alpepe Re: ziew! 02.08.06, 11:53 muchy nie latają, jak ma się mieć na deszcz,bo się boją, że zmokną . Ziew na analu. Ziew u mnie. Nie wyspałam się DD Odpowiedz Link
alpepe Re: widzę,że nie tylko mnie się chce spać... 02.08.06, 12:04 chyba w całym kraju tak deszczowo i sennie dziś, zresztą, nasze forum też takie senne, że jeju! Odpowiedz Link
grubaska20 Re: widzę,że nie tylko mnie się chce spać... 02.08.06, 12:06 taaaa.. no deszczowo, fakt. żeby tylko ten pindol mały zechciał spać, to by był osympatycznie.. a tak, tłucze sobie beztrosko klockami, im głośniej, tym lepiej hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: pada.... 02.08.06, 12:37 a u nas zimno dość, albo wieje zimny wiatr, ale ja sie źle ubrałam i grzeje sobie farelką hehe Odpowiedz Link
alpepe Re: pada.... 02.08.06, 15:00 a u mnie się teraz wypogodziło i jest ciepło, nawet za bardzo. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pada.... 02.08.06, 17:46 to chyba musi być dziwne uczucie co? zimno...nie pamietam tego od dawna..;-D u nas popadało, nawet ostro i się zrobiło parno;-> tragedia...już wolałam zwykłe gorąco..;-PPP Odpowiedz Link
six_a Re: kobiety myślą o niejednym 02.08.06, 13:15 a po tej z tymi rysami, co to wiesz ))) przyszła taka blondyneczka z bransoletką nabijaną ćwiekami, hmmm ciekawe jak będzie następna wyglądać )) Odpowiedz Link
six_a Re: kobiety myślą o niejednym 02.08.06, 13:25 no nie wiem, za mało reprezentatywna. chwilowo obstawię czarnulę w okularach typ naukowiec. Odpowiedz Link
alpepe Re: kobiety myślą o niejednym 02.08.06, 13:28 a może Matka Polka? W tle malownicze siaty z wystającą jarzyną i pieluchami??? Odpowiedz Link
six_a Re: kobiety myślą o niejednym 02.08.06, 14:15 matka polka nie czyta nawet znaczków pocztowych i myśli o jednym, co niezupełnie zgadza się z botschaftem reklamy. z tekstu chylińskiej wynika nawet, że świeżo mianowana matka polka ma czas wyłącznie na wsadzenie becikowego do portfela, po czym przez jakieś pół roku musi kryć się w okopach przed żądnym mleka, krwi i igrzysk niemowlęciem. A jak dzieciak wyrośnie, zostaje pewnie czytelniczką superekspresu. Odpowiedz Link
alpepe Re: kobiety myślą o niejednym 02.08.06, 14:42 Wiesz, akurat Chylińska dla mnie autorytetem w tych sprawach nie jest. Ma psychozę poporodową, to powinna się leczyć, ale w końcu pisanie, to też terapia. Ale może zapytajmy grubaskę, o czym myśli, skoro już drugie bejbi może w drodze? Odpowiedz Link