Dodaj do ulubionych

Jest mamba30?

08.08.06, 20:49
Musze pogadac. Szykuje sie buenos dios konkubinos i adios konkubinossmile
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:50
      jestem smile))) pogonił kota????smile))))
      • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:51
        mamba30 napisała:

> jestem smile))) pogonił kota????smile))))

Nie, ale dziejsza rozmowa mnie rozwaliłasmile
        • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:52
          wolisz tu, czy na gadulcu???
          • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:52
            A moge tu, nie takie rzeczy sie mówiłosmile
            • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:53
              no to dawaj, bom żądna sensacji smile))
              • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:55
                mamba30 napisała:

> no to dawaj, bom żądna sensacji smile))

Dzwoni tata w zwiazku z wyjazdem, cały czas kombinuje, co by mi tu
                zorganizować, żebym sie specjalnie nie przemęczała, co niesamowicie cenie.
                Informacje: masz nie rozmawiać o niczym z konkubina, jak o cokolwiek bedzie
                pytać, kieruj do mniesmile
                Jakie byłyby jajasmile
                • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:57
                  o masz, a Im co sie porypało??? Lala robi jakieś jazdy???? Weź jej wpuść jakąś
                  żmijkę małą smile)))
                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 20:59
                    mamba30 napisała:

> o masz, a Im co sie porypało??? Lala robi jakieś jazdy???? Weź jej wpuść
                    > jakąś żmijkę małą smile)))

Ja ja psychicznie załatwiesmile
                    Podejrzewam, że teraz jest bardzo słodka a w samotności zalewa sie łzamismile
                    • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:00
                      ekhm.... znaczy myślisz, że larwa dostała eksmisję?
                      • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:00
                        mamba30 napisała:

> ekhm.... znaczy myślisz, że larwa dostała eksmisję?

Mam prosbe, mogłabys nazywać ja konkubina?smile
                        • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:03
                          dobra, spoko, więc jak z eksmisją, dostała czy nie? w sumie szybko by poszło...
                          • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:04
                            mamba30 napisała:

> dobra, spoko, więc jak z eksmisją, dostała czy nie? w sumie szybko by
                            > poszło...

Myśle, że nie dostała, ale chyba tacie o to chodzi. Wie, że ona mnie nie
                            zniesiesmile
                            • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:07
                              przegięcie, jeszcze rozumiem, jakbyś była jakąś małą, złośliwą dziewczynką,
                              która z nimi mieszka, ale tak na odległość?? Bez przesady..... może sama coś
                              zrozumie i się uspokoi, jest szansa???
                              • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:08
                                mamba30 napisała:

> przegięcie, jeszcze rozumiem, jakbyś była jakąś małą, złośliwą dziewczynką,
                                > która z nimi mieszka, ale tak na odległość?? Bez przesady..... może sama coś
                                > zrozumie i się uspokoi, jest szansa???

Chyba zwariowałaś, bede mieszkać tak blisko, zeby taty lancuch siegałsmile)))
                                • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:18
                                  znaczy jak bardzo blisko??? razem z Nimi? smile
                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:22
                                    Bez przesadysmile
                                    • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:23
                                      ojciec tez się tam wybiera do D.???
                                      • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:25
                                        mamba30 napisała:

> ojciec tez się tam wybiera do D.???

Co masz na mysli?
                                        • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:25
                                          mam na mysli kraj, do którego chcesz jechać
                                          • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:44
                                            Nie wiem
                                            • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:49
                                              pisałaś i mówiłaś mi, że po 15 bodajże zmykasz do Danii smile
                                              • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:50
                                                mamba30 napisała:

> pisałaś i mówiłaś mi, że po 15 bodajże zmykasz do Danii smile

17
                                                • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:50
                                                  mniejsza o większość... 2 dni w tę czy w inną stronę nie robią różnicysmile
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:53
                                                    mamba30 napisała:

> mniejsza o większość... 2 dni w tę czy w inną stronę nie robią różnicysmile

Ja chce tam leciec, ale na max 2 tygodnie, nie na rok. Po udanych dwóch
                                                    tygodniach, kontakt telefoniczny jest doskonałysmile
                                                    Pewnie tata mi podkradał dwa lata temusmile)))
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:54
                                                    a ja myslałam, że Ty do pracy i w ogóle..... tak przynajmniej zrozumiałam
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:55
                                                    mamba30 napisała:

> a ja myslałam, że Ty do pracy i w ogóle..... tak przynajmniej zrozumiałam

Tak, do pracy
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 21:59
                                                    strasznie mało czasu na zarobienie, chyba że grunt będziesz sprawdzała smile
                                                  • mmagi Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:02
                                                    w gogo wystarczytongue_out
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:03
                                                    mamba30 napisała:

> strasznie mało czasu na zarobienie, chyba że grunt będziesz sprawdzała smile

Czuje, ze bede sciagac polskich lekarzy do Danii, to by sie tacie marzyłosmile
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:08
                                                    czyli konkretnie co będziesz robiła, agitowała?
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:10
                                                    mamba30 napisała:

> czyli konkretnie co będziesz robiła, agitowała?

Nie wiem, powiedzial tylko, ze ma plan
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:10
                                                    hmmm, jak opłacalny, to czemu nie smile
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:12
                                                    mamba30 napisała:

> hmmm, jak opłacalny, to czemu nie smile

Zeby tylko nie wymagał przewartościowania
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:14
                                                    na to bym nie poszła w żadnym wypadku
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:16
                                                    mamba30 napisała:

> na to bym nie poszła w żadnym wypadku

Ja nie wiem, co mogłoby to przewartościować
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:17
                                                    to alkurat nic, ale słyszy się o wielu przypadkach, gdzie rzeczywistość po
                                                    wyjeździe mija się z oczekiwaniami
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:19
                                                    mamba30 napisała:

> to alkurat nic, ale słyszy się o wielu przypadkach, gdzie rzeczywistość po
                                                    > wyjeździe mija się z oczekiwaniami

ale ja niczego nie oczekiwałam. nawet po ostatnich bluzgach i awanturach nie
                                                    spodziewałam sie po tacie jakiejkolwiek inicjatywy i zrozumienia
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:20
                                                    jak widać niezbadane są nasze oczekiwania smile) Trzymaj się, ja się ewakuuję,
                                                    jeszcze zwierzęta musze nakarmić, ale jutro zapewne będę smile
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:19
                                                    ok, ja zmykam już do sypialni, miłej nocy życzę smile)
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:21
                                                    Ma przyjechac kumpel skrecic mi cos najlepszego i polecic film w tvp1smile
                                                  • mamba30 Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:22
                                                    serio juz uciekam, miłego w takim razie i nie przeginaj z zielonym smile))
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:24
                                                    mamba30 napisała:

> serio juz uciekam, miłego w takim razie i nie przeginaj z zielonym smile))

No cos Ty, kolega skreci i powie, jak tego uzywacsmile
                                                  • mmagi Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:23
                                                    noooooooooo to dopiero bedziesz gadacwink))))
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:26
                                                    mmagi napisała:

> noooooooooo to dopiero bedziesz gadacwink))))

To jest podobno sztuka, ja jej nie opanowałam, proporcje, połozenie, tyton, na
                                                    czym sie skreca... ja nie chce tego wiedziecsmile
                                                  • mmagi Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:28
                                                    ale juz kiedys gadałaś po takim skrecie i byłes zdrowo skreconawink
                                                    a dlaczego nie uzywasz rtzsmile?
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:29
                                                    mmagi napisała:

> ale juz kiedys gadałaś po takim skrecie i byłes zdrowo skreconawink
                                                    > a dlaczego nie uzywasz rtzsmile?

Nie bede zbyt czesto koledze głowy zawracacsmile
                                                  • mmagi Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:29
                                                    ja o zupie ty o dupietongue_out
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:31
                                                    mmagi napisała:

> ja o zupie ty o dupietongue_out

Ja dzwonie do kolegi czasem i marudze... przyjedz skrecic mi batasmile)))
                                                  • mmagi Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:33
                                                    marudzisz cały czassmile)
                                                  • m0ralnosc Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:35
                                                    mmagi napisała:

> marudzisz cały czassmile)

Alez skad, rzadko, ale i tak mam wrazenie, ze powinnamsmile
                                                  • mmagi Re: Jest mamba30? 08.08.06, 22:36
                                                    no jak ciagle zmieniasz nicka to tak Ci sie wydajesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka