rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 17:40 )))) Pytał sie kot sowy Co słychać? Ach, co słychać? Powiedzże mi sowo Co słychać? Ach, co słychać? A sowa na to że nic! Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 17:50 kłócę się z jednym analfabetą na forum sosnowiec, już mnie kurwica dopadła. Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 17:57 nie, uważa, że trzymanie psa w bloku to sadyzm brrrrr.Rachela, to ten twój kolega co go zatrzymali? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3208056.html Odpowiedz Link
rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 17:59 Nie, mój kumpel jest Białorusinem, ma 20 lat. Fajny chłopak. Mam na wizytówce linka do jego bloga (Tumash) Odpowiedz Link
rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:03 Poczobuta spotkałam tylko raz. O niego też się martwię. Odpowiedz Link
rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:00 Hm, poniekąd go rozumiem, trzymanie bernardyna w 30-metrowym mieszkanku to przesada. Jak 30-metrowe, to lepszy pekińczyl. Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 18:03 rachela180 napisała: > Hm, poniekąd go rozumiem, trzymanie bernardyna w 30-metrowym mieszkanku to > przesada. Jak 30-metrowe, to lepszy pekińczyl. Rachela.On akurat uwziął się na rasę husky i nie idzie mu przetłumaczyć brrrr.Ja mam 50 m2 i dwa psy-boksera (około 25 kg wagi) i mastifa (około 65 kg wagi) i nie narzekam. Odpowiedz Link
rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:06 50 metrów to sensowna przestrzeń. I Twoje psy nie są bardzo wielkie. A są tacy, co w miniaturowym mieszkanku trzymają olbrzymie bydlę myślę, że np. bernardyn w bloku sie będzie męczył. Ja bym bardzo dużego psa nie trzymała w bardzo małym mieszkaniu. Odpowiedz Link
rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:20 W domu z ogrodem. To nie jest wybór: "moja dziupla albo schronisko". Gdyby w schronisku był mały pies, tobym go wzięła. Bernardyna nie, bo za duży. Oczywiście lepiej by mu było w mojej dziupli, niż w schronisku, ale jeszcze lepiej w domu z ogrodem. Potrzebni są tacy zapaleńcy ja Ty, by zmieniać mentalność ludzi. By nie brali szczeniaków "bo sliczne", tylko najpierw szukali w schronisku. Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 18:26 no dobra, z tym bernardynem to może przesadziłam, ale od rana już mnie kilka osób wkurzyło właśnie takim gadaniem, że pies w bloku to sadyzm itd ehh.Jadę zaraz do schroniska (jak mnie wpuszczą bo już niechętni jacyś), bo tam jest taki wilczurowaty pies z odgryzioną łapą i niestety, ponieważ ma bardzo marne szanse na adopcje (bo to taki pies "do ogrodu" właśnie -tak ludzie myślą), to wiem, że jeszcze trochę i zdechnie albo go uśpią Szkoda mi go strasznie, ta łapka cała zakrwawiona, paluszków nie ma eh.I patrzy tymi smutnymi oczętami (( Chciałabym żeby ktoś go zabrał, wyleczył....ale pewnie tak nie będzie i psiak umrze cierpiąc w dodatku z daleka od człowieka Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: ja jem 13.03.06, 18:29 jakie to potworneeeeee ja marzę o westie kiedys lubowałam się w wielkich psiskach wielkich a teraz się zestarzałam i tak wyszło Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 21:54 rachela180 napisała: > Ojej bierz go! nawet nie wiesz jak chętnie bym to zrobiła ale mam dwa psy a orsa nie wpuści do domu innego..mogłabym je rozdzielić, ale nie mam jak-całymi dniami jestem w pracy, w domu sporadycznie mnie widać (wyszłam o 7, wróciłam 5 minut temu, a zobacz, która jest godzina).Kurde, straszne to, ale będę się starać o jakiś domek...chociażby tymczasowy....kasy też brak na leczenie psiaka eh Odpowiedz Link
vandikia Re: Hop hooop!! jet tu kto???? nt. 13.03.06, 17:41 ja z doskoku, jak mam sile patrzec na ekran, bo sie kuruje pod kocem ) Odpowiedz Link
rachela180 Re: Hop hooop!! jet tu kto???? nt. 13.03.06, 17:47 Ło matko, a co sie stało?? Odpowiedz Link
vandikia Re: Hop hooop!! jet tu kto???? nt. 13.03.06, 17:49 wirus jakis, gorączka i oslabienie ale nie jest najgorzej, wiec licze na wylizanie sie ))) Odpowiedz Link
rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:50 No to witam a kumpel się nie odezwał boję sie ze siedzi to jego pierwszy raz dał się złapać z 2 gazetkami Odpowiedz Link
lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:52 witam a moze opija wyjscie? i podobno brak wiadomosci to tez dobra wiadomosc. trza pozytywnie myslec glowka do gory! Odpowiedz Link
rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:54 Oj wątpię to była "wewnętrzna KGB" - ci podlegają samemu Baćce Chłopak przez przypadek poszedł zobaczyć mecz hokeja (drużyna Baćki kontra Ktoś Tam), a mecz był obstawiony przez tajniaków (((( całe szczęście że nie miał większej partii bibuły Odpowiedz Link
lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:57 dziewczyno, wykonczysz sie, jak bedziesz tak mocno przezywala to, co sie tam dzieje; ja wiem, ze to nielatwo tak brac to na zimno, ale pamietaj tez o sobie i o swoich klopotach (czytalam o Tobie to conieco wiem!) Odpowiedz Link
rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:59 Tak juz mam ale wierzę, że go wypuszczą Odpowiedz Link
lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 18:01 aaa, no tak, czyli "ten typ tak ma" malo takich ludzi jak Ty na swiecie - milo, ze moglam Cie "poznac" )) Odpowiedz Link
rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 18:02 He he, do poduszki czytałam Słowackiego pacholęciem nieletnim będąc. Odpowiedz Link
lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 18:03 no to wszystko wyjasnia ) daj znac, jak sie dowiesz co z kumplem, oki? Odpowiedz Link
lena_zet Re: leeeeenaaaaaa 13.03.06, 18:10 a wysłałaś????? jejku, ja w pracy nie mogę wejść do skrzynki na gazecie, nie wiedzieć czemu mi się nie otwiera.Ale zaraz jadę do chałupy to zobaczę )))) Odpowiedz Link
vandikia Re: leeeeenaaaaaa 13.03.06, 18:22 ok )) wyslalam w zeszlym tygodniu ))) ale sa malowyrazne, moze w najbliższą sobotę bede miala okazje zrobic nowe )) Odpowiedz Link
vandikia Re: leeeeenaaaaaa 14.03.06, 09:54 a prosiłąs? gadalam z lena o tym wczesniej, wysle Ci z domu bo nie mam w pracy. Odpowiedz Link
mmagi nie denerwuj mnie,bom z dołem,jak miałam 14.03.06, 10:00 prosic?tak o,miało mi wpasc do głowy?? Odpowiedz Link
vandikia Re: nie denerwuj mnie,bom z dołem,jak miałam 14.03.06, 10:06 kilka razy pisalam o psiorach dobra nie marudz juz, no wysle wieczorem, a i tak sa kiepskiej jakosci i jakies lepsze bede moze miala w weekend. nie bucz mmagi, co Ci? pociesz się, że ja mam 3 dzien żołądkówki i ledwo żyję Odpowiedz Link