Dodaj do ulubionych

Jakby kto pytał

06.01.06, 20:55
to ja jeszcze żyję.
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 20:59
      siur pytal
      • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:01
        To bardzo mi miło, że choć on o mnie pamiętawink)
        • tygrysio_misio Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:03
          no ale on tez o innych pamieta...i listy wysyla....i to duzo
          • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:04
            A do mnie nie wysyłasad((
        • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:04
          "choć on o mnie pamieta"Piękniesmile
          • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:05
            a ja juz go dzisiaj zawaliłam ....Chyba z 500 z różnych nicków i na jego różne
            konta wysłałam...
            • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:06
              A skąd umiesz spamować????
              • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:07
                Musiałam wziąć przyspieszony kurs,bo od wczoraj tak mnie Siur wkurzasmile
                • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:08
                  Lubi Cięwink)))
                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:09
                    Przeciwnie, i wie,ze ja jego też nie znoszę....Ale bedzie biedny bo ja w nocy
                    naprawdę się nudzę i mogę troszkę się pobawić jeśli chcesmile
                    • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:12
                      wink)))jak można nie lubić Siura??smile) kręcisz mnie chybawink)))
                      • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:14
                        Nie znoszę go i piszę to najszczerzej pod słońcemsmile
                        A jak wczoraj dowalił to go wręcz znienawidziłam.
                        • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:16
                          wink))) widzę burdel się tu bezemnie zrobiłwink)) mój plan był taki że Siur
                          zostanie maskotką a tu taka klapawink))
                          • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:18
                            Nie przejmuj się...Ja mu teraz okażę 5 razy wiecej zainteresowanie niz on
                            mnie...
                            On przegina i to bardzo..
                            A jak twoja nauka?Kiedy wracasz?
                            • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:21
                              Wracam w lipcuwink)) coraz więcej muszę się uczyćsad( a teraz mam zastępstwa w
                              pracy i nie mogęsad(( napisz co u Ciebie.
                              • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:28
                                A u mnie wszystko prawie po staremu tylko takie światełko w tunelu mi się
                                pojawiło i nadal jestem niesamowicie szczęsliwa....kazdego dnia bardziej(nie
                                licząć oczywiście drobnych zmian nastroju)smile
                              • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:29
                                ale widzisz jakies postępy?Coś zostaje w głowie?
                                • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:33
                                  Kiedy mi powiesz skąd to szczęście???? bo ostatnio nie wszystko mi
                                  powiedziałaś. A postępy chyba jakieś są...
                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:02
                                    Ja jeszcze po prostu nie bardzo wierzę w to co się dzieje i nie chcę za bardzo
                                    wybiegać w przyszłośćsmile)
                                    • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:05
                                      No ale wiesz że się domyślamwink))) i ja w to wierzęwink))
                                      • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:06
                                        Domyśliłam się,ze się domyślaszwinkZobaczymy jak to bedziesmileJuż niedługo...
                                        • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:11
                                          No nie. Zeżre mnie ciekawość zarawink))
                                          • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:11
                                            To w końcu domyślasz się czy nie,bo juz nie łapiewink)))
                                            • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:14
                                              No domyślam sięwink)) ale jestem ciekawa szczegółówwink)) możesz podać np kolor
                                              oczu, znak zodiaku, wiek...wink)) płci nie trzebawink))))
                                              • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:16
                                                Poczekaj jeszcze troszke,bo obiecuje,ze bedziesz pierwszą,do której
                                                napiszę...wielkie prawdopodobieństwo,ze też ostatniąsmile
                                                • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:19
                                                  Co Cię z tym Uszatkiem tak naszło....Oliwia codziennie mi to spiewasmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:23
                                                    Widzisz, a ja se chciałam sama pośpiewać i jak na złość się okazało że nie znam
                                                    tekstu a teraz że nie znam melodii....wink))) biednemu zawsze pod górkęwink))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:25
                                                    Jak urodzisz dzidziusia to bedziesz ze wszystkim na czasie...ja nawet
                                                    Fantastyczną czwórkę zaśpiewać umiemsmile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:29
                                                    wink) a ja nawet nie wiem co to jest fantastyczna czwórkawink))) dzidziusia urodzę
                                                    za cztery latawink)))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:30
                                                    To "wieczne" bajki więc niczego nie przegapiszsmile)
                                                • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:20
                                                  wink))))))) jest mi bardzo miłowink)))) a ile jeszcze mam czekac??smile))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:22
                                                    Jeszcze troszkęsmileNiedługo...ale się ciekawska zrobiłaś...smile))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:27
                                                    Wcale się nie zrobiłamwink)) ja zawsze tak mamsad(( nie wiem ile wytrzymam bez
                                                    męczenia Cię, ale obiecuję że się postaramwink)
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:28
                                                    Poczekaj do po 21 stycznia...dasz radę?smile)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:31
                                                    Możliwe że damwink)) ale nie obiecujęwink)
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:32
                                                    Ja się tego dnia doczekac nie mogę....zaraz zacznę piosac jak Tygrysiawink)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:41
                                                    wink))) eee tamwink) ja bym się nie mogła doczekać jakby się jakiś seks szykowałwink)
                                                    a wy się za rączki potrzymacie i do domku pójdzieciewink)))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:44
                                                    Co za babawink))Ja nie wiem co sie szykuje i dlatego doczekać sie nie mogęsmile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:47
                                                    A tam "nie wiesz"wink)) co Ty 5 lat masz???wink))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:48
                                                    Nie,ale mam 5 lat z życia wyjęte i troche do tyłu jestemsmile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:50
                                                    Widzisz, ja miałam wyjęte 2,5 i nawet za rękę nie dawałam się złapać. Ale
                                                    zobaczysz jaka to radość jak już się dasz dotknąćwink)))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:57
                                                    Wysłaąm Ci mail,ale nie licz na zbyt wielewink)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 23:00
                                                    No w końcu wysępiłamwink)) idę czytaćwink)))
                                                  • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 23:02
                                                    No i znów powiesz,ze to nie wszystko...Nie wysępiłas bo ja się na to nie
                                                    bioręsmile)To ja miałam po prostu ochotę się wygadaćsmile)
                        • morfeusz_1 To macie szczęście że nie znacie Schuja 06.01.06, 21:42
                          tina122 napisała:

> Nie znoszę go i piszę to najszczerzej pod słońcemsmile
                          > A jak wczoraj dowalił to go wręcz znienawidziłam.

On na forum sportowym doprowadza mnie do białej gorączki
                          • browanx Re: To macie szczęście że nie znacie Schuja 06.01.06, 21:44
                            hehehe, siurdal lata po całej gazeciesmile
                            • morfeusz_1 Re: To macie szczęście że nie znacie Schuja 06.01.06, 21:47
                              browanx napisał:

> hehehe, siurdal lata po całej gazeciesmile

Nie wiem kto zalisz siur wink ale Schuja to pancernik poniemiecki i takorzecze
                              Zaratustra że łon po niemiecki godo - ślązak/hanys/cham /
                              Wasz to chiba jezd sympatico niż negativ
                              • browanx Re: To macie szczęście że nie znacie Schuja 06.01.06, 22:09
                                Raczej negativ, a tego nie kumam > "Nie wiem kto zalisz siur"
          • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:05
            wink))) chodziło mi o dalszych znajomychwink)) jak wyniki???
            • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:06
              jeszcze nie zrobiłam...poczekam do poniedziałku i zrobię wszystkie za jadnym
              razem...
              • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:09
                Acha. Ja chyba na pobranie szpiku będę musiała pójść w lutymsad( nie chcęsad((
                • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:10
                  dlaczego będziesz musiała?...Jest odpowiedni dla kogoś?
                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:13
                    Nie, mam wylewy krwi do tkanek. kurwa.
                    • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:15
                      Co to jest?nie za bardzo wiem,ale nie brzmi dobrze...i czy to coś groznego?
                      • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:19
                        Właśnie chodzi o to że lekarze nie wiedząsad(( ciężko to zdiagnozować bo krew
                        mam w porządku. dzisiaj jak pokazałam to lekarzowi w pracy to zrobił wielkie
                        oczy i zadzwonił do jakiejś pani profesor żeby mnie przyjęła w trybie pilnym...
                        nie chciał mi za wiele powiedzieć bo wie że kumam, wspomniał coś o hemofilii
                        ale ja stawiam że to coś bardziej z naczyniami. widziz, jak nie urok to sraczka.
                        • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:26
                          Jezu,to jak tylko będziesz cos wiedziała to czekam na informacjęsad
                          • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:31
                            Takie rzeczy długo trwająsad(( nie nawidzę pobierania krwi a żeby pobrać mi
                            szpik to chyba będą mnie musieli związaćwink))
                            • tina122 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:01
                              ja sie na oddanie krwi wybieram,ale chyba przytyć muszęsmile)
                              ale masz rację,z tego co słyszałam szpik to nie różowa sprawawink
                              • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:08
                                Kogoś mogę kłućwink) ale siebie nie damwink)) bo po prostu widziałam co się dzieje
                                jak ktoś nie umie pobierać (w szkole uczyłyśmy się na sobiewink
                                Faktycznie nie zaszkodziłoby Ci gdybyś przytyławink
    • elutka_111 Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:20
      Ale chyba nikt nie pytał wink)))hehe
      • migdalek.niebieski Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:23
        To co się nie odzywasz jak żyjesz??wink)))
        • elutka_111 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:32
          właśnie się odezwałamsmile ale wskoczyłam na seriale zobeczyć co się będzie
          działosmile hihi
          • migdalek.niebieski Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:34
            To zdradź mi co się będzie działo na wspólnejwink)
            • elutka_111 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:36
              Anie umrze, tle zapamiętałam. Szkoda, bo fajna dziewczyna z niej, i mam
              nadzieję, że NIE WRÓCI Damięcka, bo nie trawię tej dziewczyny://
              • migdalek.niebieski Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:39
                Ania umrze??????!!!! przegieli!!! damięckiej też nie trawię. a co jeszcze???
                • elutka_111 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:42
                  Heh, nie wiemsmile igor bedzie smutnybig_grinDDD
                  A mam takie pytanko, jakoże dawne mnie tu nie było ... czemu powstało to
                  forum??suspicious>>
                  • migdalek.niebieski Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:45
                    Forum powstało bo nas cieli i banowali na kobieciewink)))
                    • elutka_111 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:47
                      Tak myślałam big_grinDD
                    • elutka_111 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:47
                      Bo na forum trzeba być kulturalnym, dzieci czytają hihibig_grinD
                      • migdalek.niebieski Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:53
                        I często pisząwink))
              • morfeusz_1 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:45
                elutka_111 napisała:

> Anie umrze, tle zapamiętałam. Szkoda, bo fajna dziewczyna z niej, i mam
                > nadzieję, że NIE WRÓCI Damięcka, bo nie trawię tej dziewczyny://

No nieeee tak się właśnie łapie doły
                • elutka_111 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:45
                  Tej ... z roboty mnie dziś wywalili i doliny nie mam, będzie okibig_grinDD
                  • morfeusz_1 Re: Ja też żyję!!! :-)))))))))) 06.01.06, 21:49
                    elutka_111 napisała:

> Tej ... z roboty mnie dziś wywalili i doliny nie mam, będzie okibig_grinDD

Ups. nie wiedziałem ( przyznaję się - jestem Britney Spears )
    • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:44
      Cze migdałsmile
      • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:47
        Czewink)) co było jak mnie nie było??wink))
        • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:49
          eeeetaaam, po staremu. Siurdas czasami działa i ogólnie spoko jestsmile)
          • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:55
            A u Ciebie co???
            • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:07
              a nicsmile po staremusmile)aaaaaa i palenie rzucam)
              • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:12
                Już 6 dni powinieneś nie palićwink))
                • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:17
                  no, powiedźmy że 5smile))
                  Uszatka wysyłam Ci na Gmailsmile)
                  • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:25
                    A skąd masz Uszatka?????????????????????????????????wink)) czyżbyś przygotowywał
                    się do roli tatusia??wink))))))
                    • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:27
                      hehehehhe jestem jeszcze za młody na tatkęsmile)))
                      nic podobnegosmile))
                      Zobaczysz sama.
                      • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:32
                        Fircykwink
                        • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:33
                          Kokietkawink
                          • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:38
                            Eee tamwink) ja już za stara na taki chwytywink)) teraz inaczej facetów
                            podchodzęwink))
                            • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:54
                              taaaaaaaa, a jak ;P
                              • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:56
                                No normalnie, na inteligencjęwink))))))
                                • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 23:00
                                  no ba, poczekaj bo się zakocham jak ten nowywink))))
              • morfeusz_1 Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:12
                browanx napisał:

> a nicsmile po staremusmile)aaaaaa i palenie rzucam)

to nic nowego jestem tu od wczoraj (dobry wieczór) i zauważyłem że to jest
                ogólna tendencja ta niepalencja na forumnie tym...wink
                • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:18
                  jak zawsze po Sylwestrzesmile)))
    • elutka_111 streszczenia Na Wspólnej 06.01.06, 21:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=23675856&a=34396849
    • elutka_111 NW ciąg dalszy ... 06.01.06, 21:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=23675856&a=34528813
      • browanx Re: NW ciąg dalszy ... 06.01.06, 21:53
        i co? Przecież oglądamwink)
        • elutka_111 Re: NW ciąg dalszy ... 06.01.06, 21:56
          Co i co??suspicious
          • browanx Re: NW ciąg dalszy ... 06.01.06, 22:10
            komu, to streszczenie jestsmile)
            • elutka_111 Re: NW ciąg dalszy ... 07.01.06, 15:08
              Migdałek prosiła big_grin
    • kobieta_na_pasach Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:52
      to sie bardzo cieszesmile
      • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 21:56
        To miło miwink
    • migdalek.niebieski Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:00
      zobaczeniawink) p.s. jakby w razie ktoś pamiętał tę piosenkę z misia uszatka to
      bardzo proszę o tekstwink)) czasem mam se ochotę ją pośpiewać a oprócz melodii
      zanm tylko kawałek: "..bo już księżyc świeci, dzieci lubią misie, misie lubią
      dzieci.."wink)) i ni cholery dalejwink)))
      • elutka_111 Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:01
        A ja nie wiem kiedy bedę tu znów ... :]
        • migdalek.niebieski Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:03
          Więc dziękuję za NW i życzę zdanej sesjiwink)) i mam nadzieję że jednak kiedyś
          się tu spotkamywink))
          • elutka_111 Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 07.01.06, 15:09
            Hehe , długo mnie nie było, co? Aż od wczoraj, ale jak tylko zacznę wkuwać, to
            dłuuugo mnie tu nie będzie, a zaczynam ... hmmm może od poniedziałku, jeżeli
            pojadę do dziadków po książeczki big_grinD
      • morfeusz_1 Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:03
        migdalek.niebieski napisała:

> zobaczeniawink) p.s. jakby w razie ktoś pamiętał tę piosenkę z misia uszatka to
        > bardzo proszę o tekstwink)) czasem mam se ochotę ją pośpiewać a oprócz melodii
        > zanm tylko kawałek: "..bo już księżyc świeci, dzieci lubią misie, misie lubią
        > dzieci.."wink)) i ni cholery dalejwink)))

Pora na dobranoc bo już księżyc świeci...
        Dzieci lubią misie,misie lubią dzieci wink))
        • migdalek.niebieski Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:09
          Dziękuję, a reszta??wink)))
          • morfeusz_1 Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:16
            migdalek.niebieski napisała:

> Dziękuję, a reszta??wink)))

Na dzień dobry,Dobry Wieczór Miś UUUUUszaaaatek śpieewa Wam
            Mówią o mnie Miś Uszatek,bo klapnięte uszko mam
            Jestem sobie mały miś,miły miś
            Znam się z dizećmi nie od dziś
            Jestem sobie mały Miś śmieszny Miś
            Znam się z dziećmi ...
            Nie od dziś!

ale wymagająca jezdeś...wink)))
            • migdalek.niebieski Re: Miłej nocki Wam życzę;))) i do rychłego 06.01.06, 22:18
              Dziękiwink)) kurde... nie pamiętam melodii 2 pierwszych wersów...crying(((((
    • widokzmarsa Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:28
      cieszę się, ale widze że ty wciąż masz ciągoty do tego wielbiciela kału.
      Badaniem się nie martw, zrobisz i tyle będzie strachu, młoda jesteś nic ci nie
      będzie... Ja się na tym znam i wyczuwam po oczach i biuście)))
      • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:34
        widokzmarsa napisał:

> cieszę się, ale widze że ty wciąż masz ciągoty do tego wielbiciela kału.

hehe to dobre byłosmile)
        • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:39
          I co się cieszysz że on mi dokucza??wink)))
          • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:51
            hehehe o siura biegawink))
            • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:54
              No tosz wiem że o iurawink)) ale nie wiem czemu się śmiejeciewink)) próbuję włączyć
              uszatka właśniewink)))) zdradź chociaż czy to jakiaś sprośna wersja będzie??wink)))
              • browanx Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:56
                nolmalnasmile
      • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:35
        Witajwink)) muszę Cię powiadomić że ciągoty do wielbiciela kału zmieniły swój
        charakterwink))
        Też bym tak chciała po biuście se coś wyczuwaćwink)) co u Ciebie?wink
        • widokzmarsa Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:49
          wszystko dobrze tylko nie ma słońca. Chyba trzeba się dorobic i na emeryturę
          osiąść gdzieś na południu włoch albo w grecji.
          Ostatnio czytam o GSH, i n-acetyl-cysteine i co trzeba żreć by to dochodziło do
          naszych komóreczek. Ciekawe..
          • migdalek.niebieski Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:52
            Ty się czasem nie minąłeś z powołaniem??wink)) ja nie przepadam za biochemią i na
            pewno mam spore brakisad((
            • widokzmarsa Re: Jakby kto pytał 06.01.06, 22:58
              z powołaniem to się minąłem - powiniennem być gitarzystą zespołu rockowego -
              laski, narkotyki, szybko i krótko ale jakoś narkotyki mi nie przypasowały i
              zrobiło się dłużej i wolniej))
              • asiulka81 Re: Jakby kto pytał 07.01.06, 01:48
                widokzmarsa napisał:

> z powołaniem to się minąłem - powiniennem być gitarzystą zespołu rockowego -
                > laski, narkotyki, szybko i krótko ale jakoś narkotyki mi nie przypasowały i
                > zrobiło się dłużej i wolniej))

ciekawe... smile)) a ja zawsze chciałam byc dziewczyną gitarzysty zespołu
                rockowego smile)) i razem z nim szybko i krótko żyć smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka