Dodaj do ulubionych

Przesadzamy już chyba

07.07.06, 02:06
Twoja teoria z alicjii w krainie czarów, choć urzekająca to chyba niezbyt
praktycznawink)) dobrej nocywink)
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:08
      no tak, dobrze ze klikam czasem na wszystkie watki bo gdybym byl w jednym to bym
      to zobaczyl rano myslac, ze mi odpowiesz tongue_out hehe

migdalek.niebieski napisała:

> Twoja teoria z alicjii w krainie czarów, choć urzekająca to chyba niezbyt
      > praktycznawink)) dobrej nocywink)
      • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:09
        I tu wyszła moja silna wola... poklikaj jeszcze w pare wątków, bo
        odpowiedziałamwink)))))))
        • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:12
          trzeba kosze twardo brac na klate smile na szczescie teraz robia platYkowe
          • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:14
            Jakie kosze???wink))ja o blachach, Ty o koszach...wink) to se pogadaliśmywink)
            • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:14
              ja w sensie, ze ja dostalem tongue_out - bo idziesz spac, zostawiasz mnie zamego, na
              pastwe pajaka i kto wie czego jeszcze
              • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:17
                nie rozumiem literowek ktore popelniam
                • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:17
                  A co tu rozumieć??wink)
                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:20
                    zaczyna byc ciezko...
                    www.lyricsfreak.com/p/pink+floyd/another+brick+in+the+wall+part+ii_20108776.html

> A co tu rozumieć??wink)
                    • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:23
                      No tak to bywa przed trzecią w nocywink) rozumiem, że ten the wall to jakaś mega
                      blacha??wink))))))))
                      • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:25
                        ze niby Pink Floyd... tu pamietam jak dzis gdy 15 lat temu mialem znajomego
                        ktory wszedzie przemeszczal sie z zestawem ich wtedy jeszcze kaset smile
                        • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:27
                          I pewnie laski za nim szalały??wink)
                          • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:28
                            niestety natura skazala go na bycie singlem (singielem, myslicielem)
                            • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:30
                              A tam skazaławink)) jeszcze wszystko przed nimwink) chyba że myśliciel=mnichwink)
                              • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:32
                                nie wiem smile nie widzialem go 7-8 lat smile
                                • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:33
                                  A ile masz lat?
                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:35
                                    tsy..
                                    • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:37
                                      tsy tsy??????wink)
                                      • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:42
                                        taaa twenty-seven
                                        • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:43
                                          wink))) ha, wyciągnęłamwink))))
                                          • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:46
                                            o o, masz takie hobby:

"..."
                                            Hobby: Cięcie, tnięcie, krojenie, wycinanie.
                                            "..."

> wink))) ha, wyciągnęłamwink))))
                                            • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:47
                                              Fajne, nie??wink)) jutro idę ciąćwink))
                                              • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:49
                                                nie bardzo jestem przekonany smile

> Fajne, nie??wink)) jutro idę ciąćwink))
                                                • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:53
                                                  Nic Ci się nie podoba...sad(( tong po, cięcie.. buuusad((
                                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:55
                                                    ciecie spoko, nie mam nic przeciwko smile, mysle, ze daje Ci to ostre oderwanie od
                                                    przyziemnych problemow
                                                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:56
                                                    Znaczy nie wiem czy oderwanie.... poza tym tne nie tylko na sekcjiwink)
                                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:59
                                                    ostatnio jak mnie cieli, to troche spenialem narkozy
                                                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:00
                                                    I co?? cieli bez narkozy???wink) dlaczego Cię cieli?
                                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:03
                                                    tzn 10 miut przed gdy nagi bezbronny pod czyms zielonym lezalem, to nie moglem
                                                    opanowac trzesienia sie smile. nigdy tak nie mam.

mialem pusta koscsmile (paliczek malego palca w lewej dloni), wyszlo jak mi pekla

i musieli mi troche wziasc z biodra zeby bylo w palcu + jakis plastyk.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:05
                                                    Acha, to przeżyjeszwink)) i tak się powinieneś cieszyć że tylko cieli a nie
                                                    wycinaliwink)
                                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:09
                                                    troche glupio byloby bez jednego palca smile a ten akurat mi sie czasem przydaje tongue_out
                                                • dziewice My arms keep missing you 07.07.06, 02:53
                                                  My arms keep missing you
                                                  Who’s been kissing you
                                                  since you went away
                                                  My arms keep missing you
                                                  I keep wishing you’ll
                                                  come back today

to w koncu zapodali.. bo juz bylo smutno
                                                  • migdalek.niebieski Re: My arms keep missing you 07.07.06, 02:54
                                                    Nie znamwink
                                                  • dziewice a teraz Activ - Visez 07.07.06, 03:01

> Nie znamwink

video.google.com/videoplay?docid=361817223282139258&q=visez
                                                  • migdalek.niebieski Re: a teraz Activ - Visez 07.07.06, 03:03
                                                    Też nie znam, ale fajnego psa tam mająwink))
                                                  • dziewice Re: a teraz Activ - Visez 07.07.06, 03:10
                                                    wbrew pozorom to Rumunska muzyka smile

> Też nie znam, ale fajnego psa tam mająwink))
              • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:18
                No jak samego????wink) kobitę masz w łóżku!!wink))
                • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:19
                  ..the number you have call is currenlty unavailable, please try again later...
                  piii piiii piii
                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:20
                    Znaczy co z nią??wink))
                    • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:22
                      tak naprawde to moja wina smile poniewaz jestem nieposluszny, nie mysle o
                      przyszlosci , sama widzisz.. smile
                      • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:23
                        Nie oświadczyłeś się i nie mówisz o dzieciach??wink
                        • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:26
                          taaaa... a co tam u Babci?
                          • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:28
                            Zjadł ją wilkwink)) (nie chciałam być wścibskawink
                            • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:30
                              jako iz jestem super high powazny, to sie oswiadczam i naturalnie chce miec
                              dzieciaki smile

ale nie jestem robochlopem ktory ma kopac stad do za 50 lat smile
                              • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:32
                                "ale nie jestem robochlopem ktory ma kopac stad do za 50 lat smile" nawet tak nie
                                pomyślałamwink) i poproszę o powiedzenie tego na moim poziomie, abym zrozumiała
                                przenośniewink
                                • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:35
                                  0, mozesz kopac zaczynajac tutaj i konczac tam (100m)
                                  1, mozesz kopac zaczynajac tutaj i konczac tam (po osiagnieciu 100m do
                                  wyczerpania zapasow prostu przed siebie przez 50 nastepnych lat)
                                  2, na trzezwo nie moge smile

> "ale nie jestem robochlopem ktory ma kopac stad do za 50 lat smile" nawet tak nie
                                  > pomyślałamwink) i poproszę o powiedzenie tego na moim poziomie, abym zrozumiała
                                  > przenośniewink
                                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:36
                                    Co na trzeźwo nie możesz???? i nie kręć specjalnie z tym kopaniem, bo to można
                                    mi prościej wytłumaczyćwink
                                    • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:39
                                      wyglada na to iz uzylem tak daleko idacej przenosci iz nawet ja nie jestem
                                      wstanie jej wyjasnic, nie mam po prostu zamiaru byc koniem pociagowym zwodzonym
                                      jebanymi marchewkami (bo ile mozna jesc marchewke, ktorj i tak nie ma)

przydkie wyrazy byly tu konieczne
                                      • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:40
                                        Znaczy że jest oziębła, tak?wink
                                        • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:45
                                          opadly mi uszy smile
                                          • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:48
                                            Bo my trochę gadamy tak jak w głuchym telefoniewink)))) to mi teraz wyjaśnij o co
                                            chodziło, bo chcę zobaczyć jak bardzo nie trafiłam??wink
                                            • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:49
                                              gdybys nie trafila to by mi nie opadly smile

> Bo my trochę gadamy tak jak w głuchym telefoniewink)))) to mi teraz wyjaśnij o co
                                              >
                                              > chodziło, bo chcę zobaczyć jak bardzo nie trafiłam??wink
                                              • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:54
                                                Achawink)) myślałam że Ci opadły do wogóle nie trafiłam chociaż mi tłumaczyłeśwink)
                                                nie przejmuj się, ja mam to samo tylko że w odwrotną stronęwink)))
                                                • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:57
                                                  tzn, ze Ci nie opadaja tylko sie jakos zawijaja? hmmmmmmmmmmm
                                                  wink
                                                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 02:59
                                                    wink)) najczęściej to mi się wywijająwink)
                                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:10
                                                    niestety, ale czasem to troche dolujace..

> wink)) najczęściej to mi się wywijająwink)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:11
                                                    Wiem.
                                                  • dziewice Re: Przesadzamy już chyba 07.07.06, 03:20
                                                    ...wypowiedziala to gdy razem wpatrzeni w morze stali na skraju klifu a cieply
                                                    wiatr pachnial skrycie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka