pszczolaasia Re: czas na wątek dla niewiniątek 06.03.06, 21:22 słucham Joni Mitchell, piję winko i jest mi generalnie...dobrze)) Odpowiedz Link
vandikia Re: czas na wątek dla niewiniątek 06.03.06, 21:26 hehe no to jestesmy tylko 2 niewiniatka )) mnie zmogło, ide sie wykapac i chyba sie poloze wczesniej dobrej nocki jakbym juz nie zajrzala Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czas na wątek dla niewiniątek 06.03.06, 21:29 branoc, pchły na noc))) Odpowiedz Link
vandikia Re: czas na wątek dla niewiniątek 06.03.06, 21:33 i karaluchy pod poduchy? )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czas na wątek dla niewiniątek 06.03.06, 21:40 a szczypawki pod zabawkiDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 21:43 już mnie wszystko zaczyna boleć, jutro będę miała zakwasy ale jest dobrze )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 21:48 kisiel sobie zróbP serio-serio- jak była lekko-atletka mówię ci.. wyciaga trochę kwasu mlekowego, jaki ci się zalęgnie w mięśniach po takim intensywnym treningu)) jeśli to twój 1 trening po dłuższym czasie, bo jak regularnie ćwiczyśz to wporzo)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 21:54 pierwszy... nie ćwiczyłam chyba z rok (( a teraz mam ambitny miesięczny plan 4 x w tygodniu i zobaczymy co z tego wyjdzie )) skoro radzisz kisiel to faktycznie sobie go zrobię... pod warunkiem, że doczołgam się do kuchni PP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 22:01 postaraj się to dla zdrowia na następnym treningu nie będziesz płakać i tyłem ze schodów jutro nie będziesz musiała iść..D tak też mi się zdarzało zwłaszcza po przerwie dłuższej myślałam, ze skonam ale mysmy mialy trnerkę o morderczych i sadystycznych skłonnościach...siekiera nie baba Odpowiedz Link
baba_krk Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 22:07 ta dzisiejsza też była ostra... aż mam wrażenie, że zrobiłam milion brzuszków na tysiąc różnych sposobów P Odpowiedz Link
vandikia Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 21:44 to odpoczywaj kolejne niewiniatka, ja juz naprawde mówię: erotycznych snów i dobranoc ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: odpoczywam :PPP 06.03.06, 21:45 tak wcześnie??? szalejesz P bawcie się dobrze ))) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: o tej porze:O?zlituj sie nad swoim brzuszkiem 06.03.06, 23:34 Kolacje o tej porze niechybnie kończą się lustrzycą Odpowiedz Link