kasitza 30.08.06, 15:41 kupilam se maliny i spadly mi w kuchni w pracy dnem do gory na podloge i teraz czerwony sok splywa po lodowce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: w kuchni krwawa plama 30.08.06, 15:59 ja już 2 razy wypierdoliłam barszcz na podłogę. koszmar Odpowiedz Link
kasitza Re: w kuchni krwawa plama 30.08.06, 16:00 o na barszczyk mialabym ochote. a zachaczylas barszczem o spodnie? bo ja o moje porzadne spodnie malinami zachaczylam. ale od razu wymylam plane plynem do zmywania naczyn Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: w kuchni krwawa plama 30.08.06, 16:00 to teraz się w to połóz i posmaruj troszkę i czekaj nieprzytomna na chłopa ;-p Odpowiedz Link
kasitza Re: w kuchni krwawa plama 30.08.06, 16:01 ja w pracy jestem, ale moge tak na szefa poczekac - moze go to zainspiruje, w koncu pisze kryminal od dwoch lat. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: w kuchni krwawa plama 30.08.06, 16:36 a chłop przyjdzie popatrzy, pomyśli: ależ ma okres, znowu nici z pukanka, przesunie ją nogą pod ściane i pójdzie do telewizora) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: w kuchni krwawa plama 30.08.06, 16:45 do telewizora? puknąc go? no mój to w sumie trzeba pukanąć bo inaczej pasy się robią Odpowiedz Link