Dodaj do ulubionych

czy imć Hultaj został już zdemaskowany????

06.06.06, 14:36
bo ja juz nie wyrabiam na zakrętach. Jeżeli ktoś coś wie, to do spowiedzi
zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:37
      został ale nie mogę powiedzieć kto to smile)
      • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:45
        szlag! ja wiedziałem, że Wam to lepiej nic nie mówić, bo zaraz rozpracujeta...
        Do policji, złoczyńców łapać, jak takie cherlaki szolmsy jesteśta, o! wink
        • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:56
          nie denerwuj sie, ciotki Cie tu nie wydadzą wink))
          • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:59
            oczywiście tylko do czasu aż ciotkom nie podpadnę, co? wink
            • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:02
              staraj sie staraj tongue_outPPPPPPPPP
              • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:28
                > staraj sie staraj

Podpaść? Dobra, to zaczynam:

> tongue_outPPPPPPPPP

Ooooo, widzę że jednej cioteczce już języczek na brodę wylazł wink)) ślinka już
                cioteczce leci? wink

I jak, może być? wink
                • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:33
                  miałeś sie starac w drugą stronę wink nie podpaść wink)
                  taaa w tym wieku sie już nie kontroluje wycieku śliny, nie smiej sie ze
                  staruszki ;PPP
                  • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 18:48
                    > miałeś sie starac w drugą stronę wink nie podpaść wink)

No dobra, to był falstart, teraz już będzie jak trzeba - od drugiej strony wink

> taaa w tym wieku sie już nie kontroluje wycieku śliny, nie smiej sie ze
                    > staruszki ;PPP

Powiedzmy że się uśmiecham przymilnie wink
        • morfeusz_1 Ja też znam jednego Hultaja ;) 06.06.06, 18:05
          To Pan Witek Gość z Atlantydy.
          pzdr
          www.yass.art.pl/witek/mp3/niepijcie.mp3
    • vandikia Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:37
      na gadu gadu Ci wszystko powiedza wink
      • mamba30 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:42
        jestem w pracy i nie mam tutaj swojego konta gg kuźwa
        • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:43
          masz za to @
          • mamba30 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 14:45
            dzieki, juz pędzę smile
    • aguszak Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:08
      ej! no! co za ciotki!? co za tajemnice!?
    • marta.uparta Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:10
      dawno nie było Pytona. I Osrama.

Ale nie jestem pewna.
      • aguszak Nie no! Mamba wiedziałaby czy to Pyton czy nie ;) 06.06.06, 15:11

• mamba30 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:12
        nie, Pyton pisał tutaj w piątek bodajże, gździł sie ze mną na forumie smile)
      • mmagi Osram to teraz Tombeeecośtam:-))) 06.06.06, 16:17

• monalisa.pl to pewnie klint:-) 06.06.06, 15:13
      tylko chyba on mogły wymyslić taka ksywke smile
      • onlyju Re: to pewnie klint:-) 06.06.06, 15:15
        ja też tak myślę, ale ten rocznik nie taki jak trzeba. to pewnie element
        zmyłkowy.
    • tygrysio_misio Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:16
      ja sie w demaskowanie nie bawie bo uwazam za zalosne podszywanie sie pod kogos
      innego....udawanie,ze jest sie kims innym...pisanie wybowiedzi nie na swoje
      konto..

a nawet jak to jest dla zabawy....to zalosne jest,ze trzeba sie posunac do
      takich krokow zeby zwrocic na siebie uwage ktorej sie tak pozada
      • lena_zet Re: boje ci? 06.06.06, 15:19
        przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś i możesz mi wysłać maila z prośbą o
        usunięcie twojego posta smile
        • tygrysio_misio Re: boje ci? 06.06.06, 15:39
          dlaczego??

naprawde zenujacy sa ludzie ktorzy np na FM sa po raz pierwszy....maja stan
          konta = 2 posty...sa na forum od 1 dnia...i doskonale wiedza wszytko o mnie...

dlaczego ludzie wstydza sie powiedziec niektorych rzeczy prosto od siebie jako
          oni ...na konto swojego nicka a nie na jakies inne tak zeby nikt nie wiedzial
          ze "kasia 85" to "zuzia30" ??
      • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:23
        ej tygrysio, jakbyś NIGDY nie uzywała żadnego innego nicka, to może bym Ci
        uwierzyła wink))
        • tygrysio_misio Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:37
          uzywalm jak bylam zbanowana...i wszyscy wiedzieli, ze to ja;]
          • dzikoozka Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:40
            no i kto znał ... ten wie kto zacz. ma swoje powody sie nie ogłąszać, ale
            chciał żeby starzy znajomi go poznali.
      • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:31
        Ja się nie podszywam pod kogoś innego. Tylko i wyłącznie pod samego siebie wink

A jakbym chciał uwagę zwracać to raczej ryknąłbym "UWAGA!!! SAMOLOT!!!" albo
        cuś...
        • tygrysio_misio Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 15:37
          to niby po co ta cala zabawa??
          • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 18:17
            a jak się będzie nazywała ta książka którą piszesz?
            • morfeusz_1 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 18:47
              Jak mi dranie w Libanie dali po bananie a im ja nie.
              • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 18:50
                uuuu, widzę że to trzynastozgłoskowcem nawet będzie wink
                • tygrysio_misio Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 19:07
                  nie wiesz,ze to nie bedzie ksiazka tylko dzielo literackie

ksiazke to mozesz sobie kupic..telefonicznatongue_outP
                  • hultaj78 Re: czy imć Hultaj został już zdemaskowany???? 06.06.06, 20:01
                    > ksiazke to mozesz sobie kupic..telefonicznatongue_outP

wolę kolorowanki wink
        • mmagi Pietrek????? 06.06.06, 16:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka