Dodaj do ulubionych

kto mi powie co mogłam kliknąć?

21.03.06, 14:38
że mi winamp nie działa?? głosnosc na kompie ok, na winampie tez niby ok, a
nic nie slysze? crying
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:39
      vandikia napisała:

> że mi winamp nie działa?? głosnosc na kompie ok, na winampie tez niby ok, a
      > nic nie slysze? crying

mam tak samo jak Ty sad(
      • vandikia Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:40
        no szit ;/
        a ja chcialam sie zrelaksowac przed wyjsciem na tą pizdzielnicę wink
        • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:41
          jaka tam piździelnica, całkiem hmmmm.... zimowo, a nie qrna wiosennie sad
          • vandikia Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:43
            no właśnie piździ wink))
      • baba_krk kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 14:42
        jak tam zdrówko u szanownej Pani?
        • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 14:44
          baba_krk napisała:

> jak tam zdrówko u szanownej Pani?

u mła????? oki, ujdzie w tłumie, a zważywszy, że już jestem po 3 przecenie
          całkiem nieźle smile))
          • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 14:51
            nie obraziłabym się gdybyś napisała kiedyś jakiegoś plotkarskiego maila, bo tak
            się na forum mijamy, że ja nawet nie mam pojęcia co u Ciebie słychać tongue_outP
            • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 14:54
              postaram się, ja prawie w ogóle nie wchodzę na forum sad(((
              • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:03
                to może odpal czasami gg smile))
                ja ostatni tydzień też miałam niesprzyjający forumowym plotkom, ale już jest
                lepiej smile
                • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:05
                  a co się staneło?
                  • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:06
                    a dużo tongue_outP
                    ale to nie jest rozmowa na forum, wszak i mnie tu szpiegują wink))
                    • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:08
                      boszzz, co się dziejesad(((( to napisz na @ może
                      • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:20
                        gdzieś za 10 min. skocz na @ bo to będzie dłuuuugi mail smile
                        • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:21
                          baba_krk napisała:

> gdzieś za 10 min. skocz na @ bo to będzie dłuuuugi mail smile

oki, jerstem cierpliwa
                          • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:48
                            poszło smile))
                            cholercia jakiś esej mi wyszedł, wybacz tongue_outP
                            • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:49
                              baba_krk napisała:

> poszło smile))
                              > cholercia jakiś esej mi wyszedł, wybacz tongue_outP

chyba tak, bo tyle czasu czekałam. Juz idę na @
                              • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:57
                                a ja pierwszy raz użyłam opcji "nie pokazuj postów nieprzyjaciela" i to
                                faktycznie działa smile))))
                                już jej tu na forum nie widzę wink))) mała rzecz a cieszy big_grin
                                • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 15:58
                                  idź na @, a kto to taki?
                                  • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 16:16
                                    już Ci napisałam w mailu smile))
                                    • mamba30 Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 16:20
                                      i masz odp.
                                      • baba_krk Re: kopę lat :))))))))))))))))))) 21.03.06, 16:32
                                        Ty też smile))
                                        miłego popołudnia Kochana i dzięki za wszystko smile))
                                        niestety muszę chwilowo zniknąć z forum - obowiązki mnie wzywają i wbrew
                                        pozorom NIE JEST to wysikanie psa ani jedzenie tongue_outPP
    • pietrek666 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:41
      A np. przycisk "Mute" smile
      • vandikia Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:45
        no dooobra a gdzie to jest? wink) bo jak na pasku , to nie mam wyciszenia wink
        • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:46
          vandikia napisała:

> no dooobra a gdzie to jest? wink) bo jak na pasku , to nie mam wyciszenia wink

mi w ogóle zniknęła część skórki sad((
          • vandikia Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:48
            qrde probowalam z wmplayer i tez nie da rady ;/ a w ogole to mi tak dzis
            muuuuli ta gazeta, ze mnie juz zaczynam miec dosc ;/
          • pietrek666 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 15:09
            mamba30 napisała:

> mi w ogóle zniknęła część skórki sad((

Czyli co? Obrzezałaś cuś sobie big_grinDD
            • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 15:10
              a jak, chlastu chlastu, pozbyła się baba balastu smile)
        • six_a Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:47
          na klawiaturze - taki przekreślony głośniczek, albo głośność (też na
          klawiaturze), albo ręcznie na głośniku?
          • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:51
            six_a napisała:

> na klawiaturze - taki przekreślony głośniczek, albo głośność (też na
            > klawiaturze), albo ręcznie na głośniku?

już zreperowałam, musiał synowiu coś namieszać
            • vandikia Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:53
              a ja nie i do tego jestem zajebista, bo 1 raz w zyciu wyłączyłam z klawiatury
              komputer, hak z tym nie bede sluchac wink
              • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:55
                a masz na winampie skórkę w całości???
                • vandikia Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 14:58
                  mam w całości, ale mówię Ci, ze inny program też mi nie działa, więc chyba coś
                  ogólnie na kompie spieprzyłam wink
                  • mamba30 Re: kto mi powie co mogłam kliknąć? 21.03.06, 15:05
                    to i ja nic nie poradzę sad(
    • monalisa.pl ustaw sterowniki 21.03.06, 14:42
      czasami tak jest
      • vandikia Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:44
        jaśniej proszę wink
        • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:49
          wiecej nie wiem, ale moj chlop zawsze tak mowi jak glosu nie słychacsmile
          wiem tylko ze trzeba wejsc w ustawienia w danym programie do odtwarzania filmów
          i tam powinny byc , albo jak juz odpalisz film kliknij prawym przyciskiem i
          szukaj w ustawieniach - a jak to nie poskutjkuje to napisz a ja zadzwonie do
          chlopa i mi powie dokladnie co sie robi w takich przypadkach
          a swoja droga az dziwne ze nie ma tu na forum zadnego informatyka - a przecize
          tylu tu facetówsmile))
          • six_a Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:53
            kucharek zawodowych też niet, a tyyyyyle kobiet.
            to mi przypomina, że muszę obiad wyprodukować smile
            • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:55
              to kolejny faktsmile)) ale my zawsze wspolnymi silamy do czegos dojdziemy w
              kwestii gotowania a co do informatyki to juz gorzejsmile a nóż...
          • vandikia Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:54
            dzieki mona, no mój facet to informatyk, ale sie dodzwonic nie moge do niego ;/

popróbuję później bo juz nie mam teraz cierpliwosci wink
            • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:55
              hihi moj tez informatyksmile i Bogu Dziekuje za niego i jego umiejetnoscismile
              • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:56
                monalisa.pl napisała:

> hihi moj tez informatyksmile i Bogu Dziekuje za niego i jego umiejetnoscismile

o fuck, i mój pyton informatyk, posiali ich czy jak??? smile)
                • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:57
                  a moze to jeden i ten sammmmmmmmmm?????????????????tylko my nie wiemy smile))))))
                  {zart}
                  • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 14:58
                    hmmm.... mojego teraz nie ma obok mnie i nie będzie do 19.... a jak tam Twój?smile
                    • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:00
                      moj na targach do 20smile) o-ołłłsmile
                      • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:03
                        monalisa.pl napisała:

> moj na targach do 20smile) o-ołłłsmile

he he.... znaczy się z vandikia siedzi, tak mi wyszło drogą dedukcji smile)
                        • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:05
                          tak i mi wyszło i nie chce wyjsc inaczejsmile))
                          ciekawe tylko co za film na gwałt vanda probowala odpalicsmile napewno jakis
                          brzydkismile
                          no w koncu sama nie bedzie go ogladacsmile
                          • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:06
                            he he, fikołka pewnikiem, a potem ściemnia, że niby muzy chciała posłuchać smile
                            • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:07
                              a jaksmile a informatyk chyba ma rece zajete ze sam tych sterownikow nie moze
                              poustawiacsmile)))
                              • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:08
                                monalisa.pl napisała:

> a jaksmile a informatyk chyba ma rece zajete ze sam tych sterownikow nie moze
                                > poustawiacsmile)))

ciekawe gdzie je łajza trzyma teraz smile))
                                • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:12
                                  napewno nie na klawiaturze smile)
                                  • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:13
                                    właśnie, aż Łonda zamilkła smile))
                                    • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:14
                                      pewnie dochodzismile) do tego problemu z kompem oczywisciesmile)))
                                      • mamba30 Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:15
                                        aż Jej głosu zabrakło smile))))))))))))))))))))))))0
                                        • monalisa.pl Re: ustaw sterowniki 21.03.06, 15:16
                                          byc moze nie moze teraz mowicsmile)))))ani pisacsmile)))
                                    • vandikia właśnie już doszłam ;))))))) 21.03.06, 15:16
                                      do automatu z kawą i wróciłam hehehe
                                      • mamba30 Re: właśnie już doszłam ;))))))) 21.03.06, 15:18
                                        i jak było??????>
                                        >
                • vandikia aaaa no extra zmien nazwe forum na: 21.03.06, 15:00
                  zboczuchy i informatycy wink)))
                  • mamba30 Re: aaaa no extra zmien nazwe forum na: 21.03.06, 15:04
                    vandikia napisała:

> zboczuchy i informatycy wink)))

a te zboczuchy to niby my??smile)
                    • monalisa.pl Re: aaaa no extra zmien nazwe forum na: 21.03.06, 15:06
                      oooooo nieeee nie zgadzam sie smile zywa i otwarta na nowe to moze jestem ale
                      zeby od razu zboczonasmile bez przesadysmile
                      • mamba30 Mona, a ja mam Twoją fotę, czy nie?? n/t 21.03.06, 15:09

• monalisa.pl nie masz:-)ale moze miec-mam piekna fote:-) 21.03.06, 15:13
                          • mamba30 Re: nie masz:-)ale moze miec-mam piekna fote:-) 21.03.06, 15:13
                            dawaj, ino gibko smile))
                            • monalisa.pl no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:16
                              • vandikia jestes piękna ;D 21.03.06, 15:18

• monalisa.pl nieskromnie napisze: WIEM:-) 21.03.06, 15:21
                              • mamba30 Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:19
                                świnia smile)))))))) inne miałam na myśli smile))))
                                • monalisa.pl Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:21
                                  inne mam smile a co chcesz na maila ???
                                  • mamba30 Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:21
                                    monalisa.pl napisała:

> inne mam smile a co chcesz na maila ???

jak nie jak tak, dawaj smile
                                    • monalisa.pl Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:22
                                      poszukam tylko czegos fajnego z moich sesji w Vogue i podeslesmile)
                                      • mamba30 Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:25
                                        he he... ja sie mogę zrewanżować sesją z Gościa Niedzielnego smile)))
                                        • monalisa.pl Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:27
                                          wink)))))))))))))))))))
                                          a to nie Ty jestes tą spikierką co zapowiada "romowy niedokonczone" na tv
                                          trwamsmile)))?????
                                          • mamba30 Re: no spojrz w moja wizytowke:-) 21.03.06, 15:32
                                            monalisa.pl napisała:

> wink)))))))))))))))))))
                                            > a to nie Ty jestes tą spikierką co zapowiada "romowy niedokonczone" na tv
                                            > trwamsmile)))?????

musiałaś mnie zdradzić?????
                                            • monalisa.pl upsssssssssssssss 21.03.06, 15:34
                                              • mamba30 Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 15:35
                                                wysłałaś już tre sesję??????
                                                • monalisa.pl Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 15:38
                                                  nie, foty mam w domu, w pracy na kompie nie trzymam takich osobistych rzeczysmile
                                                  • mamba30 Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 15:39
                                                    wiśnia, obiecałaś, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad((
                                                  • monalisa.pl Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 15:41
                                                    jak to obiecalamsmile???myslalam ze wystarczy ci zdjecie swinkismile
                                                    ok zaraz cos wymysle ale obicaj ze nie pokazesz nikomusmile??
                                                  • mamba30 Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 15:50
                                                    monalisa.pl napisała:

> jak to obiecalamsmile???myslalam ze wystarczy ci zdjecie swinkismile
                                                    > ok zaraz cos wymysle ale obicaj ze nie pokazesz nikomusmile??

no wiesz?????????? jaki byłam mała to pokazywałam, ale teraz to już się
                                                    wstydzę. Nie rób scen, jeszcze nigdy mamba nikogo nie zawiodła, popytaj się smile
                                                  • monalisa.pl Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 15:53
                                                    spoko spoko idz za 5 min na @ wysłałam Ci cos z koncówki zeszlego rokusmile
                                                  • mamba30 Re: upsssssssssssssss 21.03.06, 16:00
                                                    wery fenkju smile) a kcesz moje i Pytona ślubne?
                                                  • monalisa.pl kcem kcem:-))jedziesz 21.03.06, 18:03
    • mmagi w nos sie kliknij:P...............;)))) 21.03.06, 15:21

• mamba30 Re: w nos sie kliknij:P...............;)))) 21.03.06, 15:21
        mmagi napisała:

>

lepiej w cipkę smile)
        • mmagi tam to ja chłop tęgo kliknie;-))) 21.03.06, 15:23

• vandikia Re: tam to ja chłop tęgo kliknie;-))) 21.03.06, 15:27
            sama się kliknę jak będę chciała wink)))
            • mmagi zbok:-) 21.03.06, 16:10

• vandikia już zrobiłam 21.03.06, 15:26
      musiałam jakoś wcisnąć balans na zero, qrd taka prosta rzecz wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka