veeto1 31.03.06, 19:30 Ma ktoś osławione zdjęcie butów Kaczyńskiego? Nie mogę znaleźć tej fotki nigdzie, a jestem żywo zainteresowana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach sznurowadeł ? btxt 31.03.06, 19:31 veeto1 napisała: > Ma ktoś osławione zdjęcie butów Kaczyńskiego? Nie mogę znaleźć tej fotki > nigdzie, a jestem żywo zainteresowana. > Odpowiedz Link
veeto1 Re: sznurowadeł ? btxt 31.03.06, 19:34 Dokładnie tak. Chodzi w necie zdjęcie (pokazywane też w tv 24) Jarosława K. udzielającego wywiady. Niby wszystko cacy, ale zbliżenie na buty ukazuje złachane kamaszki sznurowane co druga dziurka z lekka podartą sznurówką. Cos pięknego. Chłop mój nie widział i nie dowierza, choć jeśli chodzi o Jarosława K. jest w stanie uwierzyć we wszystko. Odpowiedz Link
veeto1 Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:38 Acha, a co to jm, bo jakieś zaciemnienie mam? Odpowiedz Link
gres81 Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:39 tu: www.joemonster.org/article.php?sid=5741 Odpowiedz Link
baba_krk proszę :))) 31.03.06, 19:38 img131.imageshack.us/img131/8008/takiebuty4fy.jpg Odpowiedz Link
baba_krk Re: proszę :))) 31.03.06, 19:44 nie ma za co ) lepiej chlupnij moje zdrowie bo mnie chyba jakaś zaraz łapie (( Odpowiedz Link
baba_krk Re: proszę :))) 31.03.06, 19:52 dzięki sama za siebie dzisiaj też wypiję, bo mnie niestety impreza czeka, z której nie dam rady się wykręcić... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach przesadzacie 31.03.06, 19:42 w koncu jaka twarz - takie buty. facet smiesznie wygladalby w jakis swiecacych lakierkach kiedy na glowie taki nielad. poza tym dobrze swiadczy o wlascicielu,ze skupia sie na wazniejszych sparwach , a nie na wygladzie, ktory ma znaczenie wzgledne. "Co ja robię tu, co ja tutaj robię". Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: proszę :))) 31.03.06, 19:47 widze, że z drugiego buta też mu wisi sznurowka Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:45 ja raz w Fakcie widziałam zbliżenie na zęby jarosława - takie czarne, zgniłe słupki. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:46 pierozek_monika napisała: > ja raz w Fakcie widziałam zbliżenie na zęby jarosława - takie czarne, zgniłe sł > upki. retusz Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:49 może i tak, ale jestem skłonna uwierzyć, że to wlasnie ma w buzi. Zgnite słupki. lump jeden Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:51 pierozek_monika napisała: > może i tak, ale jestem skłonna uwierzyć, że to wlasnie ma w buzi. Zgnite słupki > . > lump jeden > wiesz, mnie zycie nauczylo,ze nie uwierze, poki nie zobacze. tak samo bedzie z Panem Bogiem Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:56 no ale czy te spróchnialce nie pasują dojego ogólnego wizerunku? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Szukam sznurówek 31.03.06, 19:58 pierozek_monika napisała: > no ale czy te spróchnialce nie pasują dojego ogólnego wizerunku? generalnie wszystko nadaje sie do wymiany. ale wiesz, tak sobie ogladam ten wspolczesny swiat i patrze, jakie wariactwo jest na punkcie idealnego wygladu. sama popadlam frustracje, popdam w nia co srode, kiedy ogladam kolejny odcinek "zostac labedziem". to jest chore.a zeby trzeba leczyc i buty miec zawsze wypastowane. Odpowiedz Link