Dodaj do ulubionych

gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:)

03.08.06, 09:23
no iprzyjedznym też....na starym boisku treningowym na agrykoli dojebali pare
wywrotek piachu iiii zrobili boiska do siatkówki plazowej
i tera tak: laski normalnie w takich kostiumach jak w brazylii grają i faceci
tez nie kulawi - jakby tam se która chciała wyczesać takiego opalonego
gogusiasmile))))))) polecamsmile
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:24
      wyczesać to ja se mogę conajwyżej jakąś wesz czy mendę smile))
      • monalisa.pl Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:25
        ale z głowy czy z kuciapki??
        • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:27
          z underpachysmile)))))))))
          • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:32
            ticoqp napisał:

> z underpachysmile)))))))))

tam nic ni mo serdeńko smile)))
            • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:36
              to te mendy underskórne czy jak?smile)))))))
              • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:37
                insidedupne smile)
                • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:38
                  & overcipne?wink
                  • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:44
                    tak, over smile)))) a Ty jakie masz?
                    • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:45
                      dzikie jak mustangi-na wolnoscismile))))))))
                      • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:46
                        yiaaaa, chyba jak te konie Przewalskiego smile))
                        • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:51
                          tez sa na wolnosci?
                          • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:54
                            w majtochach siedzą smile)
                            • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:55
                              to jest tych koniów dwóch? w jednych majtochach?
                              • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:57
                                a żebym to ja wiedziała, jakie to Ty stadko hodujesz...... smile)))
                                • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:59
                                  ale tera do mendów pijesz czy do qnia?
                                  • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:00
                                    ja nie piję, ja wchłaniam smile)) a masz i to i to??? smile)
                                    • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:02
                                      analnie?smile
                                      to mówimy własnie ze taksmile
                                      • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:04
                                        nie, analnie tylko umiem palić smile)
                                        to Ty bogaty jesteś, chętnie bym za Ciebie wyszła smile
                                        • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:08
                                          nargille tez?smile
                                          baaaa kasiora juz materaca mi wypada smile pyton by CIe udusiłsmile a potem mniesmile
                                          • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:09
                                            a co to?????
                                            ja miałam na mysli bogate życie majtkowe, a nie kasiorę smile)) a Pytona zamkniemy
                                            w terrarium i nic nam nie zrobi smile
                                            • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:13
                                              i tylko dla majtek bys wyszła?smile stringów nie mamsad(((((((
                                              • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:29
                                                takie majtki to jest bardzo fajna rzecz...... smile) stringów u chłopów nie
                                                trawię smile
        • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:32
          no wiesz - wesz na głowie, a mendochy z łona smile)
      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:27
        siatkarze sa pazerni na laski - próbujsmile
        • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:33
          ticoqp napisał:

> siatkarze sa pazerni na laski - próbujsmile

kiej ja nie laska, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad(((((( pochlastam się
          normalnie smile)
          • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:35
            to rwij siatkarki mamboniesmile
            • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:38
              nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no coś Ty, w przeciwieństwie do Ciebie wolę
              choopa smile)
              • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:39
                to nie prawda ze mamba nie lubi choop kolismile)))))))
                • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:45
                  choop ale Saszę a nie Kolę strasznie lubi, oj lubi smile))
                  • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:46
                    krypto gej?smile
                    • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:47
                      że niby kto, ja????? a kce bez łeb?smile))))
                      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:52
                        nie wiem ten od saszy?smile)))))) Ty wolisz saszę?smile
                        • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:54
                          ale tylko w czasie suszy....smile)
                          • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:55
                            teraz mamy susze własniesmile
                            • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:58
                              ale nie ma szosy suchej smile)
                              • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:00
                                ale jest sucha dupasmile
                                • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:01
                                  wazeliny zabrakło w GS-ie???smile)
                                  • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:06
                                    nie-dawno nie lałosmile
                                    • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:06
                                      nie wiedziałam, że Ty taki sado-macho jesteś.....smile)
                                      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:09
                                        sado bąchosmile))))
                                        • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:11
                                          bąki puszczasz z zamiłowania??? smile))))
                                          • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:12
                                            nie taki mam zawód- pszczelarzsmile)))))
                                            • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:30
                                              czyli miodem w uszach się zajmujesz?smile)
    • monalisa.pl Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:24
      dzieki
      zerwe sie chyba z roboty zaraz zeby to zobaczyc
      szczegolnie tych nafaszerowanych sterydami kolesi po ostrej solarcesmile
      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:28
        nie ma potrzeby - kwiat sie schodzi po południusmile
        • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 09:31
          a ktos mial jakis piasek rozypac nad Wisla, z tego co kojarze...? Mialo miasto
          finansowac tą plażę, ale im sie odechciało, choc mieli transport gratis, a
          wywrotka piachu miała kosztowć jakies 2,5 zł - jakas fundacja, czy sponsor miał
          to w koncu opłacic, ale nie wiem, czy sie w koncu cos wysypało???
          • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 09:35
            jak nad wisła rozsypac to pewnie wisła w czasie powodzismile
            tu nie chodzi o piasek tylko o towary, pała z czytania ze zrozumieniemsmile
            • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 09:44
              Ale ja o piasku... Bo nowy piasek nad Wisła = nowe mięso nad Wisłą smile))
              • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 09:45
                jak wisła padłego cielaka wyrzuci na brzeg?smile
                • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 09:47
                  Hmmm... Nie trafiłam jeszcze, ale specjalnie dla ciebie poszukam wink
                  • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 09:52
                    a zrobisz se fote jak znajdziesz?smile no zeby dowód byłsmile
                    • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 09:58
                      www.aam.pl/cielak4.jpg
                      mówisz - masz wink
                      A jak bede jechała nad Wisła, bede wypatrywała... Padłego sad
                      • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 10:00
                        Nie można wyświetlić strony
                      • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 10:01
                        a mi działa... To ja nie znaju, paczemu sad
                        • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 10:05
                          pewnie Ciebie cielaki bardziej lubia?wink
                          • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 10:06
                            od roku dopiero sie zapoznaje ze wsią... Raczej nieśmiało do mnie podchodzą wink
                            • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 10:10
                              zmi9eń kolor włosów na łaciaty i moze biust wyjmij?smile powinno byc lepiejsmile
                              • do_kwadratu Re: na temat piasku 03.08.06, 10:12
                                hi, ha, he big_grin Od biustu wara, ładny, oj - ładniutki jest wink nawet cielkowi by
                                sie podobał.
                                • ticoqp Re: na temat piasku 03.08.06, 10:15
                                  cielakowi to powiedzsmile))))))
                                  a Tu na forum to sa same ładne biustysmile
    • maretina Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:35
      a ty jestes opalony?smile))))))))))))) i czy brykasz na tym piasku?smile bo nie wiem
      czy mam sie wybierac do warszawy czy zostac w domu...wink
      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:37
        baaaaaa juz mi skóra nawet zlazłasmile))))
        ale ja nie w siatkówkesmile))))) i nie na piaskusmile
        • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:39
          ticoqp napisał:

> ale ja nie w siatkówkesmile))))) i nie na piaskusmile

nie będę Ci cipki na piasku dawała, bo by mi się cipka piaskiem zasypała,
          oj dana oj dana.....
          • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:40
            bez łaski - wiecej szparek u siatkareksmile
            • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:46
              tiaaaa, chyba w tej siatce, co ją rozwiesili smile))
              • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:47
                w siatce to oczka sasmile))))
                • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:48
                  jak oczka, to do repasacji trza oddać smile)
                  • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:53
                    albo wydłubac?smile
                    • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:55
                      to tylko rybom.....
                      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:56
                        albo ziemniakom?smile
                        • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:58
                          eee, to ja nie znam takiego gatuna smile
                          • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:01
                            takie ciemne punkciki na ziemniakach to oczka?smile matka tak mówilismile
                            • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:03
                              hmmm..... na moichy pyrach nic takiego ni mo smile)) oczko jeszcze może być
                              brązowe..... takie oko proroka smile
                              • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:09
                                moze Tobie ktoś juz wydłubał?smile
                                • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:10
                                  tylko kto???? bo nie pytek napewno....
                                  • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:12
                                    pytka może?smile
                                    • mamba30 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:30
                                      zboczek smile)))
            • maretina Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:48
              ticoqp napisał:

> bez łaski - wiecej szparek u siatkareksmile
              heheheheh, ale z piaskiem to mozesz sobie organ poobcieracsmilenie lepiej na
              gladko?wink
              • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:53
                w gumce sie nie obetrze chyba?smile
                • maretina Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:02
                  ticoqp napisał:

> w gumce sie nie obetrze chyba?smile
                  tylko w pirelli bedziesz bezpiecznysmile
                  • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 10:07
                    smile))) chyba w oponie na basenie?smile
    • vandikia Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:43
      pogadalabym z Toba o laskach i gogusiach smile ale potem dostaje zjeby, aluzje
      itd, ktorych nie chce mi sie prostowac, ale mnie denerwują.
      miłego dnia kopov smile
      • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:44
        a o czym mozemy pogadać bez zjebów?
        • vandikia Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:46
          widać o niczym, skoro abstrakcja jest brana pod lupe, to co dopiero inne sprawy.
          eh niewazne, serio smile
          • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:50
            aaaaaaa palisz czy rzuciłas?smile
          • lolek_nr1 Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:57
            vandikia napisała:

> widać o niczym, skoro abstrakcja jest brana pod lupe, to co dopiero inne
            sprawy
            > .
            > eh niewazne, serio smile

Abstrakcja czy obstrukcja? Bo to różnica zasadniczasmile
            • ticoqp Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 09:58
              lolek nie bądź zazdrosnysmile
          • mmagi uuuuu Łondzia chyba nie pali bo opusciło ja poczuc 03.08.06, 10:21
            ie humorkusmile)))
            jesli masz na mysli mnie to sie mylisz,nie czytuje waszych wypocin jakos
            specjalnie i szczegółowo,naprawde zadna atrakcjasuspicious
    • marta.uparta Re: gorąco plecam warszawiankom i warszawiakom:) 03.08.06, 14:49
      cześć Ticosmile nie było Cię.
      • mmagi a Ty byłaś:-)????? 03.08.06, 15:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka