rosalba 30.05.06, 12:34 To niesamowite, ale się zważyłam rano i... 65! Zamiast 72! Od dziś jem tylko jogurty i pije wodę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:44 Kwiaty do ręki i wianek na głowę dla niepoznaki, że się kiedyś seksiłam Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:48 to nie śmieszne, w końcu będziesz musiała zacząć jeść, więc lepiej wiedzieć co, niż odbić z wagą i znowu płakać Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:50 no wiem, zawsze będe trochę gruba jak Bridget Jones. Ale za to mam biust 80D i seksowny tyłek, nie? Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:44 a ja własnie żeżarłam dwa pyszne schaboszczaki, które dopiero co usmażyłam . Ale ja ważę akurat ok. 54 kg. Odpowiedz Link
reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:46 Alpepe, czy ty siedzisz w domu i nie pracujesz, jako i ja? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:47 a no o to samoż chciałam zapytać! jam również w domostwie swym Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:48 to skomplikowana kwestia, ale w tej chwili klepię na forum, coś tam sobie piszę w tle i smażę resztę schaobszczaków. Staję się podobna do mojej teściowej i się cieszę, że piękny schabik kupiłam. Szkoda, że kuchara ze mnie żadna, bo taki schabik cudo, że go szkoda na kotlety. Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:49 E, to trza było go natrzeć pieprzem, solą i ziołami i do pieca tak najszybciej i najprosciej Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:52 w tej piździarni co jest teraz to sam bym się dał natrzeć ziołami i wsadzić do pieca Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:54 Mam ciepła kołderkę, zadziała jak piec gdy pod nią wskoczę Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:00 radzę ci ty się teraz grzaniem swojej d... zajmij) ja zakładam kalesony, dwa swetry i jadę po grzejnik Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:04 to gdzie ty mieszkasz, że ci tak zimno???? A o moją dupke sie nie martw. W odpowiednim czasie zrobię z niej właściwy użytek. Odpowiedz Link
aguszak Widoku, kochany - złoty anal Ci się należy :DDDDDD 30.05.06, 14:29 widokzmarsa napisał: > w tej piździarni co jest teraz to sam bym się dał natrzeć ziołami i wsadzić do > pieca Odpowiedz Link
reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:54 A ja uwazam, ze nie ma to jak zwykly schabowy w panierce, zadne tam pierdoły w śliwkach i ananasach. Dorównać schabowemu może jedynie dobry mielony. I włąśnie mnie NATCHŁO i ide do mięsnego po materiał na takie kotlety schabowe, dziekuję bardzo za podpowiedź. Bo muszę codziennie jesc mieso, lekarz kazał. Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:58 właśnie taki: obłożony najsamwpierw plasterkami czosnku, potem posolony, opłukany w zmąconym jaju wiejskim i na koniec do bułki tartej A co do mięsa, to nie byłoby przyjemniej czerwone winko na krew? Odpowiedz Link
reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:00 Ja to nie na krew musze, tylko na białko, bo mam fatalne wyniki pod tym wzgledem, szkoda słów (( Krew mam w miarę w normie, chociaż jutro bede miała najnowszą morfologię to się okaże czy mi coś nie siadło i z krwią. Bo z moczem fatalnie Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:12 ciekawe, a jak tam z bilirubiną, czy jak się to nazywało? Odpowiedz Link
reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:34 nie wiem nic o bilirubinie, natomiast mam białko w moczu (co miesiac wyzsze), opuchniete nogi (obecnie juz do granic mozliwosci) i jedynie cisnienie ciagle w normie, ale musze mierzyc trzy razy dziennie, bo jak mi podskoczy jeszcze cisnienie to grozi to wszystko zatruciem ciązowym, które jest groźne nawet dla życia i matki i dziecka. Kużwa, jescze te cztery tygodnie jakoś przeżyc i mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze, a ja wróce do formy i prawidłowych wyników. Jutro też odbieram wyniki krzywej cukrowej, do tej pory mialam cukier na granicy, ale jeszcze w normie, ale mam juz schize i az sie boje,z e to tez mi sie popierdoliło przez ten ostatni miesiac. Jeszcze mi tylko cukrzycy brakuje i anemii do szczescia... Jutro bede wszystko wiedziec. Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:39 moja koleżanka miała podobnie. Był ucisk na nerki, więc ona cała puchła, moja matka zresztą też. Zaciskaj mocno zwieracze i zęby, to przetrwasz. A ponoć ciąża to stan fizjologiczny!!! Ale rodzić myślisz naturalnie? Odpowiedz Link
reniatoja Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:43 nie, będe miała cc (wskazanie: duza wada wzroku) co mnie w sumie cieszy, bo dzieki temu bede krocej przezywac te wszystkie uroki ciązy, w stosunku do przenoszonej o prawie dwa tygodnie ciazy z Justynką bedę prawie o miesiac (27 dni) krócej w ciązy tym razem, czyż to nie cudowne? Wprawdzie boje sie jak cholera tej cesarki, ale i tak wole to, niz jeszcze chodzic dwa miesiace w ciazy, dziekuje bardzo, mam juz serdecznie dosc, to nie te lata, co sie mialo 20 lat i biegalo prawie jak na skrzydlach do samego porodu. Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:44 w Polsce niektórzy lekarze się wadą wzroku nie przejmują i każą rodzić naturalnie. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:03 schabowy w czosnku?Pierwsze słyszę. Alejak? Zostawiasz te plasterki czosnku pod panierką? Odpowiedz Link
alpepe Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 13:09 nie, obkładam czosnkiem i odstawiam na jakiś czas, potem zdejmuję plastry. Prościej jest użyć granulowanego czosnku lub tzw. soli czosnkowej, ale dziś się poświęciłam. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 15:04 A to ciekawe.. Moja mamusia to wyciska czosnek (kiedyś miażdżyla nożem na desce do krojenia ) i smaruje nim kotlety poprostu.. ) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:46 no gratuluję rachelko, ale to chyba nie jest najrossądniejsza dieta.. mówię ci to ja, stara anorektyczka hehe, ale nie będe się na ten temat rozwodzić, bo moje poglądy są tu chyba wszystkim znane Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 12:48 cicho, chcę się jak najszybciej wbić w swoja najseksowniejszą kieckę O! I paradowac będę po robocie z gołym cycem! Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:26 Hm, prawdziwa nagroda to będzie... Pamiętacie...? "Błysk żalu w oczach byłego - bezcenne" Odpowiedz Link
margie Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:29 uwazaj, to reakcja na stres. jak ci pzrejdzie to odbijesz natychmiast w dodatku na wiecej.... Lepiej naucz sie jesc prawidlowo: jogurt, owszem, ale na 2 sniadanie ( maly kubeczek niskokalorycznego), a na sniadanko np jajko na miekko plus pomidor, na obiadek piers z kurczaka ( 10 dkg) z grilla lub z piekarnika ( bez tluszczu na teromobiegu) plus salata z oliwka i cytryna, na kolacje kromka chleba z odrobina margaryny niskokalorycznej i plasterkiem wedliny drobiowej ipare rzodkiewek. Do tego herbata owocowa bez cukru lub jak mas prblemy z pzremiana materii to figura1. Licz kalorie, waz produkty ( pzrestaniesz myslec o glupotach), nie wiecej niz 1200 dziennie i chudnij!!! Do tego umarkowany ruch- pol godziny spaceru szybkim krokiem lub rowerek) Tak trzymac)) Odpowiedz Link
rosalba Re: LUDZIE!!! :D 30.05.06, 14:37 Od 2 miesięcy jadłam właśnie tak, liczyłam kalorie, ale nie chudłam a teraz...! ))) nie dopuszczę do skoku w górę. Od dziś ćwiczę mostki (na brzuszki za wcześnie, mam za słabe jeszcze mięśnie). Będę piękna, będę szczuplejsza, będę czarować wszystkich, uwodzić, a jak trafi się jakiś kretyn to go uwiodę i rzucę Aż w końcu znajdę tego jednego!!!! Odpowiedz Link