Dodaj do ulubionych

kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z ...

31.01.06, 22:19
... Bad_habit (z innego forum)

teraz tyle was go zarywa, ze sie wycofuje z powodu bezsilnosci i natłoku
rywalek...

a wezcie go sobie wpizdu
Obserwuj wątek
    • mmagi wpizdu..............hm,pomysle:-) )) 31.01.06, 22:20

• tygrysio_misio Re: wpizdu..............hm,pomysle:-) )) 31.01.06, 22:22
        nie co myslec...zostalam przygnieciona ogromem rywalek i sie wycofuje wpizdu
        • bad_habit MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:07
          i reszta z daleka siem tzrymać bo bendem gryźć!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile
          • morfeusz_1 Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:10

Łojeja łojeja bad przecież Ty nie jesteś aż taka bad smile
            • tygrysio_misio Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:10
              widzisz..zraniles nas
              • morfeusz_1 Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:12
                tygrysio_misio napisała:

> widzisz..zraniles nas
                >
                >
                Niepłafda,Niepłafda (powiedział mrucząc do siebie obracając nóżką w dywaniku)
                Ja siem tylko trochę zagadałemsmile
                • bad_habit Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:13
                  trochę????i nas zostawiać????Me serce płacze,pęka z żalu...
                • tygrysio_misio Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:14
                  oj...flirtujesz z nimi i wogole juz na Misia-tygrysia nie zagladasz i wogole
                  juz sie ze mna nie romansikujesz...ajjj
                  • morfeusz_1 Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:17

Bo tam o Waćpanny względy cały legion rzymskich gladiatorów się stara.
                    Jak by to zewsi powiedział ja tam zaglądam ale szczym do ludzi...
                    Poza tym jak projektami się zajmujesz to i Ty nie jesteś tam codziennie...

Hej Ciotka... No chiba mię nie wykreśliszsad
                    • tygrysio_misio Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:20
                      nie...ale sie obraze za te babska
                      • bad_habit Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:21
                        tygrysio_misio napisała:

> nie...ale sie obraze za te babska
                        >
                        >
                        > no przepraszam,chciałam powiedzieć ze swoich kopytkowych kobiet nie doceniai inszych mu się zachciewa
                        >
                        >
            • bad_habit Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:11
              morfeusz_1 napisał:

>
              > Łojeja łojeja bad przecież Ty nie jesteś aż taka bad smile
              >
              >
              Słońce,Nekro nie ma nic przeciwko(rozmawiałam z Nim),z resztą była między nami umowa,że On w tygodniu plus niedziela a Ty w nocy,więc nie narzekajsmile
              • morfeusz_1 Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:14

• bad_habit Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:16
                  Morfi,Ty mnie nie pouczaj,bo w tym roku to prokurator mi może na wycieraczkę narobićsmile
                  A Nekro ze mną rozmawiał i ooooooooooowinkI się zgodził na taki ukłądsmile
                  • morfeusz_1 Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:19

No to ja chociaż świętym ani księdzem nie jestem muszę pobłogosławić ten Wasz
                    tymczasowy związek...
                    Będę się modlił coby Was Budda nie opuścił smile
                    • bad_habit Re: MORFI jezd do podziału między Tygrysia i Bad 31.01.06, 23:20
                      morfeusz_1 napisał:

>
                      > No to ja chociaż świętym ani księdzem nie jestem muszę pobłogosławić ten Wasz
                      > tymczasowy związek...
                      > Będę się modlił coby Was Budda nie opuścił smile
                      >
                      smile
          • mmagi mówiłas juz dobranoc:-))) 31.01.06, 23:10

• mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:21
      tygrysio_misio napisała:

> a wezcie go sobie wpizdu
      >
      >
      > hmm... na tym forum chyba anal jest w modzie smile)
      • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:22
        a ja jednak nie lubie anala...wole tradycyjna szparke do tych celowsmile
      • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:25

znaczy trendy....???,...cycuś...???
        • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:27
          morfeusz_1 napisał:

>
          > znaczy trendy....???,...cycuś...???
          >
          trendy juz nie jest trendy, teraz się mówi dżerzi smile
          • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:31

A Jersey wiem to taka dzielnica jak mokotów w Stanach jestsmile
            • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:33
              nie zauważyłam, żeby mój kochany Mokotów (tu właśnie miszkam) przypominał
              usa smile)
              • mmagi raczej Pekin;-) 31.01.06, 22:35

• morfeusz_1 Re: raczej Pekin;-) 31.01.06, 22:35

Pekin is Cooooooooooooooooooooooooooooooooooool
                • mamba30 Re: raczej Pekin;-) 31.01.06, 22:36
                  Pekin to służewiec, mieszkałam tam, zanim sie nie przeprowadziłam tu... to tez
                  mokotów, ale pewnie kojarzysz Orzycka - mówioną pekin, albo pigalak smile))
                  • morfeusz_1 Re: raczej Pekin;-) 31.01.06, 22:38

jarzę wink
                    • mamba30 Re: raczej Pekin;-) 31.01.06, 22:39
                      to było do Mmagi, a Ty skąd kojarzysz??? Spowiadaj sie szybko smile)
                      • mmagi wiem;0 31.01.06, 22:41

• morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:35

ups. nie zauważyłaś a skocznia narciarska roznegliżowana bo rozebrana to co
                pikuś toć to przypomina symbol freedom you know...
                • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:37
                  mieszkam całkiem blisko skoczni nie-skocznismile))
                  • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:39

Zaraz się okarze że na jednym rowerze do pracy tramwajem jeździmy...
                    Więcej nic nie powiem bo...
                    Co ludzie powiedzą
                    • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:43
                      jestem buc i doopsko autem wożę... smile żartujesz, mieszkasz na Mokotowie?
                      • mmagi a nie z B-stoku???? 31.01.06, 22:44

• tygrysio_misio Re: a nie z B-stoku???? 31.01.06, 22:45
                          niestety nie crying
                        • mamba30 Re: a nie z B-stoku???? 31.01.06, 22:45
                          no właśnie dla mnie Morfi trącił śledziowem, więc juz nic nie rozumiem
                          • mmagi no to skondon;-))?? 31.01.06, 22:46

• morfeusz_1 Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:50

• mmagi Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:50
                                nie ściemniaj tylko napisz skadeś tu przybyłsmile???
                              • mamba30 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:51
                                Morfi, qrde, juz nie wytrzymuję z Toba... gadaj, bo strzelę dożywotniego
                                focha...
                                • tygrysio_misio Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:52
                                  jak strzelisz to bedzie juz nas o 2 mniej w kolejce do niegosmile)
                                  • mamba30 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:53
                                    ale Jego wielka strata będzie smile
                                    • tygrysio_misio Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:55
                                      dokladnie...a jak nakabluje Habitce (z innego forum) to i ona odejdzie

i Morfiemy zostana same niewyzyte baby i bedzie mial...zadnej wyrozumialosci,
                                      zadnego oparcia, nic

zostanie mu tylko mmagi i jej podobne
                                      • mmagi ja Ci dam mmagi i jej podonne:P 31.01.06, 22:57

• mamba30 Re: ja Ci dam mmagi i jej podonne:P 31.01.06, 22:57
                                          czekałam, kiedy zareagujesz smile)
                                        • tygrysio_misio a ja nie wezme :P 31.01.06, 22:58

• mmagi a w ucho chcesz;-)??? 31.01.06, 22:58

• tygrysio_misio <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=3" targe 31.01.06, 23:01
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=35915506&a=35917515
                                              • mmagi dobre:-) a ta Twoja habit to siedzi w Kopytkowie:- 31.01.06, 23:03

• morfeusz_1 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:54

No to uważajcie bo 200 lat świetlnych tego efektu nie będzie....to jak las
                                  palmas sztucznych ogni total exploited oj!oj!oj!

naciśnijcie mnie tzn. moją wizytówkę za sekund 5 po sekundach 20 nastąpi
                                  zaćmienie...
                                  • mmagi a to to co?? 31.01.06, 22:55
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=30744562&a=34090825
                                  • mamba30 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:56
                                    morfeusz_1 napisał:

>
                                    > No to uważajcie bo 200 lat świetlnych tego efektu nie będzie....to jak las
                                    > palmas sztucznych ogni total exploited oj!oj!oj!

znasz The Exploited???? moja ulubiona piosenka to sex and violence smile)
                                    >
                                    > naciśnijcie mnie tzn. moją wizytówkę za sekund 5 po sekundach 20 nastąpi
                                    > zaćmienie...
                                    >
                                    • morfeusz_1 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:58

tak miałem tego winyla różowego i przezroczystego...ta piosenka jest the best
                                      • mamba30 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 22:59
                                        bałdzo sie cieszę smile) ale co z ta wizytówką??? nie prościej słowami zaspokoić
                                        mnie??? smile
                                        • morfeusz_1 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 23:00

no dddddddddddddddddobłłłłłłłłła jeszcze łaaaas dlaaaa spóźnialskich
                                          • mamba30 Re: Pozory mylą ;) 31.01.06, 23:02
                                            no weź, nic nie widzę sad((( napisz lepiej na @ smile)
                • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:42
                  a my w mojej wiosce tez mamy odskocznie...ZUS sobie wybudowal...taki dlugi i
                  stromy dach maja...napewno w nocy po pracy sobie skacza z tego dachu...tez
                  kiedys chcialam poskakac ale niestety nie znalazlam wyciagu na sama gore...to i
                  pewnie wspinaczke uprawiajasmile
    • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:24

A ło misiu toć ja nóżek zimnych twoich całować nie godnym...
      Tak jakoś wyszło i pocałuj żabkę w łapkę,pocałuj żabkę w łapkę cmok cmok cmok
      cmok cmok cmok smile
      • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:25
        oj dzieciak nie wiem...naprawde nie wiem jak mam zniesc taka potwarz
        • mmagi nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:26

• tygrysio_misio Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:29
            acha...mowisz zebym byla twarda bo chcesz go tylko dla siebie...a ja mam byc
            twara i zostawic go wam wpizdu na pastwe waszych niewyzytcyh kosmatych mysli

Plastic Fantastic Lover
            • mmagi Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:30
              ale psycholozkawink
            • morfeusz_1 Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:33

Tygrysiu rób reggae-reagga ale nie rzucaj mnie tu w koleżanki i kolegów mnięsem
              • tygrysio_misio Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:36
                nie rzucam Cie jak miesem...poprosu odchodze z honorem

a ja moge zrobic bajabongo najwyzejsmile
                • morfeusz_1 Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:41

• tygrysio_misio Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:42
                    nie chce przyjazni..ino tylko kochanka moge zostacsmile
                    • mamba30 Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:44
                      tygrysio_misio napisała:

> nie chce przyjazni..ino tylko kochanka moge zostacsmile
                      >
                      >

ladacznica... smile)
                      • tygrysio_misio Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:45
                        mamba30 napisała:

>
                        > ladacznica... smile)

ale za to jaka uroczasmile
                        • mamba30 Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:46
                          he he... kiedyś sie mówiło urocza, jak klapa od srocza wink))) to jest żart
                          oczywiście surprised)
                          • tygrysio_misio Re: nia łam sie,badz twarda:-)) 31.01.06, 22:49
                            alez ja sie nie obrazam...bo wkoncu nie o mnie sie mowilosmile))
        • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:26

• browanx Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:26
        morfeusz_1 napisał:

>
        > A ło misiu toć ja nóżek zimnych twoich całować nie godnym...
        > Tak jakoś wyszło i pocałuj żabkę w łapkę,pocałuj żabkę w łapkę cmok cmok cmok
        > cmok cmok cmok smile

z koperkiem. Zapomniałeś dodaćtongue_out wink)
        • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:27
          browanx napisał:

> morfeusz_1 napisał:
          >
          > >
          > > A ło misiu toć ja nóżek zimnych twoich całować nie godnym...
          > > Tak jakoś wyszło i pocałuj żabkę w łapkę,pocałuj żabkę w łapkę cmok cmok
          > cmok
          > > cmok cmok cmok smile
          >
          >
          > z koperkiem. Zapomniałeś dodaćtongue_out wink)
          >
          >
          z koperkiem. Zapomniałeś dodaćtongue_out wink)
    • veeto1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:26
      No coś Ty, Morfiego dla wszystkich wystarczy. Notabene moja ciotka ma kota co
      się Morfeusz nazywa. Hihihi! Kocur piękniasty, czarny, zielone oczy, futro
      gęste, długie. Ale co najważniejsze, to Morfeusz bez jaj jest, wykastrowali
      Morfiego sad((((
      • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:27
        to tymbardziej go nie chce..smile)
        • mmagi nasz to chyba ma?na boga Morfi masz jaja;-0? 31.01.06, 22:28

• veeto1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:28
          Tjaaaa, wykastrowany Morfi to tylko pomruczeć już może.
          • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:30
            a i polizac czasemsmile

tak nawiasem to moja kotka caly dzien dzis chodzi za mna i chce sie
            wyglaskac...teraz siedzi pod krzeslem i czeka az sie nia zajmesmile kurde caly
            dzien ja macam a ona jescze nie ma dosc
            • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:37

Orzesz kurnasz buehahahahahhahahaha przeczytałem ciotka!!!
              Ale jaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzda!!!
              • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:39
                Plastic Fantastic Lover
      • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:30

Oł Dżizus Kuźwa Marek Kondrat to ja może już sobie stąd ....no wiecie bo mamy
        nowy rząd i wogóle i w szczególe i pod każdem innem wzglendem ole!
        ja też lubię latino music Bolivia Manta,Varsovia Manta hej Mambo ...lallalalala
        MARIJA hej Mambo...lallalala itd
        • tygrysio_misio Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 22:31
          The Other Side of This Life
        • mmagi przedawkowałeś;-0???? 31.01.06, 22:31

• veeto1 Re: przedawkowałeś;-0???? 31.01.06, 22:33
            Po prostu dowiedział się o kastroaniu Morfeusza.
          • morfeusz_1 Re: przedawkowałeś;-0???? 31.01.06, 23:07

nigdy tego nie zrobię bo wiesz po paru centymetrach zapala mi się takie żółte
            światełko - ha ha ha
            • morfeusz_1 Re: przedawkowałeś;-0???? 31.01.06, 23:09

Łojejeja łojeja widziałem jusz wcześniej i co z tego dałem wam freetime-a,
              przecież to w końcu ludzka rzecz pogadać.
              • mmagi gadaj gadaj;-)) 31.01.06, 23:12

• mmagi po ilu:-)))? 31.01.06, 23:11

• koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:06
          To Ty tu jesteś panocku, a do naszej klubokawiarni niełaska????
          • mmagi witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:06

• koczisss Re: witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:07
              Witamsmile
              A skądże wiesz skąd ja przybywam?
              • mmagi Re: witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:08
                a przed chwila byłam tam na przeszpiegachsmile)
                • koczisss Re: witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:09
                  ładnie to tak? szpiegować?
                  • mmagi Re: witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:10
                    co bym była zorientowanawink
                    • koczisss Re: witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:10
                      potrzebne Ci tosmile?
                      • mmagi Re: witamy B-stok:-) 31.01.06, 23:23
                        lubie sie czasem orientowacsmile)
          • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:08
            koczisss napisał:

> To Ty tu jesteś panocku, a do naszej klubokawiarni niełaska????

przeciez i Ty również możesz sobie z nami siedzieć smile))
            • mmagi on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:09

• mamba30 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:10
                zauważyłam smile))) ale nie ma to jak anal przecież smile
                • koczisss Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:11
                  Sie okażesmile
                  • mamba30 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:12
                    no kochany, to Ty jeszcze nie wiesz - najpierw anal, potem oral smile
                    • koczisss Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:13
                      o kurde!
                      • mamba30 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:14
                        sam widzisz, że masz braki w edukacji, dlatego też zostajesz przydzielony na
                        dodatkowe zajęcia reedukacyjne smile))
                        • koczisss Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:15
                          uuusad
                          • mamba30 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:20
                            koczisss napisał:

> uuusad

nie bucz goopi, będzie dobrze smile))
                            • koczisss Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:25
                              a jak nie?
                              • bad_habit Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:26
                                koczisss napisał:

> a jak nie?
                                STEFAN przygotowuje kampanię reklamową dla mnie,na wyborysmile
                              • mamba30 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:27
                                ee, ja to mówię, jakem zmija smile))
                      • morfeusz_1 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:24
                        ano kurde.
                  • morfeusz_1 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:23
                    koczisss napisał:

> Sie okażesmile

O Jezu jeszcze tu tylko Stefana brakuje,będę się modlił coby się nie zwalił na
                    podłogę z Zastępem Krzyżackim ten cholerny trzternasty wojofnik
                    • koczisss Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:25
                      Co za stefcio?
                      • morfeusz_1 Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:26
                        białystok nie wiesz?
                        • koczisss Re: on łazi do kopytkowa;-))) 31.01.06, 23:27
                          już późno, nyna pewnie syneksmile
              • koczisss To źle? 31.01.06, 23:11

• mmagi nie:-) 31.01.06, 23:13
            • koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:10
              ano mogiesmile
              • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:11
                to prosim, prosim.... chlebem i solą częstujem i miłego analizowania
                życzem smile)))
                • koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:12
                  > to prosim, prosim.... chlebem i solą częstujem i miłego analizowania
                  > życzem smile)))

chleb w płynie?
                  Bo innego nie przyjmujęsmile
                  • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:13
                    ja dzisiaj wyjątkowo muszynianką dysponuję, ale zapewniam Cię, że jak nas
                    jeszcze odwiedzisz, to będe miała zupke chmielową smile)
                    • koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:14
                      o już lepiejsmile
                      • browanx Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:15
                        koczisss napisał:

> o już lepiejsmile

zupka też jestsmile
                        • mamba30 Na Browanxia zawsze mozna liczyć :)) 31.01.06, 23:16
                          browanx napisał:

> koczisss napisał:
                          >
                          > > o już lepiejsmile
                          >
                          > zupka też jestsmile
                          >
                          >
                          >
                          >
                          • browanx Re: Na Browanxia zawsze mozna liczyć :)) 31.01.06, 23:22
                            i zawsze będzię możnasmile Zupka nigdy nie zaginiesmile))
                            • mamba30 Re: Na Browanxia zawsze mozna liczyć :)) 31.01.06, 23:23
                              a ja we czwartek się będę ważyła, z radości, tudziez z szalonej rozpaczy
                              • browanx Re: Na Browanxia zawsze mozna liczyć :)) 31.01.06, 23:30
                                mamba30 napisała:

> a ja we czwartek się będę ważyła, z radości, tudziez z szalonej rozpaczy

Wiem, pewnie z radości bo dostaniesz. Jak coś to zaspamujemy im @wink))
                                Trzymam kcuki do czwartku. Bądź dobrej myśli.
                                • mamba30 Re: Na Browanxia zawsze mozna liczyć :)) 31.01.06, 23:32
                                  dzieki, jesteś Kochany smile)))
                      • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:15
                        ba, a pomyśl co będzie za jakiś czas smile)
                    • koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:14
                      odwiedzę, jeśli wcześniej nie zabłądzęsmile
                      • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:16
                        prosze dodać do ulubionych, ino gibko... a jak zbłądzisz, to na Forum Kobieta
                        masz do nas link smile
                        • koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:17
                          To ja na takiego foruma żem trafił, zgroza!
                          • mamba30 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:18
                            he he... przeca nazwa jest nader wymowna sama w sobie mocium panie smile
          • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:11

• koczisss Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 31.01.06, 23:12
              Ja, skądże taka myśl mój gorolski bracie?
    • koczisss Ale o co chodzi, ja taki nietutejszy? 31.01.06, 23:13

• mmagi teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:14
        tygrys dał nam wpizdu morfiegosmile)
        • koczisss Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:16
          hahasmile
        • koczisss Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:16
          fajny cłek z niegosmile
          • bad_habit Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:17
            koczisss napisał:

> fajny cłek z niegosmile
            z kogo???ze mnie???no pewnie ze fajnysmile
            • koczisss tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:18

• mamba30 Re: tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:19
                zaraz, zaraz... Morfi przeca już nasz... dzisiaj Go w pizdu dostałyśmyu smile
                • koczisss Re: tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:21
                  ale u nas nie było głosowania, zostalo to załatwoione w jakiś dziwny sposób,
                  komisja jutro się zbierze na kopytkowie i się okaże czyj on!
                  • bad_habit Re: tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:21
                    koczisss napisał:

> ale u nas nie było głosowania, zostalo to załatwoione w jakiś dziwny sposób,
                    > komisja jutro się zbierze na kopytkowie i się okaże czyj on!
                    Mój ci on!
                  • mamba30 Re: tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:22
                    nasz Ci jest, nasz smile))
                    • mmagi naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz:-)))ur aaaaaaaaaaaa 31.01.06, 23:22

• morfeusz_1 Re: tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:32

Ty mię tu Wodzu Komisyjami ichnimi nie stros bom nie strachliwy..i
                    popopopopopopop wiem jjjjjaaaaakkkkkk Aaaaaadaaaaammmmmm Mimimimimimiccchchcnik
                    AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    jajajajajajajajajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajajaj sięęęesięęe nieeeeeee
                    bęęęde przeeeeeeeeeed Waaaaaaaaaaami tłuuuumaczył bobobobobobobboobobobo nie
                    mam z czego Cepery Saaaaaaaaakramenckie HEYA! HEEEJ!
                    • koczisss Re: tys:) ale mowa o naszym Morfeuszu:) 31.01.06, 23:38
                      jak chceszsmile
            • koczisss Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:18
              A tu go coś nie lubiąsmile
              • mmagi jak to nie,jak to nie co Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.06, 23:19

• bad_habit Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:19
                koczisss napisał:

> A tu go coś nie lubiąsmile
                bo ja mówiłamże Morfi nie wie co dobre,źle mu z nami było?innych bab sie zachciewa,ooooooo
                • mmagi mówie ze lubia,nie słychać:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.06, 23:20

• morfeusz_1 Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:38

O nie Bad teraz to żeś ostro po rancie mi psychicznym poszła i to było zagranie
                  poniżej pasa w dółsmile
                  Przecież ja kocham i kopytko i przecież wiesz że jestem tu bo - ja z podróży
                  ja z podróży wypiłem wina pełen dzban aż do dna.
                  Kto powróży...Kto powróży....Kto powie ile wart jest bez przyjaciół świat???
                  • mmagi dobrze godo:-))) 31.01.06, 23:42

• koczisss Re: dobrze godo:-))) 31.01.06, 23:43
                      e tam, sepleni bez sensusmile
          • mmagi a teraz widze ze poleciała po posiłki i odsiecz:-) 31.01.06, 23:17

• koczisss Re: a teraz widze ze poleciała po posiłki i odsie 31.01.06, 23:18
              misio?
            • tygrysio_misio Re: a teraz widze ze poleciała po posiłki i odsie 31.01.06, 23:18
              a jak...ja zrezygnowalm z walki w samotnosci...cala armia wam go odbierzemy:0
              • bad_habit Re: a teraz widze ze poleciała po posiłki i odsie 31.01.06, 23:20
                tygrysio_misio napisała:

> a jak...ja zrezygnowalm z walki w samotnosci...cala armia wam go odbierzemy:0
                >
                >
                a pewnie że tak,jeszcze tylko Eli nasszej tu brakujesmile
                • mamba30 zaraz zacznę sssssyczeć, spokój dziołchy!!! 31.01.06, 23:21
                  bad_habit napisała:

> tygrysio_misio napisała:
                  >
                  > > a jak...ja zrezygnowalm z walki w samotnosci...cala armia wam go odbierze
                  > my:0
                  > >
                  > >
                  > a pewnie że tak,jeszcze tylko Eli nasszej tu brakujesmile
                  • mmagi o czym własciwie jest ten watek????:O 31.01.06, 23:22

• mamba30 Re: o czym własciwie jest ten watek????:O 31.01.06, 23:23
                      chyba o doopie morfiego... znaczy się maryni smile)
                      • morfeusz_1 Re: o czym własciwie jest ten watek????:O 31.01.06, 23:46
                        mamba30 napisała:

> chyba o doopie morfiego... znaczy się maryni smile)

Only bez takich - a jak chcecie się zapytać w jakiej cenie żywiec na wioskach
                        to pytajcie prosto patrząc w ekran i wstukując zdanie ; po ile żywiec chodzi?

To odpowiem jakem Morfi - po 2.80 do 3.00 peelenów za kilo.
                        Nie opłaca się żywca na wsiach hodować.
                        • koczisss Re: o czym własciwie jest ten watek????:O 31.01.06, 23:55
                          morfeusz_1 napisał:

> mamba30 napisała:
                          >
                          > > chyba o doopie morfiego... znaczy się maryni smile)
                          >
                          >
                          > Only bez takich - a jak chcecie się zapytać w jakiej cenie żywiec na wioskach
                          > to pytajcie prosto patrząc w ekran i wstukując zdanie ; po ile żywiec chodzi?
                          >
                          > To odpowiem jakem Morfi - po 2.80 do 3.00 peelenów za kilo.
                          > Nie opłaca się żywca na wsiach hodować.

W mieście lepiej wychodzismile
                    • koczisss Wy określcie, bo ja to cołkiem ogłupiał:) 31.01.06, 23:24

• mamba30 Re: Wy określcie, bo ja to cołkiem ogłupiał:) 31.01.06, 23:24
                        u nas często tak bywa smile
                        • koczisss Re: Wy określcie, bo ja to cołkiem ogłupiał:) 31.01.06, 23:26
                          zwoje zaraz mi sie poskręcają, taki ju z żem skołowany jestsmile
                          • bad_habit KUŹWA jest mój i tyle waszego co pod wycieraczką 31.01.06, 23:27
                            smile
                            • koczisss Re: KUŹWA jest mój i tyle waszego co pod wycierac 31.01.06, 23:28
                              To mój 9002 wpis, wreszcie, już mogę iść nynaćsmile
                              • bad_habit Dobrej nocki Koczisss:) 31.01.06, 23:28
                                koczisss napisał:

> To mój 9002 wpis, wreszcie, już mogę iść nynaćsmile
                                • koczisss Re: Dobrej nocki Koczisss:) 31.01.06, 23:30
                                  Ja tylko mówiłem, ze mogę iść, co nie oznacza, ze idęsmile
                              • mmagi 17290:-)) 31.01.06, 23:31

• mamba30 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n/t 31.01.06, 23:33

• mmagi ja tez ale ja na FK weszłam 1sza:P 31.01.06, 23:34

• mamba30 Re: ja tez ale ja na FK weszłam 1sza:P 31.01.06, 23:35
                                      niech Ci będzie... ja byłam troszkę wczesniej, niż jest w opisie, wczesniej
                                      pisałam niezalogowana smile Ty zreszta też o ile pamietam smile
                                      • mmagi Re: ja tez ale ja na FK weszłam 1sza:P 31.01.06, 23:38
                                        ty listopad ja wczesniejsmile,bo pamietam jak zaczełaśsmile)
                                        • mamba30 Re: ja tez ale ja na FK weszłam 1sza:P 31.01.06, 23:40
                                          he he... ja też pamiętam smile)
                                    • tygrysio_misio ja na tygrysiu juz prawie 10 000 31.01.06, 23:35
                                      ale jescze na kochany dzieciaku mam sporo...
                                  • koczisss Re: 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n 31.01.06, 23:37
                                    następna szalonasmile
                                    • mamba30 Re: 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n 31.01.06, 23:39
                                      e tam szalona, wredna żmija i tyle smile
                                      • koczisss Re: 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n 31.01.06, 23:42
                                        tys pikniesmile
                                    • morfeusz_1 Re: 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n 31.01.06, 23:48
                                      koczisss napisał:

> następna szalonasmile

to już było Koczisssku - jesteś szlona mówię Ci itakdalej
                                      • koczisss Re: 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n 31.01.06, 23:53
                                        skąd mnie wiedziećsmile?
                                  • morfeusz_1 Re: 15.573, ostatnio miałam forumowe braki :-)) n 31.01.06, 23:55
                                    mamba30 napisała:

>

Kurczaczki przeczytałem ostatnio miałam forumowe buraki - nie jest dobrze...
                                • koczisss Re: 17290:-)) 31.01.06, 23:36
                                  już się tak nie chwal,
                                • koczisss Re: 17290:-)) 31.01.06, 23:36
                                  ja taki nawiedzony nie jestemsmile
                                  • mmagi ja tez nie:-)))) 31.01.06, 23:39

• koczisss Re: ja tez nie:-)))) 31.01.06, 23:40
                                      prawda byłasmile
                                      • morfeusz_1 ani ja 31.01.06, 23:58

• mmagi od kiedy piszesz? bo ja jako logowana od marca ub 31.01.06, 23:40
                                    roku,była zadyma na FK i kazali sie logowac a wczesniej to chyba wrzesnia 04
                                    jako mmsmile)nie logowanasmile)
                      • bad_habit MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:25
                        • mmagi nasssssssssssssssssssssssszzz:-)) 31.01.06, 23:26

• tygrysio_misio Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:27
                          jakby nie patrzec to Anal jest odpowiednim miejscem do chuja w dupesmile)
                          • koczisss Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:28
                            Ale Ty wulgarna jesteś!smile
                            • bad_habit Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:29
                              koczisss napisał:

> Ale Ty wulgarna jesteś!smile
                              oj czasem mi się zdarzasmile
                            • tygrysio_misio Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:29
                              wkoncy jestemy na analusmile)

a nie wiesz co sie na MIS-iu dzieje...tam to juz wogole sex i rozpasaniesmile
                              • koczisss Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:30
                                nie wiemsmile
                                • tygrysio_misio Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:35
                                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36464
                                  • koczisss Re: MORFI JEST MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i ChWDP 31.01.06, 23:39
                                    już wiemsmile
                  • morfeusz_1 Re: zaraz zacznę sssssyczeć, spokój dziołchy!!! 31.01.06, 23:41
                    mamba30 napisała:

> bad_habit napisała:
                    >
                    > > tygrysio_misio napisała:
                    > >
                    > > > a jak...ja zrezygnowalm z walki w samotnosci...cala armia wam go od
                    > bierze
                    > > my:0
                    > > >
                    > > >
                    > > a pewnie że tak,jeszcze tylko Eli nasszej tu brakujesmile
                    >
                    >
                    Eli Lama Sabachtani
              • koczisss Re: a teraz widze ze poleciała po posiłki i odsie 31.01.06, 23:21
                wrr
        • mamba30 Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:18
          mmagi napisała:

> tygrys dał nam wpizdu morfiegosmile)

ale my sie jeszcze zastanawiamy nad ta nader chojna ofertą... w pizdu to nie
          jestem pewna smile)
          • browanx Re: teraz to juz nie wiadomo:-) a na poczatku 31.01.06, 23:33
            młynek hehe
    • onlyju no co Wy! brygada! on jest MAŁŻEM 31.01.06, 23:35
      i ma MAŁŻONĘ.
      Jest stary, pomarszczony i pamięta jak to drzewiej bywalo.
      Zgrywa tutaj takiego wolnego, a w tym swoim Kopydlowie maŁżonę hoduje.
      Mnie nudzi.
      • tygrysio_misio Re: no co Wy! brygada! on jest MAŁŻEM 31.01.06, 23:37
        zazdrosnica
        • onlyju Re: no co Wy! brygada! on jest MAŁŻEM 31.01.06, 23:39
          powiem tak: dalo się go sluchać na FBialystok, puszczal mile piosneczki, ale
          jak się zacząl wywnętrzać... fe.
          rozebrany facet = goly facet = do wora i do jeziora.
      • morfeusz_1 Re: no co Wy! brygada! on jest MAŁŻEM 31.01.06, 23:53

Kopydłowo to takie na wiosce telewizyjnej burakowo mylisz only pojęcia.
        Kopytkowo jeżeli już wink
        Wyluzuj i zapal blanta smile-?
        • tygrysio_misio Re: no co Wy! brygada! on jest MAŁŻEM 31.01.06, 23:56
          jeju...ale ja bym sobie zapalila...aaa tak dawno tego nie robilamtongue_outP
        • onlyju Re: no co Wy! brygada! on jest MAŁŻEM 01.02.06, 00:03
          nie widzę różnicy.
    • onlyju o matko, i calą ekipę z Kopydlowa wezwal! odsiecz. 31.01.06, 23:37
      • tygrysio_misio Re: o matko, i calą ekipę z Kopydlowa wezwal! ods 31.01.06, 23:38
        jaka calasmile)
        nas tu jest 4 razem z nim...nie ma jescze calej bandysmile)
        • onlyju koczisssa to ja tu pierwszy raz widzę. b_habit też 31.01.06, 23:40
          • koczisss Re: koczisssa to ja tu pierwszy raz widzę. b_habi 31.01.06, 23:41
            Ja takk przez przypadeksmile
            • onlyju wszyscy się tak tlumaczą, ale mamba wciąga, uważaj 31.01.06, 23:42
              • koczisss Re: wszyscy się tak tlumaczą, ale mamba wciąga, u 31.01.06, 23:43
                nie dam sięsmile
                • onlyju nie wierzę. najtwardsi nie wytrzymują i tu wracają 31.01.06, 23:45
                  • mmagi bo lubia anala;-) a po nim orala;-) 31.01.06, 23:51

• onlyju też żeś kolejność ustalila... :/// 01.02.06, 00:04
                      • mmagi nie ja sama:-) rada forumowiczów tak ustaliła:-)) 01.02.06, 10:16

• koczisss Re: nie wierzę. najtwardsi nie wytrzymują i tu wr 31.01.06, 23:53
                    zobaczymy
            • morfeusz_1 Re: koczisssa to ja tu pierwszy raz widzę. b_habi 01.02.06, 00:04
              koczisss napisał:

> Ja takk przez przypadeksmile
              > Tjaaa przez przypadeksmile
              jak my wszyscy wink
              • koczisss Re: koczisssa to ja tu pierwszy raz widzę. b_habi 01.02.06, 00:07
                morfeusz_1 napisał:

> koczisss napisał:
                >
                > > Ja takk przez przypadeksmile
                > > Tjaaa przez przypadeksmile
                > jak my wszyscy wink
              • onlyju mylisz się, ja świadoma odpowiedzialności za swoje 01.02.06, 00:08
                czyny i slowa tu trafilam.
      • mmagi to tygrys:-) 31.01.06, 23:45

• tygrysio_misio tygrys zwany missiu :) 31.01.06, 23:49

• koczisss Ida nynać, dobranoc:) 01.02.06, 00:08

• morfeusz_1 Ja też idę toczyć dropsa na kopytko...:) 01.02.06, 00:13

I tylko only została - dobranoc only - nie jestem taki jak jacek stachurski
        ale i tak zachowuję się bardzo poważnie jak na swoje 11 latek
    • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:15

Myślę że mi wybaczycie że podbijam swój wątek ale jak jest tu bad habit to
      może znofu pogawędzimy sobie nieco,kart zapytamy co nas czeka,starzy znajomi
      skądś przylecą może się uda nie narzekać...smile))
      • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:16

Oczywiście swój z przekorą pedziałem coby tygrysio przyleciał bo siem scieliśmy
        "o cycuś"
      • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:17

Ja Was Proszę przełączcie na Wot 3 - jest program o striptizerze Pablo!!!!
        Warszawa mieć powinna....
        • veeto1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:22
          W ubraniu mie się nie podoba. Zdecydowanie.
        • mmagi odgrzewasz kotlety;-0?? 17.02.06, 22:22

• veeto1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:22
          Powywijać wszystkim co sie da? Łał! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
          • morfeusz_1 Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:26

Prawdziwa historia chłopaka który do czegoś w życiu jednak doszedł.
            A co Przeminęło z Wiatrem to też odgrzewane kotlety? - dobry dokument i tyle
            można obejrzeć siedemnaście razy raz po raz,o północy ze dwa razy a jak
            przyjdzie ochota to i nad ranem jeszcze raz...wink
            • bad_habit Re: kiedys o Morfiego musialam walczyc tylko z .. 17.02.06, 22:30
              lepsze to niż moda na sukces,odcinek 3099wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka