niedzwiedzica_sousie Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 13:13 a co to? proszę o szczegóły jak bardzo lubię "między słowami" Odpowiedz Link
aguszak Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 13:16 W kinach leci?? Odpowiedz Link
mmagi Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 13:20 Platforma wiertnicza na środku morza, na której pracują sami mężczyźni i gdzie wydarzył się wypadek. Hanna - samotna i tajemnicza kobieta, próbująca zapomnieć o przeszłości przyjeżdża na platformę aby opiekować się mężczyzną, który w wyniku wypadku został ciężko poparzony i przejściowo stracił wzrok. Rodzi się pomiędzy nimi dziwna przyjaźń, więź pełna sekretów, prawdy i kłamstw, bólu i radości, która na zawsze odmieni ich życie. „La vida secreta de las palabras” to film o ciężarze przeszłości, o ciszy przed burzą, o dwudziestu pięciu milionach fal, o hiszpańskim kucharzu i o gęsi. A nade wszystko o sile miłości, także w najstraszniejszych życiowych sytuacjach. Odpowiedz Link
tombeard zapomnialas dodac, ze to film o wojnie 29.08.06, 15:31 uppsss....a moze za duzo szczegolow zdradzam... Odpowiedz Link
aguszak Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 15:35 Bardzo mnie przekonuje ten opis, choć chyba powinien być w nawiasach, jako cytat? i jeszcze to: "Platforma wiertnicza na środku morza. Mieszka tu gęś, bardzo zdolny kucharz i fan muzyki Simon (Javier Camara), liczący fale naukowiec Martin (Daniel Mays) oraz jeszcze paru mężczyzn. I jedna kobieta: pielęgniarka Hanna (Sarah Polley). Opiekuje się Josefem (Tim Robbins), który miał wypadek i najbliższe tygodnie musi spędzić w łóżku. Kobieta i mężczyzna dzień po dniu stają się sobie bliżsi." Dla Tima Robbinsa pójdę nawet na szmirę Odpowiedz Link
mmagi Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 22:55 Np " być powinien ale zabyłam))) Tim wspaniały)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 15:37 i nic a nic nie ścigają się samochodami??? to ja nie wiem czy to może być o miłości( Odpowiedz Link
mmagi Re: Gorąco polecam film Życie ukryte w słowach,na 29.08.06, 22:56 no nie((( woda woda i znów woda)))znaczy morje Odpowiedz Link
dziewice Re: Goraco polecam film Zycie ukryte w slowach,na 29.08.06, 15:51 ktos juz kiedys o tym napisal Odpowiedz Link