roman_tyczka 09.03.06, 12:45 se nakupowalam przed chwila łakoci, i chodze co chwila do szafy po jedna delicje. mam nadzieje,ze od tego chodzenia przynajmniej schudne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 12:53 a widzisz kochana.. i wychodzi na moje.. nie istnieje dieta cud! wprowadzenie jakichkolwiek ograniczeń, nie ma żadnego sensu, jeśli nie bedziemy w stanie dotrzymać ich do końca życia. automatycznie w momencie wprowadzenia unikanych słodyczy czy tłuszczy, organizm zacznie szybko nadrabiać, magazynująć na "gorsze czasy" hehe. druga rzecz, że taki drakoński zakaz, predzej czy później musi prowadzić do rebelii, w postaci właśnie obkupienia się w tym wypadku słodyczami i opchania do nieprzytomności jedynym sposobem jest wprowadzenie zrównoważonej diety, bez żadnych skrajności! jedyne ograniczenia, to takie, jakie bedzeimy w stanioe dotrzymać do końca życia, czy to ze względu na zdrowie (zawarte w danym produkcie składniki ważne dla organizmu), czy ze względu po prostu na słabość do np. ciasteczek. najlepszym sposobem na spalenie tkanki tłuszczowej jest właczenie wysiłku fizycznego do planu dnia, tygodnia. słuchaj kochana rad starej anorektyczki diety i takie tam cuda wianki nie mają przede mna tajemnic hehe Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 12:57 ja juz chyba pisalam,ze brzydze sie ruchem w szerokim tego slowa znaczeniu. a slodycze kupuje pod wplywem stresu. kiedy jest wszystko w porzadku nie musze ich jesc. czarno widze swoja przyszlosc... Odpowiedz Link
grubaska20 Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 12:58 nie wiem, to może chociaz spróbuj zastepowac je nie wiem..suszonymi owocamina przykład, czy orzeszkami.. niby tez kaloryczne, ale zawsze lepsze to, niż słodycze Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:14 grubaska20 napisała: > nie wiem, to może chociaz spróbuj zastepowac je nie wiem..suszonymi owocamina > przykład, czy orzeszkami.. niby tez kaloryczne, ale zawsze lepsze to, niż > słodycze przed delicjami raczylam sie orzeszkami, ale szczesliwie nerkowce mi nie podeszly. ale wczesniej , na sniadanie , zjadlam salatke warzywna i banana. za sukces uwazam drugi tydzien prawie bez pieczywa. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:28 eee.. naprawde kocico, to do niczego nie prowadzi, przecież nie będzeisz już "niejadła" pieczywa do końca życia. nie wiem, nie wiem..a jako zapychacze, tak po prostu żeby coś porzuć, może spróbuj takie wafle ryżowe? no wiesz, kółka z brązowego ryżu, na przykład "goodfood". niewiele karii, a można zkleić dziób Odpowiedz Link
baba_krk Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 12:54 a ja już mogę polecić Ci to BPU, o którym wcześniej pisałam... dają niezły wycisk ))) Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:15 baba_krk napisała: > a ja już mogę polecić Ci to BPU, o którym wcześniej pisałam... dają niezły > wycisk ))) chyba rozejrze sie raczej za Herbalifem. Odpowiedz Link
ticoqp Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 12:56 delicje są do dupy - nie lubie galaretki Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:13 wiedziałam, że jesteśmy dla siebie stworzeni - ja wygryzam z delicji tylko galaretkę - widzisz jak do siebie pasujemy? będziesz mi obrzerał tą wstrętną czekoladę i obeschniętego biszkopta a dla mnie zostanie najlepsze! )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:18 to wygryzaj ja z drugiej strony od biszkopta i wyssij a ja zjem reszte)))) Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:16 ticoqp napisał: > delicje są do dupy - nie lubie galaretki i tu trafiles kula w plot - delicje sa waniliowe w bialej czekoladzie. to mnie zaintrygowalo i zmusilo do zakupu. na szczescie poprzestalam na czterech ciasteczkach. Odpowiedz Link
ticoqp Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:19 a to waniliowe to niby co? bez zelatyny????? pewnie się w wedlu na tasmie ....e eeeee nie napisze bo jeszcze nie zjesz)))) Odpowiedz Link
krysica Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:06 z tego człowiek nie utyje czego nie zje....hm Odpowiedz Link
pietrek666 Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:17 roman_tyczka napisała: > mam nadzieje,ze od tego chodzenia przynajmniej schudne Prędzej Ci się lakier na parkiecie przed tą szafą wytrze DD Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 13:21 pietrek666 napisał: > roman_tyczka napisała: > > > mam nadzieje,ze od tego chodzenia przynajmniej schudne > > Prędzej Ci się lakier na parkiecie przed tą szafą wytrze DD > nie wytrze, bo pokoj caly w wykladzinie dywanowej. Odpowiedz Link
grogreg Re: i szlag trafil odchudzanie 09.03.06, 16:24 Dlaczego chowasz sie do szafy aby zjesc ciastko? Reszta domownikow tez na diecie? Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 10.03.06, 09:47 grogreg napisał: > Dlaczego chowasz sie do szafy aby zjesc ciastko? > Reszta domownikow tez na diecie? nie ja sie chowam tylko ciastka, nie reszta domownikow , ale pracownikow. z pracy pisze. w domu nie mam czasu i ochoty na glupoty Odpowiedz Link
grogreg Re: i szlag trafil odchudzanie 10.03.06, 10:06 A pracownica sa na diecie, ze przed nimi ciastka chowasz? Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 10.03.06, 10:10 grogreg napisał: > A pracownica sa na diecie, ze przed nimi ciastka chowasz? pensji nie dostajemy od 3 miesiecy to i chodza niektorzy glodni. ja jestem na utrzymaniu meza, ale faceci maja rodziny i moze zony im ograniczaja dostep do lodowki. to musze chowac. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 09:52 hymen napisał: > Z szafą konkurujesz? gdzie tam szafie do mnie! Odpowiedz Link
hymen Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 09:58 roman_tyczka napisała: > hymen napisał: > > > Z szafą konkurujesz? > > gdzie tam szafie do mnie! Ciekawe, kto więcej delicji w sobie zmieści. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 10:05 hymen napisał: > roman_tyczka napisała: > > > hymen napisał: > > > > > Z szafą konkurujesz? > > > > gdzie tam szafie do mnie! > > Ciekawe, kto więcej delicji w sobie zmieści. wiadomo ze ja, szafa ma pojemnosc ograniczona. Odpowiedz Link
hymen Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 10:07 roman_tyczka napisała: > hymen napisał: > > > roman_tyczka napisała: > > > > > hymen napisał: > > > > > > > Z szafą konkurujesz? > > > > > > gdzie tam szafie do mnie! > > > > Ciekawe, kto więcej delicji w sobie zmieści. > > wiadomo ze ja, szafa ma pojemnosc ograniczona. Niekoniecznie. Zarówno z Ciebie jak i z szafy znikają rzeczy w niewyjaśnianych okolicznościach. Jesteś pewna, że masz wszystkie delicje, które wsadziłaś do szafy ) Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 10:12 hymen napisał: > > Niekoniecznie. Zarówno z Ciebie jak i z szafy znikają rzeczy w niewyjaśnianych > okolicznościach. Jesteś pewna, że masz wszystkie delicje, które wsadziłaś do > szafy ) moje rzeczy znikaja pod wplywem kwasow zoladkowych i nastepnie sa wydalane (oszczedze szczegolow) wiec wszsytko jest jasne (no, moze poza kolorem produktu przemiany materii). Odpowiedz Link
browanx Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 09:53 wiosna idzie, kobiety chyba zawsze to robią na wiosnę. Odpowiedz Link
hymen Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 10:06 browanx napisał: > wiosna idzie, kobiety chyba zawsze to robią na wiosnę. Mam wątpliwości ) Na lato, jesień i zimę chyba też. Odpowiedz Link
browanx Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 10:07 cały rok) może masz rację ale najbardziej chyba na wiosnę Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: A po kiegio ... chcesz się odchudzać??? 10.03.06, 10:06 browanx napisał: > wiosna idzie, kobiety chyba zawsze to robią na wiosnę. > no nie.bywaly czasy, kiedy chudlam i tylam na zyczenie. ale niestety to sie zmienilo. > > Odpowiedz Link
pazerny Re: i szlag trafil odchudzanie 10.03.06, 10:10 Ruchy frykcyjne tez daja duze spalanie Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: i szlag trafil odchudzanie 10.03.06, 10:13 pazerny napisał: > Ruchy frykcyjne tez daja duze spalanie to ja juz wole popedalowac. Odpowiedz Link
rachela180 Tyczko! Romanie! 10.03.06, 12:54 Przecież "tyczka" jesteś! To po co jeszcze się chcesz odchudzać?! Przytyj lepiej Odpowiedz Link