krambambulia 08.06.06, 09:30 Gardło boli, nos zatkany, łeb pęka... Poproszę szybki przepis na złagodzenie objawów. Apteki w promieniu okolicy brak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 09:35 No qrna nic śmierdzącego nie może być a monopolowego też nie ma. Same sklepy meblowe. W spożywczaku tylko piwo Odpowiedz Link
onlyju Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 09:41 to może się pieprzu nawdychaj, Rosa, nie wiem... herbaty się napij z cytrynom. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 09:41 Czekaj, sprawdzę czy tu w ogóle jest herbata, jak nie to muszem na dół lecieć Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 10:20 Plucz czesto gardlo ciepla woda z sola .Skuteczne Na katar nie mam pomyslu, ja biore Sudafed, ale ponoc niektorym po nim kreci sie w glowie. Mnie pomaga Po pracy szybko do lozka i najlepiej wylezec, szybciej minie . Tylko nie tak jak Lenka DD Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 10:37 > ...wódki z pieprzem. to by wyjaśniało po co są choroby na świecie... -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
onlyju Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 10:39 widzę, że Kolega podchodzi do życia w sposób naukowy, empiryczny i eksploracyjny. moja Babcia zawsze mówiła, że nie ma lepszej metody na przeziębienie. kielicha z pieprzem. działa. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 10:45 Mój tatko za to zawsze mawiał, że najlepsze panaceum na chorobę to okłady z młodych piersi. Też działa. Osobiście wolę sposób tay, choć metoda Babci też niczego sobie. PS: Nie, nie z KFC. -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
onlyju Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 10:48 zważ waść, że połączenie obu metod może przynieść nadspodziewane rezultaty w leczeniu... czuję, że zrobimy na tym fortunę. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 10:55 Kurde, to jest myśl! Z metody papy weźmiemy piersi, a od Babci pieprzenie i hicior maketindody gotowy! Odpowiedz Link
krambambulia Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 12:37 No ale na mnie to raczej umięśnione piersi Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 12:57 Każdemu wedle potrzeb, od każdego wedle możliwości -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Coś mnie wzięło 08.06.06, 13:00 a mówiłaś że wolisz facetów z brzuchem ) Odpowiedz Link