vandikia Re: jak??:-) 25.04.06, 13:51 pisalam juz kiedys ) bierzesz to buzi lód na chwile i potem bierzesz do buzi cos innego na chwile potem bierzesz np dobrze ciepłą herbatę do buzi i potem coś innego i tak na zmianę na efekt nie trzeba dlugo czekac hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: Ice Tea :) 25.04.06, 13:55 zrob zrob, zapomnialam o jednym waznym punkcie zabawy, facet musi miec zawiazane oczy i nie wiedziec co to jest )) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ice Tea :) 25.04.06, 13:57 vandikia napisała: > zrob zrob, zapomnialam o jednym waznym punkcie zabawy, facet musi miec > zawiazane oczy i nie wiedziec co to jest )) Znasz więcej takich zabaw?? DD Odpowiedz Link
vandikia Re: wlasnie:-)??? 25.04.06, 13:58 no ta i bede pierwsza zboczona zaraz po matce zalozycielce na forum, nie ma mowy ))) jak sie zastanowicie to na pewno wam cos wpadnie do glowek )) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: wlasnie:-)??? 25.04.06, 13:59 zabawa w zwiazywanie juz mi sie znudzila teraz ice tea uskutecznie Odpowiedz Link
vandikia Re: wlasnie:-)??? 25.04.06, 14:00 ehehehe ale potem musisz mi zdac relacje )) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: wlasnie:-)??? 25.04.06, 14:01 monalisa.pl napisała: > zabawa w zwiazywanie juz mi sie znudzila teraz ice tea uskutecznie Ja też D Odpowiedz Link
vandikia Re: Ice Tea :) 25.04.06, 13:58 coś tam znam, ale nie moge zdradzic odrazu wszystkich top sikretów, w ogole to przez Mambe i ten jej watek ))) Odpowiedz Link
lajton Re: Ice Tea :) 25.04.06, 13:58 no rzeczywiscie, powinnam mu galy zakryc, bo nigdy do seksu z nim nie zabieralam sie razem z lodem i herbata, dziwowalby sie a ktos mi gadal, ze bierze sie tez taki listek o samku mietowym (Orbit), rozplaszcza na podniebieniu (bo do tego sluzy), a pozniej bierze sie to cos do buzi i niby doznania u faceta tez sa zaskakujace (nie probowalam) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ice Tea :) 25.04.06, 13:59 albo hallsy )) nie bierz tylko pasty do zębów ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ice Tea :) 25.04.06, 14:01 no wlasnie, lepiej tego nie robic, mozna miec uraz potem do konca zycia, impotencja murowana ) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ice Tea :) 25.04.06, 14:00 lajton napisała: > > a ktos mi gadal, ze bierze sie tez taki listek o samku mietowym (Orbit), > rozplaszcza na podniebieniu (bo do tego sluzy), a pozniej bierze sie to cos do > buzi i niby doznania u faceta tez sa zaskakujace (nie probowalam) > A ja słyszałam , że właśnie mięta nie jest dobra bo może podrażnić mu główkę heheh Odpowiedz Link
juleczka4 Mineralka :)) 25.04.06, 13:44 Do wyboru: www.se.com.pl/stare/testyk/woda1.JPG www.se.com.pl/stare/testyk/woda2.JPG www.se.com.pl/stare/testyk/woda8.JPG D Odpowiedz Link