reniatoja 19.04.06, 16:07 Ja już przekroczyłam magiczne 100 cm. A Wy, drogie panie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:11 a jak sądzisz? Małpa. Mogłaś se chociaż dodac parę centymetrów dla poTCZymania koleżanki na duchu, a nie tak z ta 60 - tką wyjeżdzać od razu Przede mną jeszcze 75 dni przybierania w talii (że na wadze tez, to nie wspomnę). Odpowiedz Link
reniatoja Re: reniuszku 19.04.06, 16:13 to tym bardziej spadaj z mojego wątku )) Aleś jest normalnie. Odpowiedz Link
lena_zet Re: reniuszku 19.04.06, 16:13 ale spoko, nie martw się-też byłam gruba będąc w ciąży ))) teraz bij Odpowiedz Link
ticoqp Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:11 Ty masz lenin chyba puchline głodową?))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:11 ticoqp napisał: > w czasie wzwodu pytasz? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:12 świnia )))))) a już cała spięta czekałam na prawidłową odpowiedź Odpowiedz Link
scarlett_kapusta Re: Ile macie w talii? 23.04.06, 15:19 scarlett o'hara miala w talii 17 ale cali... co daje 34 cm chyba. ja mam dwa razy tyle Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 08:12 spięta? ja czekałam spocona! Odpowiedz Link
reniatoja Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:14 Aha, bo juuż sobie wyobraziłam, że Ci wzwód z pępka wychodzi i... no tak raczej srednio mnie to podkręciło )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:22 jak wzwód to tylko z ucha wychodzi)))) teraz lepiej? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:15 ajajaj.. a nie za dużo trochę? najwiekszy obwód brzucha w ciąży miałam 93cm, teraz jakieś 66.. brr! aaaale ja to zmienię! pozdrawiamy mamę i jej dziecię, mama i jej dwuzębne dziecię Odpowiedz Link
reniatoja Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:18 No za dużo, też mi sie tak wydaje. Z Justynka miałam tyle przy porodzie. A w dodatku teraz nie przytyłam tak dużo, 8 kilo na razie, nie wiem czemu mam takie straszne wymiary. To znaczy ten jeden wymiar, resztę mam włąściwie bez zmian. Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:18 może masz dużo więcej wód płodowych?a przy Justynie miałaś sporo mniej? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:20 sporo mniej czego? Przy J miałam 102 w pasie w ostatnim dniu ciaży. teraz mam też 102, ale jeszcze dwa miesiace ciąży z hakiem przed sobą. Starosć, lenka, starość. No i może wiecej tych wód, nie wiem. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:22 jeżu, czyli potwierdza sie moja teoria, że w drugiej ciąży, kobieta rozłazi się już abrdziej niż w pierwszej( na szczęście renia to juz bliżej niz dalej Odpowiedz Link
kasitza Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:30 w makao dwoma taliami, rozkladamy po dziesiec na lebka, bez jokerow Odpowiedz Link
xy2 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:29 kasitza napisała: > gramy w wojne, bez jokerow! W pokerze też ich nie ma i wystarcza 24 Odpowiedz Link
xy2 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:36 W remika dawniej dobrze grałam w pokera jeszcze lepiej, ale od lat nie gram w karty, czasem towarzysko w remika Odpowiedz Link
reniatoja Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 16:26 talia bez jokerów nie ma sensu, wszak joker jest lepszy niz as w rekawie. Np w remiku. Odpowiedz Link
vandikia Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 21:28 no wlasnie mi sie wydawalo, ze troche wyzej niz w pasie ale nie powiem ile mam, bo wstyd Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 22:08 Ło matko! Własnie sprawdziłam i mam stanowczo za sporo, w końcu jestem już 6 tygodni po porodzie! Trza się zabrać za siebie Odpowiedz Link
veeto1 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 22:13 Jak Ty masz za dużo, to co ja mam powiedzieć? Odpowiedz Link
bobby.peru1 Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 22:35 a ja mam najmniej , widac moje cwiczenia brzucha i dieta przynosa efekty, sluze porada Odpowiedz Link
browanx Re: Ile macie w talii? 19.04.06, 22:55 no to radź pan siłownia odpada, leniem jestem i chemia też. Odpowiedz Link
chlopiec.o.waskiej.talii po 1 dieta 20.04.06, 21:58 uswiadomcie sobie ze dieta jest wazniejsza niz cwiczenia!!! znam wiele osob ktote cwicza po 4 godziny dziennei inntensywnie na silowni biegaja itp a potem przychodza i zra jak swinia i z powrotem uzupelniaja deficyt kaloryczny i wrecz tyja uswiadomcie sobie tez ze miesnei waza wiecej od tluszczu , wiec jesli na silowni rozbudujecie muskulalature i spalicie tluszcz tomozecie wazyc jeszce wiecej niz przed sa niestety osoby ktore bez chemi nie schudna niewiedomo co by robily, takie geny poprostu, baa sa nawet osoby ktore z chemia maja duzy klopot aby schudnac, ale do pewnego poziomu napewno uda sie schudnac oczywiscie nei kazdy moze miec figure jak modelka ,model czy kulturysta , osobiscie dla mnie pojecie sczuply oznacza co inego niz dla was, dla mnie szczuply to facet ktory mam tak amalo tlusczu ponizej 5% w organizmie ze widac mu prazki na posladkach czyli rejonie gdzie tluszc schodzi ostatni, ROZMIESZCENIE TLUSZCZU:teraz bardzo wazny aspekt, chudnac powinnismy tracic tluszc zrownomierni eprawda? nic bardziej mylenego, zazwyczaj osoba majaca najwiecej tlusczu np na dupie wogole go nie straci, schudnie wszedzie tylko nie tam, zostaje liposukcja ,ewentualnie hormonalna manipulacja, ok ide do kibla c.d.n. Odpowiedz Link
milciolek Re: po 1 dieta 21.04.06, 12:16 heja dieta na pewno jest wazna chlopie .ale tez cwiczenia...no rzecz jasna jesli po nich sie nie pójdzie i nie nazre jak wieprz...takie sa realia co nie...no bo kto po cwiczeniach nie jest glodny?/no? ale tan kto ma silna wole potrafi...ja potrafie choc sie mecze jak huj ale potrafie post zachowac... geny maja role w odchudzaniu bo sa nam przypisane...ale wez sobie naprzyklad kogos kto na serio chce schudnac i ma daleko w dupie geny...po prostu taki ma cel i jak go nie osiagnie to tyle,kaplica.trzeba miec motywacje...a co do tej twojej teorii ze jesli ktos ma duzo tluszczu na dupie...no moze schudnac,,tak tak kolego moze..tylko musi dobrze ja wycwiczyc!jak sie chce to to tluszczydlo ze wszad zniknie tylko trzeba sie o to postarac... pozdrawiam sylwus Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 08:14 no to wal te porady! chętnie pozbędę się części wymiaru (zawsze!) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 08:15 a ja nie wpadłam na to żeby zmierzyć obwód brzucha w ciąży i teraz (przez ciebie!) bardzo żałuję. mogę ewentualnie sprawdzić spodnie. ale ja miałam malutki brzuch Odpowiedz Link
krysica Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 08:51 Ja mam 55 a tej magicznej cyfry nie będzie mi dane przekroczyć nigdy ( zazdroś przemawia przeze mnie )......chyba ze sie upase na maksa...) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 09:03 a ile masz wzrostu chudzino? Odpowiedz Link
krysica Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 09:13 168 - chorowałam troche i jakoś sie nie da mi przytyć... Odpowiedz Link
raduch Re: To nie fair 20.04.06, 09:47 dzikoozka napisała: > zadawać takie pytania po świętach!! A co? Renia jest prawosławna, czy jak? Odpowiedz Link
raduch Re: To nie fair 20.04.06, 09:53 dzikoozka napisała: > Renia jest ciężarówka a ja objedzona.... Ale pewnie chętnie zamieniłybyście się miejscami. Eee, dla mnie to za skomplikowane. )) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To nie fair 20.04.06, 09:55 nieeeee nie lubię być w ciaży. Dziecko mieć i owszem, ale być w ciaży to nie )) Odpowiedz Link
hymen Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 11:02 reniatoja napisała: > Ja już przekroczyłam magiczne 100 cm. A Wy, drogie panie? Ja mam 104, brakuje Ci 4 cm. Musisz popracować. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ile macie w talii? 20.04.06, 14:40 Renia pomimo , że mam dużo mniej niż ty w pasie , to takich cm jak Ty masz ja Ci zazdroszczę bardzo bardzo )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Ile macie w talii? 21.04.06, 09:14 kilka lat temu miałam 58 cm. ale to już dawne czasy (( Odpowiedz Link
mamba30 Re: Ile macie w talii? 21.04.06, 09:18 ja coś kole 53, a jak ważyłam 48 kg. to nie mam pojęcia, ile miałam w pasie, ale zapewne niewiele ) Odpowiedz Link
xy2 Re: Ile macie w talii? 21.04.06, 09:20 53 to była moja ulubiona waga, ani za dużo ani za mało Odpowiedz Link
mamba30 Re: Ile macie w talii? 21.04.06, 09:22 Ty masz chyba tyle samo wzrostu co ja??? Odpowiedz Link