuszczów! Mniami no ale z tego nic dobrego nie ma.... Odpowiedz Link
mamba30 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 14:21 więc tu jest u Ciebie pies pogrzebany, zmień po prostu połączenia składników i będzie dobrze ) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: kupę zrobiłeś i tyle:P 04.01.06, 14:34 no tosz własnie próbuje .... moze sie uda tak na stałe Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Moja dieta :) 04.01.06, 21:19 o ile? zajeciście to jest mało precyzyjne Odpowiedz Link