widokzmarsa 05.07.06, 12:43 kurwa mać, zapaliłem znowu fajkę. Zapomniałem że miałem spróbować rzucić to gówno i włąśnie zrobiłem sobie kawkę i buchąłem dymka. Pomocy))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: no i 05.07.06, 12:45 ja mam tak, ze wieczorem sobie obiecuje, ze juz nastepnego dnia mam nie palic, rano oczywiscie przy 1 fajku zapominam, a potem sobie tlumacze, ze skoro 1 zapalilam to reszta dnia sie nie liczy i tym sposobem... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 12:48 tylko ty jesteś młoda sziksa a ja stary siwy dziad i mógłbym w końcu pójśc po rozum do głowy i coś ze sobą zrobić. Czasem myślę że te fajki to forma jakiegoś podświadomego samobójstwa zbiorowego. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:16 a moze użyć ust do czegoś innego? Kiedyś, dawno temu, jak większości z was nie bylo na tym padole, był w kinach film o rzucaniu palenia. Ciekawą metodę zaprezentowano))) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 05.07.06, 13:20 nie wierze w żadne metody pogodziłam się z nałogiem ) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:22 metoda była dobra, wielodniowy seks pana z panią. Gdy pan się zapytał pani, jak jej się udało rzucić, pani wskazała na zdjęcie brygady remontowej)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:24 to ty palisz???? a masz taki inteligentnt wyraz półtwarzy))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:28 a zdjęce czarno białe jako obraz poglądowy płuc)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:39 no i jak tu rzucić? Znajomi palą, ostatnie narzeczone paliły. Kiedyś myślałem że jak zakocham się w niepalącej to rzucę na zawsze a na jedyną niepalącą to trafiłem jak niepaliłem przez 3 lata)) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 05.07.06, 13:23 po seksie palić mi sie chce najbardziej, wiec u mnie odpada ) he he ale pani metode swietna miala Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:27 tak, facet się odwraca i zasypia a kobieta coś musi z ustami i rękami zrobić)) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 05.07.06, 13:33 az mi myszka przestala dzialac z wrazenia cos w tym jest co prawisz Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:37 zrozumienie że nie wolno iść spać zabiera wiele lat nauki, doświadczeń i wyrzeczeń)) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 05.07.06, 13:39 ale w sumie ja nie mam nic przeciwko, sama bym przewaznie przysnela na chwile, zaraz po zapaleniu ) to jeden ze stereotypów chyba, nie wiem zreszta dziewicą jestem Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:40 czyli zasypiasz po seksie wirtualnym??? Słyszałem ale nie praktykowałem) Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 05.07.06, 13:58 hehe przy wirtualnym to pewnie nawet podczas mozna zasnąć )) moze sprobuj? Odpowiedz Link
aguszak Re: no i 05.07.06, 14:33 vandikia napisała: > nie wierze w żadne metody pogodziłam się z nałogiem ) przecież zamierzasz zaciążyć? Miałaś rzucić, jak uznasz, że pora się starać. Nie pora jeszcze? Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 05.07.06, 17:27 hm no pewnie pora, ale wiesz jak to cholernie ciężko? mysle o tym caly czas, moze jak sobie powiem, ze po ciąży odrazu wrócę do palenia to jakos latwiej bedzie? nie wiem ehhh Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:26 ja już i tak jestem starym kawalerem. Pewnie skończy się jak w filmie woody allena, będę dzwonił po panienki z agencji a te się nie całują))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: no i 05.07.06, 13:35 moze dlatego że paliłeś? jak to nie? te moje się całuja Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:36 ja jeszcze nie korzystałem ale może prześlij na priva adresy, przecież kiedyś musi być ten pierwszy raz)) Odpowiedz Link
ticoqp Re: no i 05.07.06, 13:39 to skąd wiesz, ze nie całują?www.sexoferty.com.pl/prywatne-sex- oferty.php Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 13:42 Tak mówią na filmach. Chociaż teraz mi się przypomniał koleś który wychwalał polską prostytutkę(studentkę): u nas to za $30 to ci loda przez gumkę zrobi a tu to ona za $50 kochala się ze mną całą noc. Tyle że to było z 10 lat temu... Odpowiedz Link
ticoqp Re: no i 05.07.06, 13:44 to zacznij oglądac te nieme głupot się nie nasłuchasz przynajmniej a co to znaczy u nas? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: no i 05.07.06, 14:03 u nas w polsce. ale jak będę oglądal nieme to nie będę wiedział o czym mówią) Tam trzeba czytać, cholera)) Odpowiedz Link
ticoqp Re: no i 05.07.06, 14:25 u nasz się dolarami nie płaci chyba? nie umiesz czytać z ruchu(za przeproszeniem) warg? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: no i 05.07.06, 14:25 cholera ja też zaczęłam sobie właśnie popalać.. z głupoty chyba tylko.. rzuciłam jakiś miesiąć przed ciążą i trzymałam się dzielnie tak długo.. a teraz to jakaś głupota we mnie wstępuje, uwstecznienie jakieś, ech... heh Odpowiedz Link
krambambulia Re: no i 05.07.06, 14:29 Ja paliłam ostatnio chyba tydzień temu. Zapalę sobie na pikniku Odpowiedz Link
aguszak Re: no i 05.07.06, 14:31 straconyś, nie ma dla Ciebie ratunku chyba, że weźmiesz się raz na zawsze w garść... ale czy się zmieścisz?? )) Odpowiedz Link
marta.uparta wcale mi Ciebie nie szkoda... 05.07.06, 16:03 ... kompletnie nie współczuję palaczom, ani tego jak to oni się męcza bo rzucaja, ani tego jak się męczą bo zapalili. Założę się, że jak zaczynałeś palić rodzina, znajomi i obce osoby mówili Tobie o zgubnych skutkach nałogu itd. Jezeli byłes gówniarzem to dobrze Ci tak, bo na pewno nauczyciele gonili. A jak zacząłeś palić na studiach to tym bardziej dobrze Ci, bo już byłeś dorosły i świadomy. A tak w ogóle to pozdrawiam))) Odpowiedz Link
annajustyna Opowiadal mi wujek, ktory lezal na onkologii, a 05.07.06, 17:06 bylo to prawie 30 lat temu (wujek zyje i ma sie dobrze), ze po kazdym zabiegu uciekal lekarzom i myk: papieroska i szklaneczke koniaczku. Moze dlatego pokonal wroga w sobie samymy??? Otrul go??? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Opowiadal mi wujek, ktory lezal na onkologii, 05.07.06, 17:26 to mnie zawsze przeraża. Tak jak te kobiety, co w bólach porodowych z rozwarciem 7 cm w kiblu jeszcze ostaniego zapalały... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: wcale mi Ciebie nie szkoda... 05.07.06, 17:11 tak myślałem że od ciebie dostanę jakąś pomoc i podbudowanie psychiczne)) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: wcale mi Ciebie nie szkoda... 05.07.06, 17:24 w kazdej innej sprawie, ale nie jeżeli chodzi o palenie. Odpowiedz Link