c.eastwood 29.05.06, 12:36 jak patrzę co sie dzieje z ruchem kołowym w wawie to ja pierdolę, kurwa normalnie kurwa chuj jak tu jeździć juz wolałbym rowerem ale te jebane chuje ścieżek nie budują Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:39 tramwaje są jak nieczynne teżewe jeżdżą 30 na godzinę Odpowiedz Link
rosalba Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:40 Czepialski - pepegi na nogi i w miasto na piechotę! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:41 nie mam pepegów i kurwa chce jeździć, na piechotę to se na siłownię pójdę Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:42 no własnie jeszcze jebie jak murzynowi z rozpora ( przepraszam afroamerykanów ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a co robil twoj nos w murzynskim rozporku? 30.05.06, 09:50 c.eastwood napisał: > no własnie jeszcze jebie jak murzynowi z rozpora ( przepraszam afroamerykanów ) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:46 samochody dobre są w porzadku i euro city czasem też Odpowiedz Link
rosalba Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:46 hu hu! wymagający! Ktos mi powie czemu mając na sobie 2 swetry trzęsę się z zimna??? Odpowiedz Link
onlyju Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:49 bo się namarzłaś w 180. dlatego auta to komfort. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:56 kiedyś jechałem takim gadajacym 33, nawet fajny i nie za brudny Odpowiedz Link
onlyju Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:48 Rosa, wierz mi. Jak się człowiek do własnego auta z tramwaju przesiada, to jakby go obuchem w łeb walnąć. Inna jakość jest. Inne doznania, powietrze, perspektywa. Odpowiedz Link
onlyju Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:39 "włączam sobie radio i słucham, jak stoją te chuje w tych jebanych korkach". jak wsiadam na rower, mam ochotę utrudniać życie zmotoryzowanym. jak wsiadam do auta, mam ochotę rozjeżdżać tych rowerzystów pierdolonych. matki Polki z wózkami i rowerzyści: uzurpatorzy przestrzeni. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:41 ja jak jadę na rowerze to nienawidzę samochodziarzy ale w drugą mańkę to nie działa ale jak mi wjedzie na droge to i w mordę dać mogę dać Odpowiedz Link
onlyju Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:45 wpłynąłem na szeroki przestwór oceanu... a tam same baby za kółkiem. ciężko się z nimi kooperuje na drodze. wredniejsze są. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:48 ładnie pachniesz co to jest? - wyciąg z fiuta kiedyś widziałem , jak baba wymyślała kierowcy autobusu i podjeżdżała tak, żeby widział jej gesty. I jebana na końcu wjechała w samochód przed sobą . Tak sie kurwa zagapiła Odpowiedz Link
onlyju Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:52 durna. głupia cipa. ja widziałam w tamtym roku, jak się z moim wówczas partnerem na trasie warszawa - gdańsk ścigały dwie blondfarba-cizie beją trójką. partner miał auto lepsze, szybsze, ale one chciały chyba fiutem w twarz, bo tak wyleciały na jednym z zakrętów przed nami, ze nie było czego zbierać. obie się połamały. antyprykator jednym słowem. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:53 głupie cipy. fiutem w twarz? to niełatwe ale to interesujacy pomysł... Odpowiedz Link
onlyju Re: cosmic wieś 29.05.06, 13:09 to mi nie grozi. z równą łatwością biję, jak i głaszczę po mordzie. już nie fiutem, ale liścia mam od tenisa silnego. Odpowiedz Link
krysica Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:42 dobrze, ze moja wies z Warszawy przykładu nie bierze - ruch kołowy zanikający...he he...nawierzchnie jak na marsie....na oklep najszybciej) pozdrawiam Odpowiedz Link
dzikoozka Re: cosmic wieś 29.05.06, 13:20 przeca się sciekasz? No wodzisz, jaki masochista ) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 13:30 bo lubie jeździc a nie stać i jeszcze używać innych biegów od dwóch pierwszych Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:52 trzeba się dorobić i latać helkopterem, a resztę załatwi służba) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: cosmic wieś 29.05.06, 12:54 służba nie drózba a szczytem wszystkiego było , jak pouczył mnie jakiś strażnik-burak miejski jak to niby nie można parkować kurwa Odpowiedz Link
c.eastwood straż wiejska 29.05.06, 12:59 jak mówił klasyk z Torunia: Ja bym te jebaną straz w pizdu rozwiązał, wielkie państwo kurwa i spierdalaj bo udzielam wywiadu. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: straż wiejska 29.05.06, 13:02 niejaki Cygan tak mówił w słynnym już klipie Odpowiedz Link
onlyju Re: straż wiejska 29.05.06, 13:08 tera mi bedzie przeszkadzał, jak wywiad udzielam. tak powiedział. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: straż wiejska 29.05.06, 13:31 ile zarabiam bo to też jest kurwa smieszne - 3 złote za godzinę Odpowiedz Link
onlyju Re: straż wiejska 29.05.06, 13:36 przestrzeliłeś chyba. 2 zyle zarabiał za dykty. w każdym razie: bo mnie boli, nie? Odpowiedz Link
c.eastwood Re: straż wiejska 29.05.06, 13:38 2 zyle to mało jest - co najmniej trojaka - wylewny jestem , hm, nie? mówił dłubiąc elegancko małym palcem w nosie Odpowiedz Link
onlyju Re: straż wiejska 29.05.06, 13:39 fryzurę miał za to dostojną. nie do podrobienia jest. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: straż wiejska 29.05.06, 13:41 jadł ostatnio ze mną obiad na rynku tzn mysmy siedzieli w innym ogródku Odpowiedz Link
onlyju Re: straż wiejska 29.05.06, 13:43 to szczwany lis. niby trzy zyle, a tu obiadki w ogródkach. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: straż wiejska 29.05.06, 13:44 teraz to już krezus - nawet zaczał spłacać kilkunastotysięczny dług na izbie w. Odpowiedz Link
onlyju Re: straż wiejska 29.05.06, 13:50 w Polsce to ludzie zawsze mają za co wypić. a tymczasem wytrzeźwieć też trzeba mieć za co. Odpowiedz Link
mmagi alez masz dzis słowotok:-)))) ,ja tez jechalam 29.05.06, 13:26 do pracu półtorej godziny a nawet ciut ponad,szybciej jestem autobusem i metrem niz samochodem Odpowiedz Link
c.eastwood Re: alez masz dzis słowotok:-)))) ,ja tez jechala 29.05.06, 13:32 no ala sama przyznaj , że to do chuja niepodobne, żeby pierdolić się z Żoliborza do Centrum 40 minut, kurwa jebana mać Odpowiedz Link
onlyju Re: alez masz dzis słowotok:-)))) ,ja tez jechala 29.05.06, 13:38 coż Wy jeździć nie umiecie. ja zapierdalam codziennie alejami remontowanymi i jak trafię na magiczny czas (zawsze o innej porze) - w 20 minut w robocie jestem. Odpowiedz Link
widokzmarsa ONLY! 29.05.06, 14:32 nie popisuj się tą wulgarnością bo jeszcze wszyscy pomyślą że jesteś delikatna i romantyczna) nici ze ślubu, nie zdzierżyłbym gdyby kobieta mi powiedziała: weź no już kurwa otwórz to jebane Margaux bo ci pierdolona pieczeń za godzinę dojdzie Odpowiedz Link
onlyju Re: ONLY! 29.05.06, 14:40 no jak się nie używa w realu, to przynajmniej wirtualnie się człowiek czasami wyżyje. głodna dzis jestem i prezes wnerwia. Odpowiedz Link
c.eastwood only 29.05.06, 13:42 bo pracujesz jako przedstawiciel handlowy a do klienta , jak do pracy Odpowiedz Link
onlyju Re: only 29.05.06, 13:46 tak. i wożę kurwa zabawki, tudzież zapalniczki po kioskach. Odpowiedz Link
onlyju Re: only 29.05.06, 14:03 a co ja moge mieć... no przecież penisy w kolorze ronaldinio (wiem, że gdzieś ma h w nazwisku, fuck this), z piłką nożną zamiast żołądzi (tego nie potrafię odmienić, żołędzia?) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: only 29.05.06, 14:15 ronaldinho jak cóś eeee a jakieś zapalniczki w kształcie rakiety tenisowej? Odpowiedz Link
c.eastwood Re: only 29.05.06, 14:29 oj pierdolisz synek , ze sie słuchać nie da. Dlaczego nie masz mieć kościelnego? tato, jak tata odzywa sie do dziecka ( odpalając szluga ) Odpowiedz Link
onlyju Re: only 29.05.06, 14:30 lece, spiesze sie, lece. tato, ale gdzie ty sie kurwa spieszysz? no... do domu kurwa. do domu sie kurwa spieszysz? Odpowiedz Link
c.eastwood Re: only 29.05.06, 14:33 taaa zajebiście.. jaki jest najbardziej znany kawałek Szopena? podobno napisał to dla jakiejś dupy ciekawe czy mu popusciła szpary co? no ....czy zerwał gwint znaczy... Odpowiedz Link
onlyju Re: only 29.05.06, 14:38 - Myślę se, Litwini? Jacy Litwini, myślę. Nie zrozumiałem, cały wieczór myślałem. Wreszcie mnie olśniło: "Skąd Litwini wracają?" Dobrze mówię? - Mhm - Najpierw nie zrozumiałem Wracają z wycieczki, nocnej nawiasem mówiąc. Myśle se, zapukam, bo sąsiad do mnie wierszem, a ja jak głąb ciemny: Skąd Litwini wracają? Chyba nie zbudziłem? - No własnie spać się kładłem - Se myślę Litwini. Nie wytrzymam do rana. Pojde i zapukam i powiem ze Litwini wracaja z wycieczki. - No dobrze, juz Litwini, juz mi Pan powiedzial i chciałbym sie polozyc. - Przepraszam bardzo, ale nie ja zaczałem z tymi Litwinami. Pyta pan skad litwini to ja odpowiadam, chyba o to chodzilo bo to dobre, Litwini. - Tak tylko powiedzialem, chuj tam z litwinami. - No panie, jak to chuj tam? Najpierw pan zaczyna a potem sie pan wscieka, dobrej nocy. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: only 29.05.06, 14:41 skarpetkami chcą nas wykończyć zółtki, skarpetka uciskowa i nogę trzeba amputować , ciach kupuję kupuję tą taniochę ale mi nie podskoczą , za cienkie są w tych swoich zółtych uszach robie ciach, ciach i skarpetka bezuciskowa zdrowa Odpowiedz Link
onlyju Re: only 29.05.06, 14:45 Nie! No to nie do wiary. Nie ! To być nie może! 8 lat podstawówki, 4 liceum, potem 5 bite studiów. Dyplom z wyróznieniem. 20 lat praktyki i oto mi teraz płacą, jakby ktoś dał mi w morde. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: only 29.05.06, 14:50 czy panowie muszą tak napierdalać od bladego świtu że nie podbijam karty na zakładzie to w waszym robolskim mniemaniu nierobem jestem i nie w pracy? ja tu kurwa jestem w pracy a wy napierdlalacie od świtu grubt kurwa , że inteligent załatwiony że jest 7 rano a on juz sie spalił w blokach Odpowiedz Link
c.eastwood Re: only 29.05.06, 15:26 a z innej beczki pod koniec turnusu cisnienie wzrasta, coraz więcej wyjebanych chodzi po mieście a co robisz jak spotkasz wyjebanego na ulicy? nic. robię zwroty Odpowiedz Link
onlyju Re: only 29.05.06, 15:31 i na deser: Bolec: Ooo!... zobacz bracie, spójrz jak oni się ruszają. Nie sądzisz, że polskim chłopakom przydałoby się też trochę luzu...? Przykumaj te kocie ruchy... Moglibyśmy się od czarnych wiele nauczyć. Coco jumbo i do przodu... to moje hasło. Dobre nie?!? Czasami żałuję, że nie urodziłem się czarny... Hej chłopaki... a może macie ochotę obejrzeć film?!? Ja oglądam po kilka filmów dziennie. Pościgi, strzelaniny, wojny gangów... to mój chleb codzienny, mam nowy zajebisty film... Śmierć w Wenecji... nieźle brzmi, co?... ...Spokojnie, zaraz się rozkręci... Fred: Ty, jak ty się nazywasz, bo zapomniałem. Kolec? Stolec? Bolec: Bolec Fred: No, więc posłuchaj mnie teraz uważnie, Bolek... Byłeś w Stanach? Bolec: Nie... Fred: No właśnie... a ja znam kogoś kto był... i opowiedział mi to i owo... Wiesz skąd przyjechali czarni do Ameryki?!? Bolec: Z Afryki... Fred: No właśnie... handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki... A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?!? Bolec: Chyba nie... Fred: No jasne, że nie... udało im się to zrobić ponieważ wywozili tylko takich co albo nie potrafili spierdolić przed siatką, albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. Pożenili się, porobili dzieci... świat poszedł do przodu... pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew, są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę, więc nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu... kapujesz?!? ...Grucha otwórz walizkę... To jest dużo kasy. Twój szef nas olał, nie przyszedł odebrać jej osobiście. Bolec: On zaraz będzie... Fred: Nie przerywaj mi kiedy zbieram myśli! Przełknąłem tę zniewagę, bo pomyślałem sobie... najważniejsze w tej chwili to ubić interes. Bolec: Nie ma sprawy... ubijemy interes Fred: Masz pitbula, który wygląda jak jamnik... gibasz się jak pierdolony rezus... zachwycasz się panem kunta-kinte... marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce... I ty chcesz, żebyśmy ubili interes?!? Grucha: No właśnie... kim ty w ogóle kurwa jesteś... pajacu?!? Odpowiedz Link
marta.uparta i znowu prowincja lepsza:) 29.05.06, 17:34 jak mi Krzywousteo wyremontowali i wyregulowali sygnalizację, że mam zieloną falę , to do pracy jadę jakieś 8 min. Chyba że jakaś lebiega się trafi to 10. Jedyny minus, że nie moge już się malowac na światłach. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach przyjedz do Trojmiasta 29.05.06, 18:22 sciezek rowerowych wiecej niz chodnikow w dobrym stanie. Odpowiedz Link
sagis Warszawiacy sami wykończą się. 30.05.06, 09:13 Jeśli nie pozabijają się na drogach, to serce im z nerwów i agresji wysiądzie. Nie będą więcej rozjeżdżać się po Polskich drogach i innych zabijać. Jak ktoś pieni się, a nie ma pierwszeństwa, albo na trzeciego wyprzedza, to nie trzeba patrzeć na rejestrację, że to Warszawiak. Sami wariaci)) Każdy kto znajdzie się w Warszawie to samo mówi. Chyba, że ma kompleks małej wsi i nic lepszego nie zna))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Warszawiacy sami wykończą się. 30.05.06, 09:25 sagis napisała: > Jeśli nie pozabijają się na drogach, to serce im z nerwów i agresji wysiądzie. > Nie będą więcej rozjeżdżać się po Polskich drogach i innych zabijać. > Jak ktoś pieni się, a nie ma pierwszeństwa, albo na trzeciego wyprzedza, to nie > trzeba patrzeć na rejestrację, że to Warszawiak. > Sami wariaci)) > Każdy kto znajdzie się w Warszawie to samo mówi. > Chyba, że ma kompleks małej wsi i nic lepszego nie zna))) > > sw. prawda. moj maz mowi to samo. a jest w warszawie co tydzien. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Warszawiacy sami wykończą się. 30.05.06, 10:31 warszawiacy to najlepsi kierowcy w Polsce. Dlatego nie umiecie w warszawie jeździć. Nikt inny nie umiałby poradzic sobie w tym miescie. A to, że nie ma ulic to zupełnie inna bajka. A co do wykończenia siebie nawzajem to wypada sie chyba zgodzić. Odpowiedz Link