kasitza 11.01.06, 13:55 zauwazylam ze robie reklame firmom: na tym forum loreala, na innym ikei. ja chce zeby oni mi za to placili. Czy jest na forum ktos z marketingu jednej lub drugiej firmy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyju Re: pogronzam sie w konsumpcji 11.01.06, 14:13 nie reprezentuję, ale Ikeę mogę reklamować nawet za pol ceny. w promocji. i dowozic klientow do Ikei mogę. bo lubie trase toruńską. Odpowiedz Link
kasitza Re: nienawidze ikei 11.01.06, 14:26 wcale taki tandetny nie jest - nasze lozko jest po prostu super Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nienawidze ikei 11.01.06, 14:29 wszystko stamtad sie strasznie szybko rozpierdala ja wole dac wiecej kasy a miec cos porzadnego Odpowiedz Link
onlyju Re: nienawidze ikei 11.01.06, 14:29 e tam nie gadaj. mają dobre ceny, dobre produkty, design naprawdę udany - dla każdego coś milego. urządzilam już tą tandetą trzy mieszkania i nic się nie rozklekotalo do tej pory. Almi Decor ubóstwiam, ale znajoma takie meble przywiozla z krajow egzotycznych za 1/3 ceny, wiec niezbyt to uczciwe. Odpowiedz Link
onlyju Re: Almi Decor :)))) 11.01.06, 14:36 a widzisz, wierz mi zatem, ze te meble można kupić w krajach produkcji za 1/3 ceny! nawet z oplaceniem transportu wyszlo mi az o 2/3 taniej!!! Odpowiedz Link