krambambulia 14.06.06, 09:58 Z zadowoleniem zmieściłam się dziś w kiecę 4 numery mniejszą niż 2 miesiące temu, lustro też niczego sobie, i tylko... ...wielbiciela mi brak, wielbiciela brak, w tym biurze, ta ra ra ra ra... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: dlaczego w biurze????:-) 14.06.06, 09:59 no bo sama tu qrna siedzę, a druga babka co miała przyjść o 9 wciąż się nie pojawiła Odpowiedz Link
krambambulia Re: weź sprawy we własne ręce nt 14.06.06, 10:20 Sprawię sobie spódnicę w ciastka, jak w tej reklamie )) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Seksu się chce 14.06.06, 09:59 Gratuluje (jak to zrobilas kochana???? Ja bede potrzebowala Twojego sposobu za pare tygodni, bedziemy w kontakcie), a seksem sie nie przejmuj, zapewniam Cię, ze jest mocno przereklamowany. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:01 Nie życzę - gigantyczny stres, leki antydepresyjne i zaburzenia łaknienia ale plus, że schudłam Odpowiedz Link
six_a Re: Seksu się chce 14.06.06, 11:03 miałaś się zgłosić na psychoterapię, wypiernicz cholerne antydepresanty, lekarze to idioci jak słowo daję. Odpowiedz Link
lajton Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:01 przestan wielbicieli szukac w biurze i pojdzie szybko aaa, i dziekuje za przesylke @)) badzio, badzio Odpowiedz Link
krambambulia Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:03 He he dziś idziemy z towarzystwem do knajpy na mecz i Pan Dyrektor mrugając okiem szepnął mi że przyprowadzi swojego kolegę Odpowiedz Link
krambambulia Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:06 ))) na razie mi go pokazał na zdjęciu w komórce i hmmmm ))) Odpowiedz Link
lajton Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:33 wyposzczona sexomanka ale nie dziwie Ci sie, ja zawsze mialam jakiegos chlopa obok siebie (teraz nie jest jakis, teraz jest cuuuuuuuuudny), ale gdyby tak zabrako, oj nie wiem, czy nie lazilabym po scianach, hehe Odpowiedz Link
krambambulia Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:37 Ja miałam fantastycznie pod tym względem - prawda, z jednym partnerem, ale te sprawy były świetne. No i teraz chodzę wygłodzona Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:51 świetne miałaś dopóki on miał na to ochotę, później pisałaś że jemu się odechciało. To ty chcesz się na kawę umówić czy tak no, na herbatę też)))? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Seksu się chce 14.06.06, 10:57 Hmm to ,że sie zmieściłaś nie znaczy ,że dobrze w niej wyglądasz Ja też moge zmieścić się w rozmiar XS ale nie wyglądam za pieknie bo obciska z każdej storny :p;p Zobaczysz ,że miłość pojawi się w twoim życiu nagle i nie spodziewanie tak jak to zazwyczaj bywa) Odpowiedz Link