Dodaj do ulubionych

Hop hooop!! jet tu kto???? nt.

13.03.06, 17:37

Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 17:38
      ale jeszcze tylko chwilkę
      • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 17:40
        smile))))

Pytał sie kot sowy
        Co słychać? Ach, co słychać?
        Powiedzże mi sowo
        Co słychać? Ach, co słychać?
        A sowa na to że nic!
        • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 17:50
          kłócę się z jednym analfabetą na forum sosnowiec, już mnie kurwica dopadła.
          • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 17:52
            O co idzie??
            • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 17:55
              o psy, oczywiście
              • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 17:56
                A co??? Chce łachudra usypiać???
                • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 17:57
                  nie, uważa, że trzymanie psa w bloku to sadyzm brrrrr.Rachela, to ten twój
                  kolega co go zatrzymali?
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3208056.html
                  • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 17:59
                    Nie, mój kumpel jest Białorusinem, ma 20 lat. Fajny chłopak. Mam na wizytówce
                    linka do jego bloga (Tumash)
                    • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 18:01
                      a to przepraszam smile
                      • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:03
                        Poczobuta spotkałam tylko raz. O niego też się martwię.
                  • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:00
                    Hm, poniekąd go rozumiem, trzymanie bernardyna w 30-metrowym mieszkanku to
                    przesada. Jak 30-metrowe, to lepszy pekińczyl.
                    • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 18:03
                      rachela180 napisała:

> Hm, poniekąd go rozumiem, trzymanie bernardyna w 30-metrowym mieszkanku to
                      > przesada. Jak 30-metrowe, to lepszy pekińczyl.

Rachela.On akurat uwziął się na rasę husky i nie idzie mu przetłumaczyć
                      brrrr.Ja mam 50 m2 i dwa psy-boksera (około 25 kg wagi) i mastifa (około 65 kg
                      wagi) i nie narzekam.
                      • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:06
                        50 metrów to sensowna przestrzeń. I Twoje psy nie są bardzo wielkie. A są tacy,
                        co w miniaturowym mieszkanku trzymają olbrzymie bydlę sad myślę, że np.
                        bernardyn w bloku sie będzie męczył. Ja bym bardzo dużego psa nie trzymała w
                        bardzo małym mieszkaniu.
                        • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 18:07
                          wolałabyś go trzymać w schronisku?
                          • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 18:20
                            W domu z ogrodem. To nie jest wybór: "moja dziupla albo schronisko". Gdyby w
                            schronisku był mały pies, tobym go wzięła. Bernardyna nie, bo za duży.
                            Oczywiście lepiej by mu było w mojej dziupli, niż w schronisku, ale jeszcze
                            lepiej w domu z ogrodem.
                            Potrzebni są tacy zapaleńcy ja Ty, by zmieniać mentalność ludzi. By nie brali
                            szczeniaków "bo sliczne", tylko najpierw szukali w schronisku.
                            • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 18:26
                              no dobra, z tym bernardynem to może przesadziłam, ale od rana już mnie kilka
                              osób wkurzyło właśnie takim gadaniem, że pies w bloku to sadyzm itd ehh.Jadę
                              zaraz do schroniska (jak mnie wpuszczą smile bo już niechętni jacyś), bo tam jest
                              taki wilczurowaty pies z odgryzioną łapą sad i niestety, ponieważ ma bardzo
                              marne szanse na adopcje (bo to taki pies "do ogrodu" właśnie -tak ludzie
                              myślą), to wiem, że jeszcze trochę i zdechnie sad albo go uśpią sad Szkoda mi go
                              strasznie, ta łapka cała zakrwawiona, paluszków nie ma eh.I patrzy tymi
                              smutnymi oczętami sad(( Chciałabym żeby ktoś go zabrał, wyleczył....ale pewnie
                              tak nie będzie i psiak umrze cierpiąc w dodatku z daleka od człowieka sad
                              • ocean.niespokojny Re: ja jem 13.03.06, 18:29
                                jakie to potworneeeeee sad
                                ja marzę o westie
                                kiedys lubowałam się w wielkich psiskach wielkich a teraz się zestarzałam i tak
                                wyszło smile
                              • rachela180 Re: ja jem 13.03.06, 20:47
                                Ojej sad bierz go!
                                • lena_zet Re: ja jem 13.03.06, 21:54
                                  rachela180 napisała:

> Ojej sad bierz go!

nawet nie wiesz jak chętnie bym to zrobiła sad ale mam dwa psy a orsa nie wpuści
                                  do domu innego..mogłabym je rozdzielić, ale nie mam jak-całymi dniami jestem w
                                  pracy, w domu sporadycznie mnie widać (wyszłam o 7, wróciłam 5 minut temu, a
                                  zobacz, która jest godzina).Kurde, straszne to, ale będę się starać o jakiś
                                  domek...chociażby tymczasowy....kasy też brak na leczenie psiaka eh
    • vandikia Re: Hop hooop!! jet tu kto???? nt. 13.03.06, 17:41
      ja z doskoku, jak mam sile patrzec na ekran, bo sie kuruje pod kocem wink)
      • rachela180 Re: Hop hooop!! jet tu kto???? nt. 13.03.06, 17:47
        Ło matko, a co sie stało??
        • vandikia Re: Hop hooop!! jet tu kto???? nt. 13.03.06, 17:49
          wirus jakis, gorączka i oslabienie wink ale nie jest najgorzej, wiec licze na
          wylizanie sie wink)))
    • lajton przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:48
      • rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:50
        No to witam smile

a kumpel się nie odezwał sad boję sie ze siedzi sad to jego pierwszy raz sad dał
        się złapać z 2 gazetkami sad
        • lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:52
          witamsmile
          a moze opija wyjscie?
          i podobno brak wiadomosci to tez dobra wiadomosc. trza pozytywnie myslecsmile
          glowka do gory!
          • rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:54
            Oj wątpię sad to była "wewnętrzna KGB" - ci podlegają samemu Baćce sad

Chłopak przez przypadek poszedł zobaczyć mecz hokeja (drużyna Baćki kontra Ktoś
            Tam), a mecz był obstawiony przez tajniaków crying(((( całe szczęście że nie miał
            większej partii bibuły
            • lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:57
              dziewczyno, wykonczysz sie, jak bedziesz tak mocno przezywala to, co sie tam
              dzieje; ja wiem, ze to nielatwo tak brac to na zimno, ale pamietaj tez o sobie
              i o swoich klopotach (czytalam o Tobie to conieco wiem!)
              • rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 17:59
                Tak juz mam sad

ale wierzę, że go wypuszczą smile
                • lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 18:01
                  aaa, no tak, czyli "ten typ tak ma"
                  malo takich ludzi jak Ty na swiecie - milo, ze moglam Cie "poznac" smile))
                  • rachela180 Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 18:02
                    He he, do poduszki czytałam Słowackiego pacholęciem nieletnim będąc.
                    • lajton Re: przyszlam dopiro:) 13.03.06, 18:03
                      no to wszystko wyjasnia wink)
                      daj znac, jak sie dowiesz co z kumplem, oki?
    • vandikia Re: leeeeenaaaaaa 13.03.06, 18:04
      jak Ci sie podobaja moje male psowia? wink)))
      • lena_zet Re: leeeeenaaaaaa 13.03.06, 18:10
        a wysłałaś????? jejku, ja w pracy nie mogę wejść do skrzynki na gazecie, nie
        wiedzieć czemu mi się nie otwiera.Ale zaraz jadę do chałupy to zobaczę smile))))
        • vandikia Re: leeeeenaaaaaa 13.03.06, 18:22
          ok wink)) wyslalam w zeszlym tygodniu wink))) ale sa malowyrazne, moze w najbliższą
          sobotę bede miala okazje zrobic nowe wink))
          • mmagi Re: leeeeenaaaaaa 14.03.06, 09:51
            świnio do mnie nie wysłałastongue_outsad(
            • vandikia Re: leeeeenaaaaaa 14.03.06, 09:54
              a prosiłąs?
              gadalam z lena o tym wczesniej, wysle Ci z domu bo nie mam w pracy.
              • mmagi nie denerwuj mnie,bom z dołem,jak miałam 14.03.06, 10:00
                prosic?tak o,miało mi wpasc do głowy??
                • vandikia Re: nie denerwuj mnie,bom z dołem,jak miałam 14.03.06, 10:06
                  kilka razy pisalam o psiorach
                  dobra nie marudz juz, no wysle wieczorem, a i tak sa kiepskiej jakosci i jakies
                  lepsze bede moze miala w weekend.
                  nie bucz mmagi, co Ci? pociesz się, że ja mam 3 dzien żołądkówki i ledwo żyjęwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka