Dodaj do ulubionych

Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na prostatę

06.03.06, 10:06
Są strasznie wq...ce sad
Obserwuj wątek
    • alpepe ty masz se leki kupować, a nie reklamy oceniać :-) 06.03.06, 10:07

• pietrek666 Jeszcze nie potrzebuję, ale mi to qrna codziennie 06.03.06, 10:12
        różne fiuty z TV przypominają sad
    • widokzmarsa Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 11:06
      poczekamy trochę czasu i cedząc w kiblu kropelki zaczniesz myśleć: zaraz zaraz,
      co to oni reklamowali na tę prostatę?)
    • grogreg Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 12:33
      Spoko kazde z nas to czeka.
      • raduch Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 12:47
        Nie każdego a "ponad połowę". Pożyjemy - zobaczymy. smile
        • asiulka81 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 12:56
          raduch napisał:

> Nie każdego a "ponad połowę". Pożyjemy - zobaczymy. smile

pewnie ze nie kazdego. u mnie w rodzinie zaden z chlopow nie mial prostaty ani
          nie ma.

za to kobiety na raka padaja.... sad
          • grogreg Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 13:17
            Bo sie nie przyznaja.
            • asiulka81 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 13:22
              grogreg napisał:

> Bo sie nie przyznaja.

Wcale nie. Niedawno moj tata, i moich dwoch wujkow robilo sobie badania i
              wszystko jest ok. Jak ktos dba o siebie to chodzi do lekarza i sprawdza takie
              rzeczy.
              • widokzmarsa Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 14:04
                zaproś ich na Anala, sprawdzanie prostaty odbywa się przez odbyt więc może
                polubią to forum))
              • grogreg Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 14:08
                Sfabrykowali wyniki, a oryginaly komisyjnie zniszczyli.
          • raduch Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 14:44
            asiulka81 napisała:

> pewnie ze nie kazdego. u mnie w rodzinie zaden z chlopow nie mial prostaty
            ani
            > nie ma.
            >
            O? To ciekawe.
            A ja mam, zdrową. wink
            • grogreg Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 14:59
              Na razie.
            • asiulka81 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 16:55
              raduch napisał:

> asiulka81 napisała:
              >
              > > pewnie ze nie kazdego. u mnie w rodzinie zaden z chlopow nie mial prostat
              > y
              > ani
              > > nie ma.

> >
              > O? To ciekawe.
              > A ja mam, zdrową. wink

wszyscy wiemy zgryzliwcu ze chodzi o raka prostaty albo jej przerost albo inne
              talatajstwo.
          • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 17:24
            asiulka81 napisała:

> pewnie ze nie kazdego. u mnie w rodzinie zaden z chlopow nie mial prostaty
            > ani nie ma.
            >
            > za to kobiety na raka padaja.... sad

Ale ja już mam raka sad
            • asiulka81 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 17:27
              pietrek666 napisał:

> Ale ja już mam raka sad

nie wiedzialam. przykro mi. przepraszam ze o tym napisalam.
              • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 17:31
                Ale ja się nie gniewam smile Już zdążyłem przywyknąć do tego faktu. Gdybym się
                obruszył, to bym Cię zjeb... na priv'ie big_grinDD
                • rachela180 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 17:58
                  Pietrku... co sie stało? Nic nie wiem sad
                  • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:10
                    Badania sobie zrobiłem i wyjszło smile
                    A jak myślisz dlaczego mnie tu pół roku nie było?
                    • rachela180 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:13
                      Aaaaaaale co ci jest?! Można Ci jakoś pomóc?!?!?!
                      • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:16
                        Czule dać buzi i pogłaskać po pupci smile

Usunęli mi trochę flaczków, a teraz będę miał naświetlania. Jestem pod dobrą
                        opieką. Nie wiem jakim cudem, ale trafiłem do prof. Jacka Jassema. Psim
                        swędem smile Takie szczęście w nieszczęściu smile))
                        • hymen Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:34
                          pietrek666 napisał:

> Czule dać buzi i pogłaskać po pupci smile

To Pietrek trzymaj się i wybacz, że nie dostosuję się do tych zaleceń.
                          • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:35
                            Od Ciebie takich zabiegów się nawet nie spodziewam big_grinDD
                            • hymen Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:43
                              pietrek666 napisał:

> Od Ciebie takich zabiegów się nawet nie spodziewam big_grinDD

Ufff! To dobrze. smile)
                              • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 18:49
                                HeHeHeeee Nie dla psa kiełbasa big_grinDD
                                • vandikia Pietrek 06.03.06, 18:53
                                  za to że w chorobie faje palisz to masz klapa w dupsko a nie czule glaskanie.
                                  • pietrek666 Re: Pietrek 06.03.06, 19:01
                                    Ale płuca mam w porządku smile
                                    • vandikia Re: Pietrek 06.03.06, 19:03
                                      bede plakac zaraz
                                      sama jestem nalogowcem, wiec jako tako potrafie zrozumiec, ale nikotyka ogolnie
                                      oslabia organizm i pozwala "zainfekowanym" komorkom na pustoszenie organizmu.
                                      • pietrek666 Re: Pietrek 06.03.06, 19:11
                                        Ale ja już przeciwdziałam smile
                                        "Częsty onanizm wzmacnia organizm" Mrożę sobie co nieco smile
                                        • vandikia Re: Pietrek 06.03.06, 19:14
                                          może i wzmacnia organizm, ale osłabia mięśnie rąk wink)))
                                          to dobrze,ze przeciwdzialasz, mimo to nie powinienes palic ;P

no to teraz jak żonki nie ma, pozostaje cyber i mocne doładowanie baterii wink)))
                                          • pietrek666 Re: Pietrek 06.03.06, 19:20
                                            vandikia napisała:

> może i wzmacnia organizm, ale osłabia mięśnie rąk wink)))

No co Ty! Boski ba prawy biceps na szkwał big_grinDD

> to dobrze,ze przeciwdzialasz, mimo to nie powinienes palic ;P

Eeeeee tam...

> no to teraz jak żonki nie ma, pozostaje cyber i mocne doładowanie
                                            baterii wink)))
                                            >

Wyluzuj bejbe!!! Kręcenie śmigłem nie daje tyle przyjemności smile a poza tym
                                            pomiędzy trzeba zachować wstrzemięźliwość big_grinDD
                                            • vandikia Re: Pietrek 06.03.06, 19:31
                                              pietrek666 napisał:

> No co Ty! Boski ba prawy biceps na szkwał big_grinDD
                                              a co to na szkwał? ;P

> Wyluzuj bejbe!!! Kręcenie śmigłem nie daje tyle przyjemności smile a poza tym
                                              > pomiędzy trzeba zachować wstrzemięźliwość big_grinDD

bejbe to taka świnka była i to z klasą ;]

a juz na pewno nie pisalam o cyber ze mna, bo ja w takie rzeczy sie nie
                                              bawie ;P
                                              nie wiem jak to jest z kręceniem, bo ja se nie mam czym kręcić ;P se zachowuj
                                              to wstrzemiezliwosc - na zdrowie wink))
                                              • pietrek666 Re: Pietrek 06.03.06, 19:41
                                                vandikia napisała:

> a co to na szkwał? ;P

Szkwał (wiatr)
                                                From Wikipedia

Szkwał to nagły, porywisty wiatr mogący osiągać do 9 stopni w skali Beauforta.
                                                Szkwał trwa krótko, do kilku minut, i może nieść ze sobą śnieg lub deszcz.
                                                Powstaje zazwyczaj tam, gdzie stykają się dwie masy powietrza o dużej różnicy
                                                temperatur.

Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Szkwa%C5%82_%28wiatr%29"

Jak coś jest na szkwał, to znaczy że wytrzyma silny wiatr, czyli że jest mocne.

> bejbe to taka świnka była i to z klasą ;]

A oglądała "Chłopaki nie płaczą" bejbe. Psikutas? big_grinDD

> a juz na pewno nie pisalam o cyber ze mna, bo ja w takie rzeczy sie nie
                                                > bawie ;P

A co Ty mi imputujesz? Że ja to napisałem?

> nie wiem jak to jest z kręceniem, bo ja se nie mam czym kręcić ;P se
                                                zachowuj
                                                > to wstrzemiezliwosc - na zdrowie wink))

Ciągle kręcisz, mącisz i wywracasz kota ogonem. Zresztą wszystkie kobity tak
                                                robią. Taki to diabelski pomiot big_grinDD
                                                • vandikia Re: Pietrek 06.03.06, 19:45
                                                  nic nie imputuje, tak to zabrzmialo
                                                  o kochany największymi krętaczami to są faceci i w tym to kobiety im nie
                                                  dorownuja.
                                                  Psikutas bez s? a jak ma sie to do swinki? ;PPP
                                                  • pietrek666 Re: Pietrek 06.03.06, 19:53
                                                    vandikia napisała:

> o kochany największymi krętaczami to są faceci i w tym to kobiety im nie
                                                    > dorownuja.

Przyganiał kocioł garnkowi. W jakim Ty świecie żyjesz big_grinDD

> Psikutas bez s? a jak ma sie to do swinki? ;PPP
                                                    >

Że bejbe jest od Psikutasa a nie od świnki smile
                                                  • vandikia Re: Pietrek 06.03.06, 19:55
                                                    we własnym świecie złudzeń wink
                                                    aaaa bejbe blondi, kapewu
                                                    ide, bede pozniej wink)
                                                  • pietrek666 Na zrazie :) n/t 06.03.06, 19:57

• hymen Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 19:10
                                  pietrek666 napisał:

> HeHeHeeee Nie dla psa kiełbasa big_grinDD

A dla Pietrka fajeczki smile)
                                  • pietrek666 Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 19:12
                                    A co? Żal dupcię ściska? Zazdrościmy? ;PPP
                                    • hymen Re: Aaaaa! Tu cie boli. 06.03.06, 19:18
                                      pietrek666 napisał:

> A co? Żal dupcię ściska? Zazdrościmy? ;PPP

Czego? Palenia? Miałem kolegę za biurkiem z Twoją przypadłością.
    • edka-schizofredka hehe... :)))... 06.03.06, 13:21

• vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:06
      a te z nietrzymaniem moczu u mężczyzn lubisz? wink)))
      i jak słomiane wytrzymujesz?
      • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:09
        O nietrzymaniu dla facetów nie widziałem, ale podpaski dla kobiet
        nietrzymających moczu też mnie wqrw..ą.

Słomiane? A co? Włosy smile
        • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:12
          reklamy sa dobre - ospowiedni czas na zapalenie papieroska wink
          a które? wink)
          • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:18
            Boszzzzzz Wandzia! Ty coś piłaś? Co które: włosy, podpaski czy papieroski?
            I skąd ta ospa? ;P
            • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:22
              pije redsa malinowego, a pfe kolezanki zostawily w weekend to szkoda, zeby sie
              zmarnowalo wink))
              przejmuje skroty myslowe [a reczej artystyczny bełkot] od jednego tutejszego
              pana ;pp
              to nie ospa, to cholera
              a które byś wolał słomiane ? wink))))
              • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:30
                Boszzzzzz Ale Waćpanna hiperbole uprawiaszsmile Musiałem się do źródeł
                cofnąć big_grinDDDD
                Słomiane wytrzymuję względnie, dziś cały dzień po lekarzach latałem od 10. do
                17.
                A które bym wolał słomiane? Papieroski nie, bo co to za jaranie, włosy... chyba
                nie. Wolę ciemne. A podpaski najbardziej. Bo nie używam i nie mnie by kłuło big_grinDD

Nie bede nie bede
                na piasku siadała
                Bo by mi się pisia
                piaskiem zasypała big_grinDDDD
                • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:44
                  z ta pisią to jakaś przyśpiewka ludowa? osiedlowa? czy twórczośc własna? wink)
                  bo ze mną rozmowa to ciężki wysiłek, wiec trzeba sie czasem cofnac gdzies wink
                  bede sie starala mowic jasniej. co do "waćpanny" to mam zabawne skojarzenia.
                  przychodzil do mojego szefa pewien facet ok 30stki, 1 raz przyszedl w turbanie
                  i myslalam, ze zamach, potem przychodzil wielokrotnie i zawsze mowil do mnie
                  per wacpanna plus ostro mnie rwał ;P az w koncu byl zbyt nachalny i troche sie
                  poskarzylam synowiu szefa. I synowiu go uswiadomil, ze ja zaobraczkowana. Gosc
                  wszedl do mnei do pokoju, spojrzal na reke jak zaczarowany, powiedzial kilka
                  slow, ze zyczy mi szczescia malzenskiego i wyszedl niezwykle zasmucony. Od
                  tamtej pory mowi na mnie "waćpani" akcentując strasznie to 'pani" hehehehe

Ty nie uzywasz, ale ktos uzywa i jakbys wybral slomiane, to potem musialbys
                  czekac, az sie rany zagoją, wiec tez bylbys stratny wink
                  • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:53
                    Boże, popieprzyło mi się to migdał się będzie żenił smile Nie wyspany jestem, bo
                    mi się Oscary chciało oglądać, a wstać trza było o 8:30 sad

A pisia oczywiście ludowa. Łoj dana, oj dana smile

> Ty nie uzywasz, ale ktos uzywa i jakbys wybral slomiane, to potem musialbys
                    > czekac, az sie rany zagoją, wiec tez bylbys stratny wink

U nas na wybrzeżu mówią: Dobry marynarz to i czerwone morze przepłynie smile
                    • pszczolaasia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:55
                      >Dobry marynarz to i czerwone morze przepłynie smile

ano gadajom tak Kaszebebig_grinDDD
                      ale tej przyśpiewki to nie słyszałam..tongue_out

Vandzia dzisiaj lepiej cóś z Tobom?
                      • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:57
                        pszczolka ze mna to ogolnie jest przewaznie gorzej wink
                        ale ujdzie dzis wink) wczesniej w domu bylam, zjadlam piwa sie napilam i
                        odpoczywam wink
                        • pszczolaasia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:59
                          no i git!! tak trzymaćsmile))
                    • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:56
                      nie wiem nic o tym, ze migdal sie zenil bedzie, wiem tylko, ze za maz bedzie
                      wychodzil wink))) ja juz jestem po 9 miesiecy ;P
                      hahahaha w morzu czerwonym pływac nie mozna, bo moga byc tego powazne
                      konsekwencje i serio mowie teraz.
                      poza tym mi sie najbardziej chce w dni plodne, co za ironia losu ;/
                      • pszczolaasia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 18:57
                        witam w klubie...tongue_out a czemu ironia losu? jeśli mogie spytać..
                        • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:00
                          uczulenie na lateks i niechec do faszerowania sie hormonami wink
                      • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:05
                        vandikia napisała:

> nie wiem nic o tym, ze migdal sie zenil bedzie, wiem tylko, ze za maz bedzie
                        > wychodzil wink)))

Wiesz. Wydaje mi się, że się czepiasz ;PPP

> hahahaha w morzu czerwonym pływac nie mozna, bo moga byc tego powazne
                        > konsekwencje i serio mowie teraz.

Wiem, wiem...

> poza tym mi sie najbardziej chce w dni plodne, co za ironia losu ;/
                        >

To jest akurat normalne. Choć znam takie, co mają odwrotnie i wtedy to dopiero
                        tragedia, jak chcą zajść sad
                        • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:08
                          nie umiem cytować wiec bede pisac cięgiem, mniej wiecej po kolei wink))
                          ja sie nie czepiam, myslalam, ze znasz jakies ploty wink))))
                          no tak, ale jak ktos dajmy na to nie chce, albo nie moze narazie zajsc to ma
                          wlasnie problem wink
                          • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:16
                            vandikia napisała:

> nie umiem cytować wiec bede pisac cięgiem, mniej wiecej po kolei wink))

Po lewej stronie obok odpowiedz jest odpowiedz cytując.

> ja sie nie czepiam, myslalam, ze znasz jakies ploty wink))))
                            Nie znam smile
                            > no tak, ale jak ktos dajmy na to nie chce, albo nie moze narazie zajsc to ma
                            > wlasnie problem wink

No ma! Zaszyć i przez pięć dni nie używać smile
                            • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:19
                              pietrek666 napisał:

> vandikia napisała:
                              >
                              > > nie umiem cytować wiec bede pisac cięgiem, mniej wiecej po kolei wink))

dobra ucze sie, ale moze byc kupa ;P

>
                              > No ma! Zaszyć i przez pięć dni nie używać smile

no ta, ale potem mi sie juz tak nie chce i w tym caly problem. ;pppp

• pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:24
                                Czytałem, że już viagra dla kobiet jest w trakcie rejestracji w ŁUESA smile
                                Czyli że raczej oziębłą jesteś big_grinDD
                                • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:28
                                  aż tak xle to chyba ze mna nie jest ;p po prostu mi sie chce zawsze w najmniej
                                  odpowiednim momencie.
                                  no

i

oziębłą

to

bym

raczej

siebie nie nazwała hehehehe wink)
                                  • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:44
                                    vandikia napisała:

> po prostu mi sie chce zawsze w najmniej odpowiednim momencie.

W kinie, windzie, kościele... Jest na to jakaś nazwa ;PPP Tylko teraz nie
                                    pamiętam smile
                                    • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:45
                                      momencie nie miejscu ;PPP
                                      i nie wymyslajże mi tu wink)))))
                                      • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:55
                                        To prawie to samo smile
                                        • pietrek666 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:57
                                          Jak jest nazwa na "miejsce", to pewnie jest i na "moment" tongue_out
                                          • vandikia Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:57
                                            to masz min godzinke na główkowanie wink))
    • morfeusz_1 Re: Wszystko zniosę, ale nie reklamy leków na pro 06.03.06, 19:13
      www.kupa.pl/kupa/fotki/pictures/043.jpg
    • tina122 A reklama leku na wzdęcia Ci się podoba?:) 06.03.06, 21:02
      Mnie do szału ta własnie doprowadzasmile
      • pietrek666 Re: A reklama leku na wzdęcia Ci się podoba?:) 06.03.06, 21:57
        A "Baaasiaaaaa! Nie Basia, tylko <qrwa> Ketoprom" lepsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka